Nanoksi-180™-nanopinnoitus auttoi HOK-Elantoa raikastamaan kylpyhuoneiden ilmeet ja parantamaan asiakastyytyväisyyttä

Nanoksi-180™-nanopinnoituksella käsitelty pinta hylkii likaa ja rasvaa. Se suojaa kiinteistön sisä- ja ulkotilojen pintoja tavalla, joka saa pinnan kestämään kovaa kulutusta ja pidentää samalla tilojen käyttöikää. Monivaiheisen syväpuhdistuksen ja nanopinnoituksen avulla myös vanhojen tilojen pinnat saavat lähes uudenveroisen ilmeen ja niiden puhtaanapito helpottuu.

S-ryhmän hotellikiinteistöissä, Sokos ja Radisson Blu -hotelleissa pääkaupunkiseudulla, luotetaan Nanoksin pinnoitusratkaisuihin. Hotellien kylpyhuoneet ovat kovalla käytöllä ja alkoivat kaipaamaan jonkilaisia huoltotoimenpiteitä. Nanopinnoituskäsittely soveltuu erinomaisesti juuri kohteisiin, jotka ovat rakenteellisesti kunnossa, mutta kaipaavat ehostusta, ilmeen kirkastamista ja helpotusta puhtaanapitoon. S-ryhmässä kiinnostuttiin Nanoksin ratkaisujen tarjoamista mahdollisuuksista ja käsittelyn hyödyntämistä lähdettiin kartoittamaan.

Kylpyhuoneiden käsittely aloitettiin Nanoksin kehittämällä monivaiheisella syväpuhdistuksella, jolla saatiin kirkastettua pintojen ilme. Samalla tehtiin tarvittavat pienkorjaukset kuten saumojen vaihtoa. Näin itse nanopinnoitus saa puhtaan tarttumapinnan eikä pinnoitteen alle jää minkäänlaisia epäpuhtauksia.

“Käsittely teki tilojen pinnoista lähestulkoon uudennäköiset ja lisäsi niiden elinikää huomattavasti”, kertoo SOK Kiinteistöässän Head Of Real Estate Management Toni Lehkonen.

Nanopinnoitus asennettiin puhdistetuille ja huolletuille pinnoille, joille se antaa vuosia kestävän suojan. Pinnoitus luo hydrofobisen, näkymättömän ja hengittävän suojan, joka hylkii tehokkaasti likaa, vettä ja rasvaa. Se estää likaa ja rasvaa imeytymästä materiaaleihin, mikä auttaa pitämään pinnat puhtaana ja helpottaa niiden siivoamista.

Nanoksi-180™-nanopinnoitus auttoi nujertamaan wc-tilojen hajuongelmat

Hotellien pintojen lisäksi nanopinnoituskäsittelyä hyödynnettiin myös Kauppakeskus Kaaren Prisman sekä useampien S-ketjun ravintoloiden kuten Ravintola Kappelin, Coffee House Jumbon sekä Ravintola Casa Largon wc-tiloissa. Ravintoloiden wc-tilojen haasteena olivat ikävät hajuhaitat, joista haluttiin eroon. Tilojen pinnat puhdistettiin perusteellisesti ja käsiteltiin Nanoksi-180™-nanopinnoituksella. Nanopinnoitus auttoi nujertamaan hajuongelmat ja pitkä yhteistyö sai näin alkunsa.

”Nanoksin pinnoitusratkaisulla saatiin ikävät ongelmat kuriin ja yhteistyömme sai alkunsa. Käsittelyä laajennettiin uusiin kohteisiin, sillä pinnoituksella saavutettiin haluamamme lopputulos. Pinnoituksen vaikutuksen huomattiin olevan varsin tehokas ja samalla se helpotti myös tilojen puhtaanapitoa”, kertoo Leo Ijäs, HOK-Elannon Avainasiakaspäällikkö, Kiinteistö- ja liikepaikkayksiköstä.