Turvallinen seikkailu HopLopissa

Seikkailukokemus HopLopissa on suunniteltu alusta loppuun terveysturvalliseksi. Kaikki Suomen HopLop-puistot on pinnoitettu Nanoksin kehittämällä itsedesinfioituvalla Fotonit®-valokatalyysipinnoituksella, joka estää tartuntatautien leviämistä ja vähentää sairastumisia.

Valokatalyysiin perustuva Fotonit®-pinnoitus eliminoi yli 98 prosenttia bakteereista ja viruksista. Se on kustannustehokas, kestävä ja automatisoitu tapa huolehtia hygieniasta. Pinnoitus desinfioi jatkuvasti itse itseään, mikä pitää pinnat hygieenisinä tauotta.

Pinnoitus on asennettu laajalti eri kosketuspinnoille HopLop-puistoissa. Suojan ovat saaneet esimerkiksi leikkivälineet, ravintolan asiakastilat, WC:t, kassa-alue ja syntymäpäivähuoneet. Fotonit®-pinnoitus varmistaa, että missä ikinä lapset puistossa leikkivätkään, taudinaiheuttajat eivät näiltä pinnoilta pääse leviämään.

Terveys ja turvallisuus etusijalla

HopLop tarjoaa perheille turvallisen ja jännittävän ympäristön, jossa lapset voivat nauttia seikkailuista ja vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että terveys ja turvallisuus ovat etusijalla. Tule ja koe itse, miten HopLop yhdistää hauskanpidon ja huipputeknologian terveysturvallisuuden takaamiseksi!

Katso HopLopin asiakaskokemukset videolta.