Nanoksi-180™-nanopinnoitus on auttanut Lapland Hotels Bulevardia jo vuosia puhtaanapidon haasteissa

Lapland Hotels Bulevardin tunnelmalliset, modernia Lapin lumoa henkivät huoneet kutsuvat rentoutumaan keskellä kaupungin sykettä. Huoneiden kylpyhuoneiden pinnoille on valittu kauniit materiaalit ja hotelli halusi varmistaa, että niiden alkuperäinen kauneus myös säilyy pitkään. Tästä syystä tilojen pinnat päätettiin käsitellä Nanoksin likaa hylkivällä ja puhtaanapitoa helpottavalla Nanoksi-180™-nanopinnoituksella.

Katso koko tarina alla olevalta videolta!

Edistyksellinen menetelmä pintojen suojaamiseen

Likaa hylkivä Nanoksi-180™-pinnoitus on edistyksellinen menetelmä erilaisten tilojen ja pintojen suojaamiseen. Se luo voimakkaan, mutta näkymättömän ja hengittävän hylkimispinnan, jonka ansiosta kylpyhuoneiden pinnat, laatat ja laattasaumat säilyvät puhtaina. Suojattuun pintaan ei tartu eikä imeydy lika. Likaa hylkivä pinnoitus tuo säästöjä, puhtautta ja parempaa hygieniatasoa kasvattaen samalla kiinteistön elinkaarta.

– Ympäristömme puhtaus, esteettisyys ja helppo ylläpidettävyys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Nanoksi-180™-pinnoitus tarjosi meille juuri näitä ominaisuuksia, kertoo Leena Turunen, Lapland Hotels Bulevardin Aluejohtaja.

Nanoksi-180™-nanopinnoitusratkaisu säilyttää pinnan kauneuden juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu. Se on investointi kestävyyteen ja helppohoitoisuuteen. Likaa hylkivän ominaisuuden ansiosta pintojen puhtaanapito helpottuu ja tehostuu, ja siivouksessa tarvittavien kemikaalien määrä pienenee merkittävästi. Nanoksi tarjoaa koko palvelun avaimet käteen -periaatteella.

– Nanoksi osoittautui erinomaiseksi kumppaniksi, joka ymmärsi tarpeemme ja tarjosi joustavan ja ammattimaisen palvelun. Yhteistyö sujui saumattomasti, ja lopputulos ylitti odotuksemme. Suosittelen lämpimästi Nanoksin ratkaisuja kaikille hotelleille, kylpylöille ja spa-keskuksille, jotka arvostavat laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja, jatkaa Turunen.