Nanoksi-180™ – Syväpuhdistus ja likaa hylkivä nanopinnoitus

Oletko kyllästynyt taistelemaan jatkuvasti likaa, kalkkia ja tahroja vastaan? Unohda liat ja pinttyvät pinnat – nanopinnoituksella puhtaaksi jo pelkällä vedellä!

Tilojen pinnoille kertyy käytön myötä vaikeasti puhdistettavaa likaa. Aina pintojen puhtaus tai elinikä ei ole pesutiheydestä kiinni, esimerkiksi kalkkisaostumat, lika sekä mineraalipitoinen vesi värjäävät pintoja sekä tekevät niistä laikukkaita. Puhtaanapitoon ei kuitenkaan tarvitse käyttää voimakkaita kemikaaleja tai fyysisesti vaativaa työtä, vaan ottaa avuksi uusi teknologia – nanopinnoitus.

Likaa hylkivät pinnat

Nanopinnoituksen hyödyt

Nanoksi-180™-nanopinnoitus helpottaa kodin tai kiinteistön sisä- tai ulkotilojen pintojen puhtaanapitoa estämällä lian imeytymisen materiaaleihin. Vanhatkin tilat saadaan näyttämään lähes uusilta syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla.

 • Nanopinnoittaminen on kustannustehokas tapa raikastaa tilojen ilmettä. Sen hinta on huomattavasti remonttia alhaisempi.
 • Nanopinnoitus säästää siivouskuluja ja parantaa siivoojien työergonomiaa tekemällä puhdistuksesta vaivattomampaa, mikä vähentää siivouksessa tarvittavaa fyysistä rasitusta ja voimakkaiden puhdistusaineiden tarvetta. 
 • Nanopinnoitus suojaa ja säilyttää suunnitteilla olevan rakennuksen sisä- ja ulkopintojen pintamateriaalien ulkonäön juuri sellaisina, kuin ne alunperin on suunniteltu olevan. 
 • Nanopinnoitus uudistaa ja suojaa vanhojen peruskorjattavien rakennusten materiaalien pintoja tavalla, joka saa kestämään kovaa kulutusta ja pidentää samalla niiden käyttöikää. 

Tehokas syväpuhdistus uudistaa tilojen pinnat

Rakenteiltaan kunnossa oleva vanhakin kohde saa uuden elämän Nanoksi-180™-nanopinnoituskäsittelyn avulla. Puhdistamme tilojen pinnat ennen varsinaista nanopinnoitusta kehittämällämme tehokkaalla syväpuhdistusmenetelmällä, jotta itse pinnoituksen alle ei jää minkäänlaisia likaantumia, ja nanopinnoitus saa puhtaan tarttumapinnan. Käsiteltävän tilan pohjatyöt tehdään aina tapauskohtaisesti ja niihin vaikuttaa tilojen ikä ja kunto.

Myös uudet pinnat tulee puhdistaa huolellisesti ennen pinnoitusta, mutta prosessi on tällöin huomattavasti kevyempi.

Nanoksin pitkä kokemus ja asiantuntijuus yhdessä ammattimaisten välineiden ja aineiden kanssa mahdollistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen puhdistukselle. 

Silikonisaumojen vaihto

Vaihdamme silikonisaumat ja tarvittaessa laattasaumoja

Teemme kohteen vaatimat huoltotyöt kuten silikonisaumojen ja tarvittaessa laattasaumojen vaihdon. Vanhojen silikonisaumojen poisto suoritetaan juuri siihen tarkoitetuilla, markkinoiden parhailla työkaluilla ja aineilla, jotka mahdollistavat korkealaatuisen lopputuloksen. Ammattilaiset varmistavat, että vanha silikoni poistetaan vahingoittamatta vesieristystä, laattoja tai laattasaumoja. Tilalle vaihdetaan uudet silikonit, jotka tekevät tilasta siistin, hygieenisen ja toimintakuntoisen.

Säännöllisillä huoltotoimenpiteillä voidaan välttää kalliit remontit ja siirtää niitä vuosilla eteenpäin.

Kohde viimeistellään likaa hylkivällä nanopinnoituksella

Puhdistuksen ja huoltotoimenpiteiden jälkeen asennetaan kullekkin pintamateriaalille parhaiten sopiva, likaa hylkivä nanopinnoitus. Nanopinnoitus on nanoteknologiaan perustuva uudenaikainen suoja-aine, joka luo likaa, vettä ja rasvaa hylkivän pinnan säilyttäen materiaalin hengittävyyden. Pintojen likaa hylkivä ominaisuus tekee puhtaanapidosta vaivatonta ja pidentää samalla tilojen käyttöikää.

Pinnoituksen ansiosta kosteus rakenteissa vähenee jopa yli 80 % ja tilat kuivuvat siten huomattavasti nopeammin, mikä ehkäisee homeen ja sienien kasvua. Samalla tilojen pinnat, laatat ja laattasaumat hylkivät erilaista likaa, kalkkia ja epäpuhtauksia. Nanopinnoitteen kesto on jopa yli kymmenen vuotta.

Likaa hylkivä nanopinnoitus

Mitä pidempään tiloja käytetään, sitä selvemmin nanopinnoituksen hyödyt tulevat esille

Pintojen hydro- ja oleofobisen eli vettä ja rasvaa hylkivän vaikutuksen vuoksi pinnat on helppo pitää puhtaana ilman voimakkaita puhdistusaineita ja vaivannäköä. Pinnoituksen biostaattiset ominaisuudet taas vähentävät tehokkaasti mikrobien lisääntymistä suojatulla pinnalla. Tämä mahdollistaa kemikaalittoman siivoamisen ja pintojen puhdistamiseen riittääkin useimmiten lämmin vesi, pehmeä harja ja mikrokuituliina. Käsittely tekee pinnoista erittäin helppohoitoisia ja pidentää niiden käyttöikää. Mitä pidempään tiloja käytetään, sitä selvemmin nanopinnoituksen hyödyt tulevat esille.

Nanopinnoituksen käyttökohteet

Likaa hylkivä nanopinnoitus sopii kodin tai kiinteistön ulko- ja sisätiloihin, jotka ovat päivittäin kovassa käytössä. Käyttämämme pinnoitusaineet soveltuvat lähes minkä tahansa pintamateriaalin käsittelyyn, esimerkiksi metallille, puulle, lasi- ja muovipinnoille, sekä uudiskohteisiin että vanhempiin kiinteistöihin.

Esimerkkejä käyttökohteista

 • Kotien keittiöt ja kylpyhuoneet
 • Sijoitusasuntojen keittiöt ja kylpyhuoneet
 • Kiinteistöjen sisä- ja ulkotilat (julkisivu, seinät, lattiat, piha, katukiveys, metallipinnat)
 • Hotellien kylpyhuoneet ja suurkeittiöt
 • Ravintoloiden wc-tilat ja keittiöt
 • Yritysten wc-, suihku- ja keittiötilat
Nanopinnoitus käyttökohteet
Nanopinnoitus

Palvelut

Tarjoamme kokonaispalvelun, joka sisältää tilojen monivaiheisen syväpuhdistuksen ja nanopinnoituksen kohteen pintamateriaalin mukaan. Menetelmää on käytetty jo tuhansissa kohteissa ympäri Suomea, niin kodeissa kuin kiinteistöissä ja toimitiloissa.

 • Tilat ovat käytettävissä jo vuorokauden sisällä
 • On näkymätön ja hengittävä suoja
 • Sopii sisä- ja ulkotiloihin, myös suuriin kohteisiin
 • Soveltuu erilaisille pintamateriaaleille

Testaamme jatkuvasti uusia pinnoitusmateriaaleja erilaisissa käyttökohteissa ja -ympäristöissä, jotta asiakkaamme voisivat nauttia uusimman teknologian tarjoamista eduista helposti ja luotettavasti.

Mitä nanopinnoitus kustantaa? Hintalaskuri kotitalouksille

Kätevällä hintalaskurilla saat nopeasti alustavan tarjouksen kotisi kylpyhuoneen huollosta ja nanopinnoituksesta.

Voit varata myös suoraan soittoajan asiantuntijamme kanssa

Yritykset ja organisaatiot

Sopisiko nanopinnoitus kiinteistöönne, taloyhtiöönne tai toimitiloihinne? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen.

Ota yhteyttä

 • Max. tiedoston koko: 3 MB.