Nanoksi-180™ -likaa hylkivä nanopinnoitus

Käytämme päivittäin sisä- ja ulkotiloja, joiden pinnat ovat kovan kulutuksen kohteena. Tilojen pinnoille kertyy käytön myötä vaikeasti puhdistettavaa likaa.

Haluamme koteihin ja kiinteistöihin tehokkaita ratkaisuja pitämään niiden likaisimmat pinnat helposti puhdistettavina ilman voimakkaita pesuaineita. Siksi otimme avuksi nanoteknologian ja kehitimme likaa hylkivän Nanoksi-180™-nanopinnoitusratkaisun.

Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisu säilyttää pinnan kauneuden juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu, sillä ratkaisu muuttaa likaa keräävän pinnan likaa hylkiväksi. Asiantuntijamme kertovat lisää videolla.

Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisulla käsitelty pinta hylkii likaa ja rasvaa. Se on siksi helppo pitää puhtaana ilman voimakkaita kemikaaleja. Käsittely tekee pinnoista kulutuksen kestäviä ja pidentää niiden käyttöikää. 

Likaa hylkivä nanopinnoitus suojaa kodin ja kiinteistön sisä- ja ulkotilojen pintoja estämällä likaa imeytymästä niihin. Monivaiheisen syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla myös vanhojen tilojen pinnat saadaan näyttämään lähes uusilta ja niiden puhtaanapito helpottuu.

Tutustu paremmin asiakkaidemme kokemuksiin täällä.

Nanopinnoituksen hyödyt

Nanoksi-180™-pinnoitus helpottaa kodin tai kiinteistön sisä- tai ulkotilojen pintojen puhtaanapitoa estämällä lian imeytymisen materiaaleihin. Vanhatkin tilat saadaan näyttämään lähes uusilta syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla.

  • Nanopinnoittaminen on kustannustehokas tapa raikastaa tilojen ilmettä. Sen kustannukset ovat huomattavasti remonttia alhaisemmat.
  • Pinnoituskäsittely syväpuhdistaa, suojaa ja uudistaa arjen kovassa käytössä olevien tilojen pintoja helpolla, nopealla ja edullisella tavalla, joka pitää ne siistin näköisinä pidempään. 
  • Säästää siivouskuluja ja parantaa siivoojien työergonomiaa tekemällä puhdistuksesta vaivattomampaa teknologian avulla, mikä vähentää siivouksessa tarvittavaa fyysistä rasitusta ja voimakkaiden puhdistusaineiden tarvetta. 
  • Suojaa ja säilyttää suunnitteilla olevan rakennuksen sisä- ja ulkopintojen pintamateriaalien ulkonäön juuri sellaisina, kuin ne alunperin on suunniteltu olevan. 
  • Uudistaa ja suojaa vanhojen peruskorjattavien rakennusten materiaalien pintoja tavalla, joka saa kestämään kovaa kulutusta ja pidentää samalla niiden käyttöikää. 

Nanopinnoituksen käyttökohteet

Likaa hylkivä nanopinnoitusratkaisu sopii kodin tai kiinteistön ulko- ja sisätiloihin, jotka ovat päivittäin kovassa käytössä. Soveltuu niin uudiskohteiden kuin vanhojen tilojen pintojen suojaamiseen. Käsittely estää likaa imeytymästä materiaaleihin helpottaen erilaisten pintojen puhtaanapitoa. 

Palvelut

Tarjoamme kokonaispalvelun, joka sisältää tilojen monivaiheisen syväpuhdistuksen ja nanopinnoituksen kohteen pintamateriaalin mukaan. Menetelmää on käytetty jo tuhansissa kohteissa ympäri Suomea, niin kodeissa kuin kiinteistöissä ja toimitiloissa.

  • Tilat ovat käytettävissä jo vuorokauden sisällä
  • On näkymätön ja hengittävä suoja
  • Sopii sisä- ja ulkotiloihin, myös suuriin kohteisiin
  • Soveltuu erilaisille pintamateriaaleille

Haluaisitko tietää lisää Nanoksi-180™ -nanopinnoituksesta? Opi lisää Usein kysytyt kysymykset -sivulla.

Hintalaskuri kotitalouksille

Kätevällä hintalaskurilla saat nopeasti alustavan tarjouksen kotisi kylpyhuoneen huollosta ja nanopinnoituksesta.

Yritykset ja organisaatiot

Sopisiko nanopinnoitus kiinteistöönne tai toimitiloihinne? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.