Yrityksille

Lue lisää

Nanopinnoitusratkaisut yrityksille, organisaatioille ja taloyhtiöille

Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille innovatiivisia menetelmiä terveysturvallisuuden ja puhtaamman sisäilman edistämiseksi. Nanopinnoitusratkaisujen avulla parannamme pintojen hygieniaa ja sisäilmaa vähentämällä taudinaiheuttajia ja haitallisia orgaanisia yhdisteitä. Autamme vähentämään sairastumisia, sairauspoissaoloja ja saavuttamaan sitä kautta merkittäviä kustannussäästöjä.

Voimme myös tehdä pinnoista likaa hylkiviä ja helpommin puhdistettavia ilman voimakkaita kemikaaleja, mikä tarjoaa merkittäviä hyötyjä esimerkiksi kiinteistön ylläpidosta vastaavalle ja taloyhtiöille. Autamme tehostamaan puhtaanapitoa ja pidentämään kiinteistön elinkaarta. Tämän kaiken saamme aikaan kehittämillämme tehokkailla, ekologisilla ja turvallisilla menetelmillä.

FOTONIT®-tuoteperhe parantaa terveysturvallisuutta ja tuo merkittäviä kustannussäästöjä yrityksille

Fotonit®-tuoteperheemme koostuu kosketuspintoja automaattisesti desinfioivasta Fotonit®-valokatalyysipinnoituksesta ja sisäilmaa parantavasta Fotonit® Air -palveluratkaisusta. 

Nanoteknologiaan perustuva Fotonit®-valokatalyysipinnoitus tappaa yli 98 prosenttia bakteereista ja viruksista. Se on kustannustehokas, kestävä ja automatisoitu tapa huolehtia hygieniasta. Fotonit®-pinnoituksen avulla voidaan minimoida sairastumisia ja sairauspoissaoloja ja luoda merkittäviä kustannussäästöjä.

Fotonit® Air -sisäilmaratkaisu puolestaan parantaa sisäilmaa valokatalyysipinnoituksen avulla. Se on innovatiivinen ja tehokas tapa parantaa sisäilman laatua ja poistaa epämiellyttäviä hajuja. Kehittynyt ratkaisumme hyödyntää valoa ja ilman happimolekyylejä puhtaamman ilman tuottamiseksi. 

Nanoksi-180™-pidentää tilojen elinkaarta ja siirtää remontteja eteenpäin

Tarjoamme yrityksille, julkisille toimijoille ja taloyhtiöille ammattitaitoista apua kiinteistöjen erilaisiin haasteisiin. Likaa hylkivä Nanoksi-180™-nanopinnoitus auttaa säilyttämään kiinteistön tilat siistinä ja viihtyisänä kovassakin kulutuksessa.

Käsittely uudistaa kiinteistöjen pinnat likaa hylkiviksi, joka tekee niistä kulutuksen kestäviä ja pidentää niiden elinkaarta. Kiinteistön sisä- tai ulkotilojen pintojen puhtaanapito helpottuu ja tehostuu, ja siivouksessa tarvittavien kemikaalien määrä pienenee merkittävästi. Kaikki tämä synnyttää kiinteistön ylläpidosta vastaavalle kustannussäästöjä.

Suomalainen asiantuntijayritys

Nanoksi on suomalainen nanopinnoituksien asiantuntijayritys, joka yhdistää akateemisen tutkimuksen ja teknologian tarjotakseen asiakkailleen innovatiivisia ja käyttäjäturvallisia ratkaisuja. Lähtökohtanamme on pitkäjänteinen tuotekehitystyö, joka juontaa juurensa Tampereen yliopistosta – tämä voimavara kantaa läpi kaiken tekemisemme.

Olemme toteuttaneet vuosien aikana tuhansia pinnoituksia ympäri Suomea niin koteihin, liiketiloihin, kauppoihin, kauppakeskuksiin ja huvipuistoihin kuin julkisiin kohteisiin, kuten kouluihin, palvelutaloihin ja sairaaloihin. Palvelullemme on myönnetty avainlippu merkkinä palvelun korkeasta kotimaisuusasteesta.

Keskustellaan lisää aiheesta

Sopisiko jokin nanopinnoitusratkaisuistamme kiinteistöönne tai toimitiloihinne? Käytössämme on kätevä soittoajanvarausjärjestelmä, josta voit varata suoraan sopivan ajan asiantuntijamme kanssa. Siirry ajanvarausjärjestelmään ja valitse sopiva aika.

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella ja kertoa, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.