Ronald McDonald Talossa perheiden ja pikkupotilaiden turvallisuus on sydämen asia

Ronald McDonald Talo avattiin Ronald McDonald Lastentalosäätiön hyväntekeväisyystyön tuloksena 14.3.2002. Vakavasti sairaiden lasten perheet voivat asua talossa yhdessä kodikkaassa ja turvallisessa ympäristössä lähellä HUSin Uutta lastensairaalaa. 

Tilojen ja pintojen tulee olla puhtaat. Talo on suojattu Nanoksin itsedesinfioituvalla Fotonit®-pinnoituksella, jotta pinnat eivät toimi tartuntatautien välittäjänä ja tautien leviäminen perheiden keskuudessa minimoidaan. Antimikrobinen Fotonit®-pinnoitus tuo suojaa ja turvallisuutta asukkaille – tärkeänä osana talon terveysturvallisuutta ja kokonaispintahygieniaa.

“Meille perheiden ja pikkupotilaiden terveys on ollut sydämen asia ja olemme tästä projektista erityisen otettuja. On upeaa, mitä kaikkea uudet keksinnöt mahdollistavatkaan!”

Tartuntatautien torjuminen, talossa asuvien perheiden suojaaminen ja korkean hygienian ylläpito ovat aiheita, jotka ovat aina ajankohtaisia Ronald McDonald Talossa. Nanoksin ratkaisu tuo helpostusta siivousten välisen pintahygienian takaamiseen ja tukee hygieniasta huolehtivien työtä. Pinnoituskäsittely edesauttaa ja helpottaa hygieniasta huolehtimista erityisesti, kun ollaan tekemisissä talon pienimpien asukkaiden kanssa.

We protect surfaces and people.

Ronald McDonald Lastentalosäätiö kertoo aiheesta täällä.