Palveluratkaisut

Turvaamme maailman pinta kerrallaan suomalaisen huippuosaamisen ja nanoteknologian avulla. Avainlippu-merkki kertoo palvelumme korkeasta kotimaisuusasteesta.

Lue lisää

Turvaamalla pinnat, turvaamme puhtauden

Nanopinnoitusratkaisujen avulla parannamme pintojen hygieniaa vähentämällä niiltä taudinaiheuttajia ja haitallisia orgaanisia yhdisteitä. Voimme myös tehdä pinnoista likaa hylkiviä ja helpommin puhdistettavia ilman voimakkaita kemikaaleja. Tämän kaiken saamme aikaan kehittämillämme tehokkailla, ekologisilla ja ihmisille vaarattomilla menetelmillä.

FOTONIT® – Valon suojaamaa pintaa

Yli puolet infektioista leviävät pintojen kautta, mikä tekee kosketuspintojen turvallisuudesta erittäin kriittisen tekijän tartuntatautien leviämistä tarkastellessa. Pintojen desinfiointi on kallista, mutta desinfioimatta jättäminen tulisi sairauspoissaolojen kautta vielä kalliimmaksi. Siksi kehitimme valokatalyysiin perustuvan Fotonit®-pinnoituksen, joka saa pinnat desinfioitumaan itsestään, ilman kemikaaleja. 

Valossa aktivoituva Fotonit®-valokatalyysipinnoitus työskentelee väsymättä vuorokauden ympäri tuhoten pinnoilta sairauksia aiheuttavia viruksia, bakteereja, hiivoja ja homeita. Pinnat pysyvät jatkuvasti hygieenisinä ilman vahvoja kemikaaleja, myös siivousten välillä.

Nanoksi-180™ – Likaa hylkivää pintaa

Käytämme päivittäin sisä- ja ulkotiloja, joiden pinnat ovat kovan kulutuksen kohteena. Niihin kertyy käytön myötä vaikeasti puhdistettavaa likaa. Siksi kehitimme likaa hylkivän nanopinnoitusratkaisun.

Likaa hylkivä nanopinnoitus suojaa kodin ja kiinteistön sisä- ja ulkotilojen pintoja estämällä likaa imeytymästä niihin. Syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla myös vanhojen tilojen pinnat saadaan näyttämään lähes uusilta ja niiden puhtaanapito helpottuu.

Nanopinnoitus

Fotonit Air® – Tuntuvasti puhtaampaa ilmaa

Rakennuksen sisäilma saattaa tuntua tunkkaiselta ja ihmiset voivat oireilla. Syy huonoon ilmaan on silloin selvitettävä. Kehittämämme Fotonit Air® -sisäilmaratkaisu antaa lisäaikaa tutkia mahdollisia sisäilmaongelmia. 

Se perustuu FOTONIT®-valokatalyysipinnoitukseen, joka reagoi näkyvän valon kanssa tuhoten ilmasta ja pinnoilta epämiellyttäviä hajuja aiheuttavia molekyylejä. Käsittelyn jälkeen sisäilma on tuntuvasti puhtaampaa ja tiloissa voi työskennellä tutkimuksen ajan.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.