Nanopinnoitus ja syväpuhdistus

NANOKSI-180™ nujersi hajuhaitat, paransi asiakastyytyväisyyttä ja lisäsi HOK-Elannon ravintoloiden WC- tilojen käyttöikää merkittävästi

NANOKSI-180™ nanopinnoitusratkaisulla käsitelty pinta hylkii likaa ja rasvaa. Likaa hylkivä nanopinnoitus suojaa kiinteistön sisä- ja ulkotilojen pintoja tavalla, joka saa pinnan kestämään kovaa kulutusta ja pidentää samalla tilojen käyttöikää. Monivaiheisen syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla myös vanhojen tilojen pinnat saavat uudenveroisen ilmeen ja niiden puhtaanapito helpottuu – ilman voimakkaita kemikaaleja.

Nanopinnoittaminen sopii erinomaisesti kiinteistöjen sisä- ja ulkotiloihin (julkisivu, seinät, lattiat, piha, katukiveys, metallipinnat), hotellien ja ravintoloiden tiloihin kuin myös kodin pinnoille.

Olemme käsitelleet laajasti sekä Sokos Hotelleja että Radisson Blu Hotelleja pääkaupunkiseudulla. Hotelleissa oltiin törmätty vaikeisiin ongelmiin vanhojen kylpyhuoneiden kanssa ja tilat kaipasivat kipeästi ratkaisuja.

“Käsittely teki pinnoista lähestulkoon uudennäköiset ja lisäsi niiden elinikää huomattavasti” – Toni Lehkonen, Head Of Real Estate Management.

Olemme suojanneet myös mm. Kauppakeskus Kaaren Prisman wc-tiloja sekä lukuisia S-ketjun ravintoloita kuten Ravintola Kappelin, Coffee House Jumbon sekä Ravintola Casa Largon pintoja. 

Ongelmana oli wc-tilojen hajuhaitat, joihin ei ollut löytynyt ratkaisua. Tiloissa päätettiin kokeilla Nanoksin nanopinnoituskäsittelyä ja todettiin, että mikäli hajuongelmat ratkeavat, voi yhteistyö alkaa. Nanoksin N-180™ pinnoitusratkaisulla saatiin ikävät ongelmat kuriin ja pitkä yhteistyö sai alkunsa. Käsittelyä laajennettiin uusiin kohteisiin, sillä pinnoituksen lopputulos todettiin varsin hyväksi, tehokkaaksi ja siivousta helpottavaksi.

“Nanoksin N-180™ pinnoitusratkaisulla saatiin ikävät ongelmat kuriin ja pitkä yhteistyö sai alkunsa. Käsittelyä laajennettiin uusiin kohteisiin, sillä pinnoituksen lopputulos todettiin varsin hyväksi, tehokkaaksi ja siivousta helpottavaksi.” Leo Ijäs, Avainasiakaspäällikkö, Kiinteistö- ja liikepaikkayksikkö

Enemmän teknologiaa, vähemmän lihasvoimaa.