Fotonit®-pinnoitus mahdollistaa turvallisen työskentelyn Innolinkin toimistoissa

Innolinkin Helsingin ja Tampereen toimistot on suojattu itsedesinfioituvalla Fotonit®-pinnoituksella, joka luo kosketusturvallisen työympäristön suojaten henkilöstön terveyttä. Pinnoituksen toiminta perustuu valon avulla käynnistyvään kemialliseen reaktioon, jossa vapautuvat happiradikaalit reagoivat pinnalla olevien mikrobien kanssa tuhoten ne. Pintojen hygienia paranee ja tartuntojen leviäminen vähenee. Käsittelyllä mahdollistetaan työpaikan hygieniaturvallisuus ja työskentely paikan päällä toimistolla. 

Suurten volyymien työskennellä samoissa toimitiloissa leviävät myös tartunnat herkemmin. Tästä syystä yritys halusi ennakoivasti estää tartuntojen leviämisen jo ennen sairastumisia, edistäen näin henkilökuntansa ja asiakkaidensa terveyttä ja hyvinvointia.

Innolinkin toimitusjohtaja Pekka Vuorela kertoo olevansa innoissaan uudesta teknologiasta, joka luotettavasti, tutkitusti ja kustannustehokkaasti varmistaa henkilöstön turvallisuuden. Hän korostaa teknologian potentiaalia vähentää tartuntoja tiloissa ja minimoida terveydelliset riskit.

“Luotamme siihen, että teknologia vähentää tartuntoja tiloissamme ja minimoi terveydelliset riskit. Palvelun suorittaminen sujui mutkitta ja saimme kattavasti tietoa kokonaisuudesta. Nanoksin kanssa on ollut ilo asioida!”, iloitsee Innolinkin toimitusjohtaja Pekka Vuorela.

“Työntekijämme ovat meille arvokkaita. Halusimme jo ennakoiden varmistaa työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuuden Nanoksin ratkaisulla, henkilökuntamme palatessa etätyösuosituksen jälkeen suuremmalla volyymilla työpaikoille”, Vuorela jatkaa.

Nanoksi auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan hygieniahaasteet tutkitulla, kotimaisella ja ympäristöystävällisellä innovaatiolla, joka mahdollistaa vastuullisen toiminnan ja kemikaalikuorman minimoinnin. Fotonit®-pinnoitus auttaa vähentämään pintojen desinfiointia perinteisillä desinfiointiaineilla, mikä pienentää kemikaalien käyttötarvetta. Se on toimintavarma, itsedesinfioituva korkean teknologian ratkaisu, jolla pidetään kestävästi huolta hygienisyydestä ja terveysturvallisuudesta. Antimikrobinen pinnoitus tuhoaa sairauksia aiheuttavia viruksia ja bakteereita pinnoilta vuorokauden ympäri.

Työnantaja, laske paljonko organisaationne voisi säästää sairauspoissaolokuluissa

Tutkimukset ovat osoittaneet pintahygienian parantumisen vähentävän infektioista aiheutuvia sairaspoissaoloja jopa yli 50 %. Sen lisäksi sairauspoissaolojaksot ovat lyhentyneet. Laskurillamme selvität helposti, mitä Fotonit®-valokatalyysipinnoitus teidän tiloissanne maksaisi, ja millaisia säästöjä voisitte sairauspoissaoloissa saada.