Yritysten sisätilojennanopinnoitukset

Hotellien kylpyhuoneet, suurkeittiöt ja monet muut yritysten tilat ovat tavallista kovemmassa käytössä. Nanopinnoituksella vanhatkin tilat saadaan näyttämään miltei uusilta, pinnat tulevat suojatuksi ja niiden puhtaanapito helpottuu.

Pinnoittaminen on kustannustehokas tapa raikastaa tilan ilme, sillä kustannukset ovat huomattavasti remonttia alhaisemmat. Nanopinnoitteen käyttö kasvattaa myös asiakastyytyväisyyttä, sillä puhtaat pinnat lisäävät viihtyisyyttä. Lisäksi siivous käy helpommin, sillä käsitelty pinta hylkii likaa ja vähentää pesuaineiden käyttötarvetta.

Nanopinnoituksesta hyötyvä yleisökohteita pyörittävien yrittäjien lisäksi esimerkiksi asuntosijoittajat. Käsittelemissämme tiloissa vuokratuotto nousee, sillä siistimmät tilat ja vähentynyt remontointitarve laskevat kiinteistön elinkaarikustannuksia.

Nanoksi tarjoaa yrityksellesi kokonaispalvelua, joka pitää sisällään tilojesi syväpuhdistuksen ja nanopinnoituksen kohteeseen parhaiten soveltuvalla suoja-aineella. Työ sujuu nopeasti ja tilat ovat täysin käytettävissä useimmiten jo vuorokauden sisällä töiden aloituksesta. Kanssamme myös suurempien kohteiden pintasuojaus käy helposti!

Pyydä tarjous

Miksi valita Nanoksi?

Täysin kotimainen yritys

100% laatutakuu työlle

5 vuoden materiaalitakuu

Pyydä tarjous