Nykyaikainen Fotonit®-pinnoitus mahdollistaa turvallisen työpaikalla työskentelyn Innolinkin toimistoissa

Innolinkin Helsingin ja Tampereen toimistot on suojattu Nanoksin antimikrobisella Fotonit® pinnoituksella, joka luo kosketusturvallisen työympäristön suojaten henkilöstön terveyttä. Fotonit®-pinnoituksella mahdollistetaan työpaikan hygieniaturvallisuus ja turvallinen työskentely paikan päällä toimistolla. 

“Olemme innoissamme uudesta teknologiasta, jolla voimme luotettavasti, tutkitusti ja kustannustehokkaasti varmistaa henkilöstömme turvallisuuden. Luotamme siihen, että teknologia vähentää tartuntoja tiloissamme ja minimoi terveydelliset riskit. Palvelun suorittaminen sujui mutkitta ja saimme kattavasti tietoa kokonaisuudesta. Nanoksin kanssa on ollut ilo asioida!”, iloitsee Pekka Vuorela, Innolinkin toimitusjohtaja.

Innolink haluaa pitää huolta henkilöstöstään varmistamalla turvallisen työskentely-ympäristön toimistossa. Pinnoituksen myötä Innolink nostaa työntekijöiden turvallisuuden ja työympäristön hygieniatason korkealle.

“Työntekijämme ovat meille arvokkaita. Halusimme jo ennakoiden varmistaa työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuuden Nanoksin ratkaisuilla, henkilökuntamme palatessa etätyösuosituksen jälkeen suuremmalla volyymilla työpaikoille.”, Pekka jatkaa.

Nanoksin Fotonit® pinnoite on toimintavarma, itsedesinfioituva korkean teknologian ratkaisu, jolla pidetään kestävästi huolta ihmisistä ja pinnoista. Antimikrobinen pinnoitus tuhoaa sairauksia aiheuttavia viruksia ja bakteereita pinnoilta vuorokauden ympäri.

Fotonit® pinnoituksen avulla autamme asiakkaitamme ratkaisemaan hygieniahaasteet tutkitulla, kotimaisella ja ympäristöystävällisellä innovaatiolla, joka mahdollistaa vastuullisen toiminnan ja kemikaalikuorman minimoinnin.

Laske paljonko organisaationne voisi säästää sairauspoissaolokuluissa

Tutkimukset ovat osoittaneet pintahygienian parantumisen vähentävän infektioista aiheutuvia sairaspoissaoloja jopa yli 50 %. Sen lisäksi sairauspoissaolojaksot ovat lyhentyneet. Laskurillamme selvität helposti, mitä Fotonit®-valokatalyysipinnoitus teidän tiloissanne maksaisi, ja millaisia säästöjä voisitte sairauspoissaoloissa saada.