Sisäilman puhdistus nanopinnoitteellaja ANTiBAC -valolla

Tiloissa olevien mikrobien kasvua voidaan rajoittaa tehokkaasti ja turvallisesti LED Tailorin ANTiBAC -järjestelmällä. Antimikrobinen LED-valaistusjärjestelmä yhdistettynä Nanoksin valokatalyysipinnoitteeseen parantaa kiinteistön käyttäjien vireystilaa – samalla ilmaa puhdistaen.​

Järjestelmä sopii useimpiin julkisiin tiloihin. Se hyödyntää sekä sinistä että valkoista valoa ja lähes huomaamatonta seinille ja kattoon asennettavaa pinnoitetta.

ANTiBAC-järjestelmää käytetään tilojen yleisvalaistuksen korvaajana. LED-valoputket voidaan vaihtaa suoraan vanhojen loisteputkien tilalle. Saatavilla on myös kokonaisia valaisinrunkoja ja tehokkaampia versioita.

Nanoksin teknologia ja ANTiBAC-valo auttavat pitämään sisäilman puhtaana – oli ongelmana sitten ilmansaasteet, puutteellinen ilmanvaihto tai muut syyt.

Nanoksi -hajunpoisto

Valokatalyyttinen pinnoitteemme reagoi herkästi näkyvän valon kanssa. Se hapettaa ilmasta epämiellyttäviä hajuja aiheuttavia molekyylejä, jolloin ne hajoavat. Tuhoutuneet molekyylit ovat ympäristölle ja ihmiselle vaarattomia.

Pinnoitustamme ja valoa hyödyntäen voit tuhota ilmasta allergeenejä, ruoasta ja eläimistä aiheutuvia hajuja ja erilaisia ilmansaasteita. Ratkaisumme tehoaa myös tupakansavuun ja mikrobeihin.

Käsittelyn vaikutus kestää pitkään. Hajunpoistoissa pinnoitamme seinän ja katon, jolloin kiertoilma joutuu kosketuksiin nanopinnoitteen kanssa ja pahat hajut eliminoituvat.

Pyydä tarjous

Miksi valita Nanoksi?

Täysin kotimainen yritys

100% laatutakuu työlle

5 vuoden materiaalitakuu

Pyydä tarjous

Kysy lisää