Investointi kestävyyteen auttoi Lapland Hotels Bulevardia jokapäiväisissä haasteissa

Puhtaanapito hotellihuoneissa ja saniteettitiloissa voi olla ajoittain haastavaa. Lapland Hotels Bulevardin tiloissa on vaaleat pinnat, joiden haluttiin pysyvät puhtaana ja säilyttävän alkuperäisen kauneutensa. Siksi tiloihin asennettiin Nanoksin likaa hylkivä ja puhtaanapitoa helpottava Nanoksi-180™-pinnoitus.

Puhtaanapitoa helpottava Nanoksi-180™-pinnoitus on edistyksellinen menetelmä erilaisten tilojen ja pintojen suojaamiseen. Suojattuun pintaan lika ei tartu eikä imeydy. Likaa hylkivä pinnoitus tuo säästöjä, puhtautta ja parempaa hygieniatasoa kasvattaen samalla kiinteistön elinkaarta.

“Tilojemme on oltava hygieenisiä, näyttää upeilta ja olla helppoja siivota. Siksi valitsimme Nanoksin”, kertoo Leena Turunen, Lapland Hotels Bulevardi, Aluejohtaja.

Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisu säilyttää pinnan kauneuden juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu, sillä ratkaisu muuttaa likaa keräävän pinnan likaa hylkiväksi. Investointi kestävyyteen pidentää kiinteistön elinkaarta ja kasvattaa sen arvoa. 

”Nanoksi oli joustava aikataulussa. He myös halusivat hoitaa työn hyvin ja kunnolla – saimme sovitettua prosessit hyvin yhteen ja lopputulos oli erittäin hyvä. Kaikki valmistui aikataulussa. Suosittelen Nanoksin ratkaisua julkisiin tiloihin kuten hotelleihin, kylpylöihin ja spa-tiloihin, jotka haluavat tehdä tiloihin pitkäkestoisen investoinnin” – Leena Turunen