Laske Nanoksi-180™ syväpuhdistuksen ja nanopinnoituksen hinta-arvio

Haluatko eroon likaantuneista saumoista, kalkkitahroista tai pinttyneestä liasta? Kaipaatko helpotusta puhtaanapitoon? Unohda liat ja pinttyvät pinnat – Nanoksi-180™ uudistaa tilojen pinnat likaa hylkiviksi! Vanhatkin tilat saadaan näyttämään lähes uusilta syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla.

Täytä alla oleva laskuri ja katso kylpyhuoneesi käsittelyn hinta-arvio. Nanopinnoituksen ja puhdistuksen työn osuudesta voi tehdä kotitalousvähennyksen, joka on 60 %. Laskurin täyttäminen ei sido mihinkään.

Voit varata myös suoraan soittoajan asiantuntijamme kanssa

Nanopinnoituksen hyödyt

Nanoksi-180™-nanopinnoitus helpottaa kodin tai kiinteistön pintojen puhtaanapitoa estämällä lian imeytymisen materiaaleihin. Vanhatkin tilat saadaan näyttämään lähes uusilta syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla.

  • Nanopinnoittaminen on kustannustehokas tapa raikastaa tilojen ilmettä. Sen hinta on huomattavasti remonttia alhaisempi.
  • Nanopinnoitus helpottaa tilojen siivousta tekemällä puhdistuksesta vaivattomampaa, mikä vähentää siivouksessa tarvittavaa fyysistä rasitusta ja voimakkaiden puhdistusaineiden tarvetta. 
  • Nanopinnoitus suojaa ja säilyttää pintamateriaalien ulkonäön juuri sellaisina, kuin ne alunperin on suunniteltu olevan. 
  • Nanopinnoitus uudistaa ja suojaa vanhojenkin materiaalien pintoja tavalla, joka saa ne kestämään kovaa kulutusta ja pidentää samalla niiden käyttöikää. 

Nanopinnoituksen asennus

Nanoksin asiantuntijat huolehtivat koko nanopinnoitusprosessista alusta loppuun. Asennustyö valmistuu nopeasti, jopa päivässä tai parissa. Työn aikana syntyneet häiriöt ovat minimaalisia ja tilat ovat käytettävissä vuorokauden sisällä asennuksesta.

Työ aloitetaan perusteellisella syväpuhdistuksella, jossa kylpyhuoneen pinnat puhdistetaan ja poistetaan vuosien aikana kertyneet epäpuhtaudet, kalkkitahrat ja lika. Tarvittaessa vaihdetaan silikoni- ja laattasaumoja. Tämän jälkeen levitetään pinnoitusaine lattia-, seinä-, lasi- allas- ja hanapinnoille. Kuivuttuaan se muodostaa kestävän ja ekologisen suojan, joka pitää kylpyhuoneen raikkaana ja hyväkuntoisena.

Pinnoitus on tyypillisesti kosketuskuiva 2–6 tuntia asennuksesta, mutta joissakin olosuhteissa kuivuminen voi kestää pidempään. Tiloja voi käyttää, kun pinta ei enää näytä tai tunnu kostealta. Vain suihkun käyttöä tulisi välttää vuorokauden ajan pinnoittamisen jälkeen. Tämän jälkeen pintoja voi kastella, mutta ne tulee vielä kuivata hyvin 7 vuorokauden ajan. Tässä vaiheessa tapahtuu lopullinen kemiallinen kuivuminen ja karkaistuminen. 

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.