Nanoksi-180™-nanopinnoitus syväpuhdistaa, suojaa ja uudistaa

Tuntuuko, että kamppailu likaa, kalkkia ja tahroja vastaan ei koskaan lopu? Sano hyvästit pinttyneille pinnoille – nanopinnoituksen avulla puhtaus saavutetaan jopa pelkällä vedellä!

Pinnat keräävät käytön myötä vaikeasti puhdistettavaa likaa. Aina puhtaus ei riipu pesutiheydestä; kalkkisaostumat, lika ja mineraalipitoinen vesi voivat värjätä ja laikuttaa pintoja. Voimakkaita kemikaaleja tai raskasta työtä ei kuitenkaan tarvita, kun apuna on uusin teknologia – nanopinnoitus.

Nanoksi-180™-nanopinnoitus syväpuhdistaa, suojaa ja uudistaa arjen kovassa käytössä olevien tilojen pinnat helpolla, nopealla ja edullisella tavalla. Vanhatkin pinnat saadaan näyttämään lähes uusilta syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla. Samalla puhtaanapito helpottuu ja tilojen käyttöikä kasvaa. Lue lisää nanopinnoituksen toimintaperiaatteesta alta.

Nanoksi-180™ – Likaa hylkivää pintaa ja lisää käyttöikää kodin pinnoille

Nanoksi-180™-nanopinnoitus on nanoteknologiaan perustuva uudenaikainen suoja-aine, joka luo voimakkaan, mutta hengittävän likaa, vettä ja rasvaa hylkivän pinnan. Se estää likaa ja rasvaa imeytymästä materiaaleihin, mikä helpottaa tilojen puhtaanapitoa ja pidentää niiden käyttöikää. Lika ei tartu pinnoitettuun pintaan vaan huuhtoutuu veden mukana.

Nanopinnoituksen avulla eri materiaalien pinnat eivät menetä ominaisuuksiaan, vaan ne säilyttävät tarkoituksenmukaisen ilmeensä kovassakin kulutuksessa. Pinnoitus antaa kodin pinnoille suojan, joka pitää ne hyväkuntoisena, helposti puhdistettavana ja raikkaana. Samalla se laskee asuntojen ja kiinteistöjen elinkaarikustannuksia ja siirtää remontointitarvetta vuosilla eteenpäin.

Menetelmää on käytetty jo tuhansissa kohteissa ympäri Suomea, niin kodeissa kuin kiinteistöissä ja toimitiloissa.

Fotonit®-valokatalyysipinnoitus kosketuspinnoille

Käsittelemme nanopinnoituksen yhteydessä WC:n kosketuspinnat antimikrobisella Fotonit®-valokatalyysipinnoituksella, joka pitää pinnat hygieenisenä. Käsittelyn avulla saavutetaan erinomainen pintahygienia, joka estää tartuntatauteja leviämästä pintojen kautta.

Nanopinnoituksen hyödyt

Nanoksi-180™-nanopinnoitus helpottaa kodin tai kiinteistön pintojen puhtaanapitoa estämällä lian imeytymisen materiaaleihin. Vanhatkin tilat saadaan näyttämään lähes uusilta syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla.

  • Nanopinnoittaminen on kustannustehokas tapa raikastaa tilojen ilmettä. Sen hinta on huomattavasti remonttia alhaisempi.
  • Nanopinnoitus helpottaa tilojen siivousta tekemällä puhdistuksesta vaivattomampaa, mikä vähentää siivouksessa tarvittavaa fyysistä rasitusta ja voimakkaiden puhdistusaineiden tarvetta. 
  • Nanopinnoitus suojaa ja säilyttää pintamateriaalien ulkonäön juuri sellaisina, kuin ne alunperin on suunniteltu olevan. 
  • Nanopinnoitus uudistaa ja suojaa vanhojenkin materiaalien pintoja tavalla, joka saa ne kestämään kovaa kulutusta ja pidentää samalla niiden käyttöikää. 

Kylpyhuoneen syväpuhdistus

Nanopinnoituksen asennus aloitetaan perusteellisella syväpuhdistuksella, joka on kehitetty poistamaan sellainenkin lika, joka ei kotikeinoin enää irtoaisi. Pinnat syväpuhdistetaan jokaisessa kohteessa ennen varsinaista nanopinnoitusta, sillä niiden tulee olla täysin puhtaat ennen pinnoitusaineen levittämistä. Siten nanopinnoite saa puhtaan tarttumapinnan ja pinnoitteen alle ei jää minkäänlaisia epäpuhtauksia. Myös uudet pinnat tulee puhdistaa ennen pinnoitusta, mutta prosessi on tällöin huomattavasti kevyempi.

Pitkä kokemus ja asiantuntijuus yhdessä ammattimaisten välineiden ja aineiden kanssa mahdollistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen puhdistukselle. Puhdistus ei vahingoita saumoja tai pintoja ja kaikki käyttämämme aineet ovat ympäristölle turvallisia.

Vaihdamme silikonisaumat ja tarvittaessa laattasaumoja

Silikonisaumat eivät kestä kylpyhuoneen koko käyttöikää, vaan niitä tulee uusia huoltotoimenpiteenä noin 5 vuoden välein. Tilojen käyttö ja sauman laatu vaikuttavat niiden kestoon, ja siksi saumojen kunto on hyvä tarkistaa vuosittain.

Märkätiloihin asennetut silikonisaumat suojataan homeenestoaineella, mutta sen vaikutus kuluu ajan myötä. Kun vaikutus heikkenee, saumoihin alkaa kasvamaan herkemmin hometta, joka ilmenee esimerkiksi mustina pisteinä. Kyse ei ole ainoastaan kosmeettisesta asiasta, vaan silikonien kunto vaikuttaa myös kodin hygieenisyyteen. Mikäli home pääsee kasvamaan syvälle, voi kasvu levitä silikonisaumoista laattasaumoihin asti.

Silikonien vaihdattaminen käy kätevästi syväpuhdistuksen ja nanopinnoituksen yhteydessä. Poistamme silikonisaumat juuri siihen tarkoitetuilla työkaluilla ja aineilla, jotta saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ammattilaiset varmistavat, että vanha silikoni poistetaan vahingoittamatta vesieristystä, laattoja tai laattasaumoja. Tilalle asennetaan uudet silikonit, jotka tekevät kylpyhuoneesta siistin, hygieenisen ja toimintakuntoisen. 

Laattasaumojen vaihto

Laattasaumojen tehtävänä on estää likaa kertymästä laattojen väliin ja vettä pääsemästä niiden alle, mikä suojaa rakenteita kosteudelta ja mahdollisilta vaurioilta. Kuluneet ja haurastuneet laattasaumat voivat kuitenkin menettää suojaavan ominaisuutensa, jolloin vesi pääsee laattojen alle ja voi aiheuttaa laattojen irtoamista, eli kopolaattoja. Lisäksi kuluneet saumat päästävät veden seisomaan paikallaan, mikä luo otolliset olosuhteet mustahomeen kasvulle.

Vaikka pesukonstit auttavat pitämään saumat puhtaina, ne eivät poista tarvetta saumojen vaihtamiselle ajan kuluessa. Laattasaumojen vaihtotarpeen arviointi on suhteellisen yksinkertaista, sillä saumojen ulkonäkö toimii siinä hyvänä mittarina. Mikäli laattasaumat näyttävät haurastuneilta tai kuluneilta, on saumojen vaihto ajankohtaista. Lisäksi mustahome ja muut mikrobikasvustot voivat levitä nopeasti, joten saumojen uusiminen voi olla suositeltavaa mustien pisteiden ilmaantuessa. Myös halkeamat ja kolot saumoissa ovat selkeitä merkkejä vaihtotarpeesta.

Nanopinnoitus viimeistelee huolletut pinnat

Kylpyhuonehuolto viimeistellään Nanoksi-180™-nanopinnoituksella, joka hylkii likaa, vettä ja rasvaa. Se on hylkivän ominaisuutensa vuoksi helppo pitää puhtaana ilman voimakkaita kemikaaleja.

Nanopinnoittaminen on ekologinen ja kestävä tapa lisätä tilojen käyttöikää ja helpottaa niiden puhtaanapitoa. Pinnoitus luo voimakkaan, mutta näkymättömän ja hengittävän hylkimispinnan, jonka ansiosta kylpyhuoneiden pinnat säilyvät puhtaina. Hydro- ja oleofobisen vaikutuksen vuoksi nanopinnoitus hylkii likaa, vettä, rasvaa ja öljyjä, mikä estää likaa tarttumasta pintoihin ja mahdollistaa kemikaalittoman puhtaanapidon.

Nanopinnoituksen avulla siivoaminen sujuu hygieenisesti jopa pelkällä vedellä. Voit lukea lisää nanopinnoitetun kylpyhuoneen siivoamisesta sivun alalaidasta. Asiantuntijamme jättävät myös tarkemmat hoito-ohjeet kohteeseen käsittelyn jälkeen ja ovat apunanne käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Nanopinnoituksen asennus

Nanoksin asiantuntijat huolehtivat koko nanopinnoituksen asennuksesta alusta loppuun. Asennustyö valmistuu nopeasti, jopa päivässä tai parissa. Työn aikana syntyneet häiriöt ovat minimaalisia ja tilat ovat käytettävissä vuorokauden sisällä asennuksesta.

Työ aloitetaan perusteellisella syväpuhdistuksella, jossa kylpyhuoneen pinnat puhdistetaan ja poistetaan vuosien aikana kertyneet epäpuhtaudet, kalkkitahrat ja lika. Tarvittaessa vaihdetaan silikoni- ja laattasaumoja. Tämän jälkeen levitetään pinnoitusaine lattia-, seinä-, lasi- allas- ja hanapinnoille.

Pinnoitus on tyypillisesti kosketuskuiva 2–6 tuntia asennuksesta, mutta joissakin olosuhteissa kuivuminen voi kestää pidempään. Tiloja voi käyttää, kun pinta ei enää näytä tai tunnu kostealta. Vain suihkun käyttöä tulisi välttää vuorokauden ajan pinnoittamisen jälkeen. Tämän jälkeen pintoja voi kastella, mutta ne tulee vielä kuivata hyvin 7 vuorokauden ajan. Tässä vaiheessa tapahtuu lopullinen kemiallinen kuivuminen ja karkaistuminen.

Fotonit®-valokatalyysipinnoitus kosketuspinnoille

Käsittelemme nanopinnoituksen yhteydessä WC:n kosketuspinnat antimikrobisella Fotonit®-valokatalyysipinnoituksella, joka pitää pinnat hygieenisenä. Käsittelyn avulla saavutetaan erinomainen pintahygienia, joka estää tartuntatauteja leviämästä pintojen kautta.

 

Nanopinnoitettujen tilojen käyttö

Käsittelyn jälkeen pääset nauttimaan sen mukanaan tuomasta huolettomuudesta ja helppoudesta. Nanopinnoitetun kylpyhuoneen puhdistamiseen riittää useimmiten lämmin vesi ja mikrokuituinen siivousväline, kuten mikrokuituliina. Saumojen puhdistamiseen voi käyttää pehmeää harjaa ja tarvittaessa mietoja puhdistusaineita. Näin saadaan poistettua pinnoituksen päälle kertymään päässeet epäpuhtaudet.

Voimakkaasti hankaavien pesuaineiden ja välineiden, kuten karhunkielen käyttöä tulee välttää, jotta pinnoitus ei vahingoittuisi. Vahvat emäkset ja hapot voivat heikentää suojan kestoa, ja siksi niitä tulisi välttää. Asiantuntijamme jättävät myös tarkemmat hoito-ohjeet kohteeseen käsittelyn jälkeen ja ovat apunanne käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Mitä nanopinnoitus kustantaa?

Haluaisitko tietää lisää Nanoksi-180™ -nanopinnoituskokonaisuudesta? Laske kätevästi kylpyhuonehuollon hinta-arvio laskurillamme. Nanopinnoituksen työn osuudesta voi tehdä kotitalousvähennyksen, joka on 60 %.

Asiakkaamme kertovat Nanoksi-180™-nanopinnoituksen hyödyistä!

Mitä nanopinnoitus kustantaa?

Kätevällä hintalaskurilla saat nopeasti alustavan tarjouksen kotisi kylpyhuoneen huollosta ja nanopinnoituksesta.

Voit varata myös suoraan soittoajan asiantuntijamme kanssa

Yritykset ja organisaatiot

Sopisiko likaa hylkivä nanopinnoitus tai jokin muu pinnoitusratkaisuistamme kiinteistöönne tai toimitiloihinne? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.