Yritysten ulkotilojennanopinnoitukset

Pidä kiinteistösi julkisivu kunnossa. Nanopinnoitus parantaa kovalla käytöllä olevien pintojen kulutuskestävyyttä ja estää lian imeytymisen rakenteisiin. Lähes kaikki Nanoksin käyttämät pinnoitteet tarjoavat suojaa myös graffiteilta.

Nanopinnoitus estää muun muassa öljyjen, saasteiden, veden ja virtsan imeytymisen alustaan. Käsittelyn ansiosta pinnat pysyvät puhtaina ja näyttävinä pidempään. Myös puhdistus helpottuu, sillä pinnoitteesta irtoavat helposti niin purukumit, jäkälä, levä kuin jää.

Nanopinnoite imeytyy erinomaisesti esimerkiksi luonnonkiven huokoiselle pinnalle luoden hyvin rasitusta ja kulutusta kestävän suojan. Pinnoite ei vaikuta alustan hengittävyyteen, sillä se ei muodosta maalimaista kalvoa.

Ulkotilojen nanopinnoitus voidaan tehdä esimerkiksi seiniin, lattioihin, katukivetykseen ja metallipinnoille. Nanoksin suoja-ainevalikoimasta löytyy räätälöity ratkaisu lähes kaikille pintamateriaaleille. Työmme on aina kokonaispalvelua, joka pitää sisällään sekä syväpuhdistuksen että nanopinnoituksen.

Pyydä tarjous

Suojaa julkisivusi graffiteilta

Suojaamattoman pinnan kyky hylkiä graffiteja on lähes olematon ja vaikka pinnat saadaan lopulta puhtaaksi kalliilla graffitipoistolla, ei esimerkiksi betonipinta yleensä enää näytä samalta.

Nanopinnoitus tarjoaa tehokkaan graffitisuojan. Pinnoituksen ansiosta töhryt voidaan poistaa siivouksen yhteydessä, eikä työhön välttämättä tarvita graffitinpoistoon erikoistunutta tekijää.

Uudet ja vanhat pinnat puhdistetaan aina huolellisesti, jotta nanopinnoite muodostaa vahvan graffitisuojan pintaan. Graffitisuojakäsittely on hyvä tehdä graffitipoiston yhteydessä, jolloin pinta on joka tapauksessa puhdistettava. Käytämme graffitisuojauksessa aina markkinoiden parhaita nanopinnoitteita, jotka on testattu Suomen vaativiin olosuhteisiin sopiviksi.

Nanoksi tekee myös uhrautuvia graffitisuoja-ainekäsittelyjä. Tällöin graffitin poisto käy vielä helpommin, mutta käsittely tulee uusia puhdistuksen jälkeen. Tällöin graffitit lähtevät käytännössä lämpimällä vedellä pois.

Ehkäise öljyvauriot nanopinnoituksella

Koneista ja moottoreista valuva öljy on monien pihojen ongelma. Jos öljy pääsee imeytymään syvälle kiviainekseen, voi pihakivetys pahimmassa tapauksessa tuhoutua kokonaan. Nanopinnoitus estää haitallisten aineiden imeytymisen ja tekee puhdistamisesta helppoa.

Pihakivetyksen lisäksi pinnoitusta voi hyödyntää esimerkiksi autotalleissa ja parkkihalleissa. Nanoksin asiantuntijat etsivät aina kohteeseesi sopivan ratkaisun, jonka toteuttaminen käy nopeasti, mutta tulos kestää pitkään!

Miksi valita Nanoksi?

Täysin kotimainen yritys

100% laatutakuu työlle

5 vuoden materiaalitakuu

Pyydä tarjous

Kysy lisää