Nanoksi-180™ – Syväpuhdistus ja likaa hylkivä nanopinnoitus

Oletko kyllästynyt taistelemaan jatkuvasti likaa, kalkkia ja tahroja vastaan? Unohda liat ja pinttyvät pinnat – nanopinnoituksella puhtaaksi jo pelkällä vedellä!

Tilojen pinnoille kertyy käytön myötä vaikeasti puhdistettavaa likaa. Aina pintojen puhtaus tai elinikä ei ole pesutiheydestä kiinni, esimerkiksi kalkkisaostumat, lika sekä mineraalipitoinen vesi värjäävät pintoja sekä tekevät niistä laikukkaita. Puhtaanapitoon ei kuitenkaan tarvitse käyttää voimakkaita kemikaaleja tai fyysisesti vaativaa työtä, vaan ottaa avuksi uusi teknologia – nanopinnoitus.

Nanoksi-180™ – Likaa hylkivää pintaa ja pidempää elinkaarta

Nanoksi-180™-nanopinnoitus on nanoteknologiaan perustuva uudenaikainen suoja-aine, joka luo voimakkaan, mutta hengittävän likaa, vettä ja rasvaa hylkivän pinnan. Pintojen hydro- ja oleofobisen eli vettä ja rasvaa hylkivän vaikutuksen vuoksi pinnat on helppo pitää puhtaana ilman voimakkaita puhdistusaineita ja vaivannäköä. Nanopinnoituksen avulla eri materiaalien pinnat eivät menetä ominaisuuksiaan, vaan ne säilyttävät tarkoituksenmukaisen ilmeensä kovassakin kulutuksessa.

Pintojen suojaaminen nanopinnoituksella laskee asuntojen ja kiinteistöjen elinkaarikustannuksia ja siirtää remontointitarvetta vuosilla eteenpäin. Se auttaa pitämään kiinteistön tilat siistinä, viihtyisinä ja pidentää niiden käyttöikää. Samalla puhtaanapito helpottuu ja peruspesujen määrä vähenee. Oikein hoidettuna pinnoitus antaa vuosia kestävän tehokkaan, ekologisen ja kiinteistön elinkaarta kasvattavan suojan.

Menetelmää on käytetty jo tuhansissa kohteissa ympäri Suomea, niin kodeissa kuin kiinteistöissä ja toimitiloissa.

Likaa hylkivät pinnat

Nanopinnoituksen hyödyt

Nanoksi-180™-nanopinnoitus helpottaa kodin tai kiinteistön sisä- tai ulkotilojen pintojen puhtaanapitoa estämällä lian imeytymisen materiaaleihin. Vanhatkin tilat saadaan näyttämään lähes uusilta syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla.

 • Nanopinnoittaminen on kustannustehokas tapa raikastaa tilojen ilmettä. Sen hinta on huomattavasti remonttia alhaisempi.
 • Nanopinnoitus säästää siivouskuluja ja parantaa siivoojien työergonomiaa tekemällä puhdistuksesta vaivattomampaa, mikä vähentää siivouksessa tarvittavaa fyysistä rasitusta ja voimakkaiden puhdistusaineiden tarvetta. 
 • Nanopinnoitus suojaa ja säilyttää suunnitteilla olevan rakennuksen sisä- ja ulkopintojen pintamateriaalien ulkonäön juuri sellaisina, kuin ne alunperin on suunniteltu olevan. 
 • Nanopinnoitus uudistaa ja suojaa vanhojen peruskorjattavien rakennusten materiaalien pintoja tavalla, joka saa kestämään kovaa kulutusta ja pidentää samalla niiden käyttöikää. 

Pintojen tehokas syväpuhdistus

Ennen varsinaista pinnoitusta tehtävän syväpuhdistuksen avulla saadaan palautettua vanhemmatkin pinnat jopa alkuperäiseen kuntoonsa. Puhdistamme tilojen pinnat kehittämällämme tehokkaalla syväpuhdistusmenetelmällä, jotta itse pinnoituksen alle ei jää minkäänlaisia likaantumia, ja nanopinnoitus saa puhtaan tarttumapinnan. Käsiteltävän tilan pohjatyöt tehdään aina tapauskohtaisesti ja niihin vaikuttaa tilojen ikä ja kunto. Myös uudet pinnat tulee puhdistaa huolellisesti ennen pinnoitusta, mutta prosessi on tällöin huomattavasti kevyempi.

Nanoksin pitkä kokemus ja asiantuntijuus yhdessä ammattimaisten välineiden ja aineiden kanssa mahdollistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen puhdistukselle. 

Vaihdamme silikonisaumat ja tarvittaessa laattasaumoja

Teemme kohteen vaatimat huoltotyöt kuten silikonisaumojen ja tarvittaessa laattasaumojen vaihdon. Vanhojen silikonisaumojen poisto suoritetaan juuri siihen tarkoitetuilla, markkinoiden parhailla työkaluilla ja aineilla, jotka mahdollistavat korkealaatuisen lopputuloksen. Ammattilaiset varmistavat, että vanha silikoni poistetaan vahingoittamatta vesieristystä, laattoja tai laattasaumoja. Tilalle vaihdetaan uudet silikonit, jotka tekevät tilasta siistin, hygieenisen ja toimintakuntoisen.

Säännöllisillä huoltotoimenpiteillä voidaan välttää kalliit remontit ja siirtää niitä vuosilla eteenpäin.

Kohde viimeistellään likaa hylkivällä nanopinnoituksella

Puhdistuksen ja huoltotoimenpiteiden jälkeen asennetaan kullekin pintamateriaalille parhaiten sopiva, likaa hylkivä Nanoksi-180™-nanopinnoitus. Nanopinnoitus luo voimakkaan, mutta näkymättömän hylkimispinnan, joka estää likaa tarttumasta ja imeytymästä materiaaleihin. Pintojen likaa hylkivä ominaisuus tekee puhtaanapidosta vaivatonta ja pidentää samalla tilojen käyttöikää.

Pinnoituksen ansiosta kosteus rakenteissa vähenee jopa yli 80 % ja tilat kuivuvat siten huomattavasti nopeammin, mikä ehkäisee homeen ja sienien kasvua. Samalla tilojen pinnat, laatat ja laattasaumat hylkivät erilaista likaa, kalkkia ja epäpuhtauksia. Nanopinnoitteen kesto on jopa yli kymmenen vuotta.

Nanopinnoituksen käyttökohteet

Tyypillisiä sovelluskohteita ovat saniteettitilat, keittiöt, aulat, portaikot, julkisivut ja piha-alueet, mutta pinnoitus soveltuu käytettäväksi lähes kaikissa ympäristöissä, joissa puhtaus ja helppohoitoisuus ovat tärkeitä. Käyttämämme pinnoitusaineet soveltuvat myös lähes minkä tahansa pintamateriaalin käsittelyyn, esimerkiksi metallille, puulle, lasi- ja muovipinnoille, sekä uudiskohteisiin että vanhempiin kiinteistöihin. Useimmat käyttämämme pinnoitteet toimivat lisäksi graffitisuojina.

Esimerkkejä käyttökohteista

 • Kotien keittiöt ja kylpyhuoneet
 • Sijoitusasuntojen keittiöt ja kylpyhuoneet
 • Kiinteistöjen sisä- ja ulkotilat (julkisivu, seinät, lattiat, piha, katukiveys, metallipinnat)
 • Hotellien kylpyhuoneet ja suurkeittiöt
 • Ravintoloiden wc-tilat ja keittiöt
 • Yritysten wc-, suihku- ja keittiötilat
Nanopinnoitus käyttökohteet

Nanopinnoitettujen tilojen käyttö

Nanopinnoituksen hydro- ja oleofobisen eli vettä ja rasvaa hylkivän vaikutuksen vuoksi pinnat on helppo pitää puhtaana ilman voimakkaita puhdistusaineita ja vaivannäköä. Pinnoituksen biostaattiset ominaisuudet taas vähentävät tehokkaasti mikrobien lisääntymistä suojatulla pinnalla.

Nanopinnoitus mahdollistaa kemikaalittoman siivoamisen ja käsiteltyjen pintojen puhdistamiseen riittääkin useimmiten lämmin vesi, pehmeä harja ja mikrokuituliina. Saumojen puhdistamiseen voi käyttää pehmeää harjaa ja tarvittaessa mietoja puhdistusaineita. Näin saadaan poistettua pinnoituksen päälle kertymään päässeet epäpuhtaudet.

Voimakkaasti hankaavien pesuaineiden ja välineiden, kuten karhunkielen käyttöä tulee välttää, jotta pinnoitus ei vahingoittuisi. Vahvat emäkset ja hapot voivat heikentää suojan kestoa, ja siksi niitä tulisi välttää.

Avaimet käteen -palvelu

Tarjoamme avaimet käteen -konseptilla toteutetun kokonaispalvelun, joka sisältää tilojen monivaiheisen syväpuhdistuksen ja nanopinnoituksen kohteen pintamateriaalin mukaan. Asennustyö valmistuu nopeasti, kohteesta riippuen jopa päivässä tai parissa. Työn aikana syntyneet häiriöt ovat minimaalisia ja tilat ovat käytettävissä vuorokauden sisällä asennuksesta.

Pinnoitus on tyypillisesti kosketuskuiva 2–6 tuntia asennuksesta, mutta joissakin olosuhteissa kuivuminen voi kestää pidempään. Tiloja voi käyttää, kun pinta ei enää näytä tai tunnu kostealta. Vain suihkun käyttöä tulisi välttää vuorokauden ajan pinnoittamisen jälkeen. Tämän jälkeen pintoja voi kastella, mutta ne tulee vielä kuivata hyvin 7 vuorokauden ajan. Tässä vaiheessa tapahtuu lopullinen kemiallinen kuivuminen ja karkaistuminen. 

Mitä nanopinnoitus kustantaa? Hintalaskuri kotitalouksille

Kätevällä hintalaskurilla saat nopeasti alustavan tarjouksen kotisi kylpyhuoneen huollosta ja nanopinnoituksesta.

Voit varata myös suoraan soittoajan asiantuntijamme kanssa

Yritykset ja organisaatiot

Sopisiko nanopinnoitus kiinteistöönne, taloyhtiöönne tai toimitiloihinne? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen.

Ota yhteyttä

 • Max. tiedoston koko: 3 MB.