Tehokasta hygieniaa katalyysipinnoitteen avulla

Kun hygienian taso halutaan säilyttää korkealla tarvitaan tehokasta desinfiointia. Nanoksin katalyysipinnoite tarjoaa runsaasti tehoa pintahygienian ylläpitoon.

Katalyysipinnoite kotiin

Monille viruksille ja taudinaiheuttajille on tyypillistä tarttua lähikontaktien lisäksi myös pinnoilta. Yleinen tilanne on esimerkiksi, että yskänpuuskan suojaamalla kädellä kosketaan oven kahvaa, josta taudinaiheuttaja tarttuu seuraavaan, joka kahvaan koskee. Hyvä käsihygienia estää monien tartuntatautien leviämisen, mutta etenkin arjen kiireissä se usein helposti unohtuu.

Katalyysipinnoitusta on jo vuosia hyödynnetty terveydenhuollossa ja muissa korkeaa hygieniaa vaativissa kohteissa. Jatkuvasti kehittyvän teknologian myötä tämä ratkaisu voidaan tarjota parantamaan pintahygieniaa myös kotitalouksissa tai vaikkapa taloyhtiöiden yleisissä tiloissa.

Katalyysipinnoitus asennetaan ruiskuttamalla aine pinnoille, joihin yleisimmin kosketaan kädellä. Tällaisia paikkoja ovat tyypillisesti ovien kahvat, kaiteet, tasot, käsinojat, katkaisijat ja näiden paikkojen lähiympäristöt. Pinnoite ei näy eikä tunnu käytössä juuri mitenkään, vaan se tekee puhdistustyötään huomaamattomasti käyttäen hyväkseen valoa. Pinnoitteen aktivoitumista pimeällä on tehostettu lisäämällä siihen pieniä määriä hopeaa, joka jo itsessään tunnetaan antimikrobisena aineena. Katalyysipinnoite on myrkytön ja vaaraton ihmisille sekä ympäristölle.

Pyydä tarjous

Sairaalat

Hammaslääkäriasemat

Laboratoriot

Koulut

Päiväkodit

Muut julkiset tilat

Miksi valita Nanoksi?

Täysin kotimainen yritys

100% laatutakuu työlle

5 vuoden materiaalitakuu

Pyydä tarjous

Kysy lisää