Laske Nanoksi-180™ käsittelyn hinta-arvio

Näppärällä hintalaskurillamme saat nopeasti alustavan tarjouksen kylpyhuoneesi käsittelystä

Asiantuntijamme ovat yhteydessä teihin täytettyänne hintalaskurin ja perehtyvät kanssanne kylpyhuoneenne tarpeisiin. Palvelukokonaisuus, johon kuuluu monivaiheinen syväpuhdistus, pienkorjaukset kuten silikonisaumojen vaihto ja kohteen pintamateriaalin mukainen nanopinnoittaminen, on ekologinen ja kestävä tapa suojata ja uudistaa kylpyhuoneen pinnat. Käsittely helpottaa merkittävästi tilojen puhtaanapitoa ja siirtää remontoinnin tarvetta vuosilla eteenpäin. Siivoukseen tarvita enää kovia harjoja, mekaanista hankaamista tai voimakkaita kemikaaleja. Keskustellaan lisää laskettuanne hinta-arvion!

Asiakkaidemme kokemuksia

Keitä olemme?

Nanoksi on suomalainen nanopinnoituksien asiantuntijayritys. Olemme toteuttaneet vuosien aikana tuhansia pinnoituksia ympäri Suomea niin koteihin, liiketiloihin, kauppoihin, kauppakeskuksiin ja huvipuistoihin kuin julkisiin kohteisiin, kuten kouluihin, palvelutaloihin ja sairaaloihin. 

Palvelullemme on myönnetty avainlippu merkkinä korkeasta kotimaisuusasteesta ja kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja, joilla autamme asiakkaitamme ottamaan askeleen kohti kestävämpää tulevaisuutta.