Kylpyhuoneiden ja keittiöiden nanopinnoittaminen

Kotien eniten käytetyt pinnat likaantuvat nopeasti ja niiden puhtaanapito voi käydä kiireisessä arjessa varsin raskaaksi. Aina pintojen puhtaus tai elinikä ei ole pesutiheydestä kiinni, esimerkiksi kalkkisaostumat, lika sekä mineraalipitoinen vesi värjäävät pintoja sekä tekevät niistä laikukkaita. Puhtaanapitoon ei kuitenkaan tarvitse käyttää voimakkaita kemikaaleja tai fyysisesti vaativaa työtä, vaan ottaa avuksi uusi teknologia – nanopinnoitus. Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisulla käsitelty pinta hylkii likaa ja rasvaa. Se on siksi helppo pitää puhtaana ilman voimakkaita kemikaaleja.

Nanopinnoittaminen on ekologinen ja kestävä tapa lisätä tilojen käyttöikää ja helpottaa niiden puhtaanapitoa. Pinnoitus luo voimakkaan, mutta näkymättömän ja hengittävän hylkimispinnan, jonka ansiosta kylpyhuoneiden ja keittiöiden laatat ja laattasaumat säilyvät puhtaina. Hydro- ja oleofobisen vaikutuksen vuoksi pinnoitus hylkii likaa, vettä, rasvaa ja öljyjä, mikä estää likaa tarttumasta pintoihin ja mahdollistaa vaivattoman, kemikaalittoman puhtaanapidon. 

Puhtaanapidon ympäristövastuu onkin keskeisessä osassa Nanoksin palveluita ja haluamme esimerkeillämme haastaa koko toimialaa kehittymään entistä vastuullisempaan suuntaan.

Nanopinnoittamisen ansiosta märkätilojen kosteus rakenteissa vähenee jopa yli 80%. Pintojen hylkivä vaikutus estää vettä imeytymästä saumoihin ja laattojen alle, mikä poistaa kosteutta tiloissa ja auttaa niitä kuivumaan huomattavasti nopeammin ehkäisten samalla homeen ja sienen kasvua. Samalla pinnat, laattasaumat ja laatat hylkivät likaa, kalkkia ja muita epäpuhtauksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta pintojen pinnoittaminen pidentää tilojen käyttöikää vuosilla. 

Lika, tahrat tai kalkki eivät tartu pinnoitettuun pintaan ja nanopinnoituksen avulla siivoaminen sujuu hygieenisesti jopa pelkällä vedellä. Laattojen ja saumojen puhdistus helpottuu merkittävästi ja samalla niiden käyttöikä pitenee. Myös pintoja ja ympäristöä vahingoittavien puhdistusaineiden käyttö vähenee.

Nanopinnoituksen ominaisuuksia

Nanopinnoittamisen ansiosta kylpyhuoneen ja keittiön pinnat, laatat ja laattasaumat säilyvät puhtaana ja helppohoitoisena vuosia!

  • Tehokkaasti likaa hylkivä pinta
  • Helpottaa merkittävästi puhtaanapitoa
  • Ehkäisee kosteusvaurioita ja homeen kasvua
  • Materiaalien hengittävyys säilyy 
  • Säilyttää pintamateriaalin sellaisena kuin suunniteltu
  • Pidentää tilojen käyttöikää
  • Siirtää remontoinnin tarvetta eteenpäin
  • Lisää tilojen käyttömukavuutta

Nanopinnoituksen takuu on 5 vuotta. Käyttöikä on kuitenkin jopa 10-15 vuotta.

Likaa hylkivä pinta ei päästä likaa, rasvaa tai öljyjä imeytymään materiaaliin.

Nanopinnoituksen asennus

Nanopinnoituksen asennustyö sujuu nopeasti. Pinnoitustyö on valmis useimmiten päivässä tai parissa ja tilat ovat pian sen jälkeen käytössä. Teemme eniten asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kylpyhuonehuoltoja, johon sisältyy kylpyhuoneen perusteellinen syväpuhdistus, silikonisaumojen vaihto, tarvittaessa laattasaumojen vaihtoa ja pintojen suojaaminen likaa hylkivällä nanopinnoituksella.

Nanopinnoituksen työn osuudesta voi tehdä kotitalousvähennyksen, joka on 60%.

Toteuttamiamme asiakaskohteita

Suomalainen asiantuntijayritys

Nanoksi on Suomen johtava nanopinnoitusyritys. Olemme toteuttaneet vuosien aikana tuhansia pinnoituksia ympäri Suomea niin koteihin, liiketiloihin, kauppoihin, kauppakeskuksiin ja huvipuistoihin kuin julkisiin kohteisiin, kuten kouluihin, palvelutaloihin ja sairaaloihin. Palvelullemme on myönnetty avainlippu merkkinä palvelun korkeasta kotimaisuusasteesta.

Mitä nanopinnoitus kustantaa?

Haluaisitko tietää lisää Nanoksi-180™ -nanopinnoituskokonaisuudesta? Laske kätevästi kylpyhuonehuollon hinta-arvio alla olevalla hintalaskurilla. Asiantuntijamme ottaa teihin yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen. Saat meidät myös kiinni numerosta 010 526 7800.