Palveluratkaisut

Turvaamme maailman pinta kerrallaan suomalaisen huippuosaamisen ja nanoteknologian avulla. Avainlippu-merkki kertoo palvelumme korkeasta kotimaisuusasteesta.

Lue lisää

Turvaamalla pinnat, turvaamme puhtauden

Nanopinnoitusratkaisujen avulla parannamme pintojen hygieniaa vähentämällä niiltä taudinaiheuttajia ja haitallisia orgaanisia yhdisteitä. Voimme myös tehdä pinnoista likaa hylkiviä ja helpommin puhdistettavia ilman voimakkaita kemikaaleja. Tämän kaiken saamme aikaan kehittämillämme tehokkailla, ekologisilla ja ihmisille vaarattomilla menetelmillä.

FOTONIT® – Ensiluokkaista hygieniaa ilman kemikaaleja

Yli puolet infektioista leviää pintojen kautta, minkä vuoksi kosketuspintojen hygieenisyys on keskeisessä osassa tartuntojen ehkäisyä. Perinteinen pintojen desinfiointi on kallista, mutta desinfioimatta jättäminen tulee sairatumisten kautta vielä kalliimmaksi. Siksi kehitimme valokatalyysiin perustuvan Fotonit®-pinnoituksen, joka saa pinnat desinfioitumaan itsestään, ilman kemikaaleja

Valossa aktivoituva Fotonit®-valokatalyysipinnoitus työskentelee väsymättä vuorokauden ympäri tuhoten pinnoilta sairauksia aiheuttavia viruksia, bakteereja, hiivoja ja homeita. Pinnat pysyvät jatkuvasti hygieenisinä ilman vahvoja kemikaaleja, myös siivousten välillä.

Fotonit® Air – Energiatehokkaan ilmanpuhdistuksen edelläkävijä

Rakennuksen sisäilma saattaa sisältää terveyshaittoja aiheuttavia epäpuhtauksia, jotka saavat ihmiset oireilemaan. VOC-yhdisteet eli haihtuvat orgaaniset yhdisteet (volatile organic compound) ovat yksi suurimmista sisäilmaongelmien aiheuttajista. Sisäilmaan liittyviä riskejä tulee pystyä torjumaan. Siksi kehitimme Fotonit® Air -sisäilmaratkaisun. Se perustuu Fotonit®-valokatalyysipinnoitukseen, jonka avulla ilma puhdistuu tehokkaasti, ekologisesti ja turvallisesti.

Seinille ja kattoon asennettu pinnoitus reagoi näkyvän valon kanssa tuhoten ilmasta ja pinnoilta VOC-yhdisteitä ja epämiellyttäviä hajuja aiheuttavia molekyylejä. Käsittelyn jälkeen sisäilma on tuntuvasti puhtaampaa ja tiloissa voi työskennellä.

Likaa hylkivät pinnat

Nanoksi-180™ – Likaa hylkivää pintaa ja pidempää elinkaarta

Tilojen pinnoille kertyy käytön myötä vaikeasti puhdistettavaa likaa. Aina pintojen puhtaus tai elinikä ei ole pesutiheydestä kiinni, esimerkiksi kalkkisaostumat, lika sekä mineraalipitoinen vesi värjäävät pintoja sekä tekevät niistä laikukkaita. Puhtaanapitoon ei kuitenkaan tarvitse käyttää voimakkaita kemikaaleja tai fyysisesti vaativaa työtä, vaan ottaa avuksi uusi teknologia – likaa hylkivä nanopinnoitus.

Likaa hylkivä nanopinnoitus suojaa kodin ja kiinteistön sisä- ja ulkotilojen pintoja estämällä likaa imeytymästä niihin. Syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla myös vanhojen tilojen pinnat saadaan näyttämään lähes uusilta ja niiden puhtaanapito helpottuu.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.