Yrityksille

Lue lisää

Nanopinnoitusten käyttökohteet

Nanopinnoitusratkaisujen avulla parannamme pintojen hygieniaa ja sisäilmaa vähentämällä taudinaiheuttajia ja haitallisia orgaanisia yhdisteitä. Voimme myös tehdä pinnoista likaa hylkiviä ja helpommin puhdistettavia ilman voimakkaita kemikaaleja. Tämän kaiken saamme aikaan kehittämillämme tehokkailla, ekologisilla ja turvallisilla menetelmillä.

Fotonit®-teknologia parantaa terveysturvallisuutta ja tuo kustannussäästöjä

Työntekijöiden sairauspoissaolokustannukset ovat iso kuluerä yrityksille ja organisaatioille. Poissaolot, työkyvyttömyys ja tekemätön työ maksavat yhdessä jopa miljardeja vuosittain. 

Kosketuspintojen turvallisuus on erittäin kriittinen tekijä tartuntatautien leviämistä tarkastellessa, sillä yli puolet infektioista leviävät pintojen kautta. 

Itsedesinfioituva Fotonit®-pinnoitus auttaa ratkaisemaan tämän kestämättömän ongelman. Pinnat eivät toimi enää tartuntatautien levittäjinä, sillä Fotonit® tarjoaa pitkäaikaisen, turvallisen ja kestävän suojan terveydelle. Satsaus pintahygieniaan tuo säästöjä sairauspoissaoloissa.

Nanoksi-180™-pidentää tilojen elinkaarta ja siirtää remontteja eteenpäin

Yritysten ja julkisten tilojen pinnat ovat päivittäin kovan kulutuksen kohteena. Nanoksi-180™-nanopinnoitus auttaa säilyttämään tilat viihtyisänä kovassa kulutuksessa. Käsittely uudistaa kiinteistöjen pinnat likaa hylkiviksi, joka tekee niistä kulutuksen kestäviä ja pidentää niiden elinkaarta. Kiinteistön sisä- tai ulkotilojen pintojen puhtaanapito helpottuu ja siivouksessa tarvittavien kemikaalien määrä pienenee merkittävästi. Kaikki tämä synnyttää kiinteistön ylläpidosta vastaavalle kustannussäästöjä.

Fotonit Air® – Tuntuvasti puhtaampaa ilmaa

Rakennuksen sisäilma saattaa tuntua tunkkaiselta ja ihmiset voivat oireilla. Syy huonoon ilmaan on silloin selvitettävä. Kehittämämme Fotonit Air® -sisäilmaratkaisu antaa lisäaikaa tutkia mahdollisia sisäilmaongelmia. 

Se perustuu Fotonit®-valokatalyysipinnoitukseen, joka reagoi näkyvän valon kanssa tuhoten ilmasta ja pinnoilta epämiellyttäviä hajuja aiheuttavia molekyylejä. Käsittelyn jälkeen sisäilma on tuntuvasti puhtaampaa ja tiloissa voi työskennellä tutkimuksen ajan.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.