Kylpyhuoneiden ja keittiöiden nanopinnoittaminen

Kotien eniten käytetyt pinnat likaantuvat nopeasti ja niiden puhtaanapito voi käydä kiireisessä arjessa varsin raskaaksi. Aina pintojen puhtaus tai elinikä ei ole pesutiheydestä kiinni, esimerkiksi kalkkisaostumat, lika sekä mineraalipitoinen vesi värjäävät pintoja sekä tekevät niistä laikukkaita. Puhtaanapitoon ei kuitenkaan tarvitse käyttää voimakkaita kemikaaleja tai fyysisesti vaativaa työtä, vaan ottaa avuksi uusi teknologia – nanopinnoitus.

Nanopinnoittaminen on ekologinen ja kestävä tapa helpottaa pintojen puhtaanapitoa ja lisätä niiden käyttöikää. Pinnoitus luo voimakkaan, mutta näkymättömän ja hengittävän hylkimispinnan, jonka ansiosta kylpyhuoneiden ja keittiöiden laatat ja laattasaumat säilyvät puhtaina. Hydro- ja oleofobinen vaikutus estää likaa, tahroja ja kalkkia tarttumasta pintoihin ja mahdollistaa vaivattoman, kemikaalittoman puhtaanapidon. Nanopinnoituksen avulla siivoaminen sujuu hygieenisesti jopa pelkällä vedellä ja samalla pintoja ja ympäristöä vahingoittavien puhdistusaineiden käyttö vähenee.

Puhtaanapidon ympäristövastuu onkin keskeisessä osassa Nanoksin toimintaa ja haluamme esimerkeillämme haastaa koko toimialaa kehittymään entistä vastuullisempaan suuntaan.

Nanopinnoittamisen ansiosta myös märkätilojen kosteus rakenteissa vähenee jopa yli 80%. Pintojen hylkivä vaikutus estää vettä imeytymästä saumoihin ja laattojen alle, mikä poistaa kosteutta tiloissa ja auttaa niitä kuivumaan huomattavasti nopeammin ehkäisten samalla homeen ja sienen kasvua. Samalla pinnat, laattasaumat ja laatat hylkivät likaa, kalkkia ja muita epäpuhtauksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta pintojen pinnoittaminen pidentää tilojen käyttöikää vuosilla. 

Nanopinnoituksen ominaisuuksia

Nanopinnoittamisen ansiosta kylpyhuoneen ja keittiön pinnat, laatat ja laattasaumat säilyvät puhtaana ja helppohoitoisena vuosia.

  • Tehokkaasti likaa hylkivä pinta
  • Helpottaa merkittävästi puhtaanapitoa
  • Ehkäisee kosteusvaurioita ja homeen kasvua
  • Materiaalien hengittävyys säilyy 
  • Säilyttää pintamateriaalin sellaisena kuin suunniteltu
  • Pidentää tilojen käyttöikää
  • Siirtää remontoinnin tarvetta eteenpäin
  • Lisää tilojen käyttömukavuutta

Nanopinnoituksen takuu on 5 vuotta. Käyttöikä on kuitenkin jopa 10-15 vuotta.

Likaa hylkivät pinnat

Nanopinnoituksen asennus

Nanoksin asiantuntijat huolehtivat koko nanopinnoitusprosessista alusta loppuun. Työ aloitetaan perusteellisella syväpuhdistuksella, jossa kylpyhuoneen pinnat puhdistetaan ja poistetaan vuosien aikana kertyneet epäpuhtaudet, kalkkitahrat ja lika. Tarvittaessa vaihdetaan silikoni- ja laattasaumoja. Tämän jälkeen levitetään pinnoitusaine lattia, seinä, lasi- allas- ja hanapinnoille. Kuivuttuaan se muodostaa kestävän ja ekologisen suojan, joka pitää kylpyhuoneen raikkaana ja hyväkuntoisena.

Nanopinnoituksen asennustyö valmistuu nopeasti, jopa päivässä tai parissa. Työn aikana syntyneet häiriöt ovat minimaalisia ja tilat ovat käytettävissä vuorokauden sisällä asennuksesta.

Haluaisitko tietää lisää Nanoksi-180™ -nanopinnoituskokonaisuudesta? Laske kätevästi kylpyhuonehuollon hinta-arvio laskurillamme. Nanopinnoituksen työn osuudesta voi tehdä kotitalousvähennyksen, joka on 60 %.

Toteuttamiamme asiakaskohteita

Suomalainen asiantuntijayritys

Nanoksi on Suomen johtava nanopinnoitusyritys. Olemme toteuttaneet vuosien aikana tuhansia pinnoituksia ympäri Suomea niin koteihin, liiketiloihin, kauppoihin, kauppakeskuksiin ja huvipuistoihin kuin julkisiin kohteisiin, kuten kouluihin, palvelutaloihin ja sairaaloihin. Palvelullemme on myönnetty avainlippu merkkinä palvelun korkeasta kotimaisuusasteesta.

Mitä nanopinnoitus kustantaa?

Haluaisitko tietää lisää Nanoksi-180™ -nanopinnoituskokonaisuudesta? Laske kätevästi kylpyhuonehuollon hinta-arvio alla olevalla hintalaskurilla. Asiantuntijamme ottaa teihin yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen. Saat meidät myös kiinni numerosta 010 526 7800.