Likaa hylkivät nanopinnoitteet yrityksille

Lue lisää

Nanopinnoittaminen suojaa kiinteistöä ennenaikaisilta remonteilta

Tarjoamme yrityksille, julkisille toimijoille ja taloyhtiöille ammattitaitoista apua kiinteistöjen erilaisiin haasteisiin. Nanopinnoittaminen auttaa pitämään kiinteistön tilat siistinä, viihtyisinä ja pidentää niiden käyttöikää. Se helpottaa pintojen puhtaanapitoa ja vähentää tilojen siivoukseen vaadittua aikaa.

Ennen pinnoitusta tehtävän syväpuhdistuksen avulla saadaan palautettua vanhempienkin rakennusten pinnat jopa alkuperäiseen kuntoonsa. Märkätiloissa vaihdamme lisäksi silikonisaumoja ja tarvittaessa laattasaumoja. Puhdistetuille pinnoille asennettava nanopinnoitus luo voimakkaan, mutta huomaamattoman ja hengittävän suojan, joka hylkii likaa, vettä ja rasvaa. Pintojen suojaaminen nanopinnoituksella laskee asuntojen ja kiinteistöjen elinkaarikustannuksia ja siirtää remontointitarvetta vuosilla eteenpäin. Samalla puhtaanapito helpottuu ja peruspesujen määrä vähenee.

Käsittely auttaa säilyttämään rakennuksen sisä- ja ulkopintojen materiaalien ulkonäön ja varmistaa, että pinnat kestävät vuosia. Nanopinnoituksen avulla eri materiaalien pinnat eivät menetä ominaisuuksiaan, vaan ne säilyttävät tarkoituksenmukaisen ilmeensä kovassakin kulutuksessa. Oikein hoidettuna pinnoitus antaa vuosia kestävän tehokkaan, ekologisen ja kiinteistön elinkaarta kasvattavan suojan.

Nanopinnoitteiden monet käyttökohteet

Nanopinnoitus soveltuu erinomaisesti erilaisiin julkisiin tiloihin, kuten hotellien märkätiloihin, rappukäytäviin, yleisiin wc-tiloihin, uimahalleihin, kuntosaleille, suuriin laitoskeittiöihin kuin myös julkisivuihin. Käsittely sopii käytännössä mihin tahansa tiloihin, joissa halutaan helpottaa puhtaanapitoa, raikastaa tilojen ilmettä ja lisätä niiden käyttöikää.

Pinnoitusratkaisumme soveltuvat erilaisten pintamateriaalien käsittelyyn, esimerkiksi metallille, puulle, luonnonkivelle, sekä lasi- ja muovipinnoille. Useimmat suoja-aineet pohjautuvat uuden teknologian piidioksidiin SiO2 nanokoossa. Aineet ovat turvallisia niin ihmisille, eläimille kuin ympäristöllekin.

Nanoksi-180™-pinnoitus ja syväpuhdistus julkisiin tiloihin

Julkisten tilojen pinnat ovat päivittäin kovan kulutuksen kohteena. Nanoksi-180™-nanopinnoitusratkaisu on suomalainen kemikaalivapaa menetelmä, joka auttaa parantamaan tilojen puhtaanapitoa, viihtyisyyttä ja siivoustyöntekijöiden työergonomiaa: likaa hylkivän vaikutuksen ansiosta lihasvoiman tarve vähenee ja puhtaanapito sujuu nopeammin ja tehokaammin.

Käsittely uudistaa julkisten tilojen pinnat likaa hylkiviksi, joka tekee niistä kulutuksen kestäviä ja pidentää niiden elinkaarta. Se siirtää isomman remontin tarvetta eteenpäin kasvattaen samalla tilojen käyttöikää.

Pinnoitus ei vaikuta tilojen tai pintojen arkipäiväiseen käyttöön. Siivousohjelman mukainen ylläpitosiivous riittää. Ja kausittaiset perussiivoukset vähentyvät merkittävästi.

Nanopinnoittaminen pidentää taloyhtiön tilojen elinikää

Nanopinnoittaminen tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon taloyhtiön remontointitarpeisiin. Yhteistilat, porraskäytävät, julkisivut kuin myös asuntojen kylpyhuoneet saavat lisää käyttöikää syväpuhdistuksen ja suojauksen avulla. Nanopinnoittamisen kustannukset ovat huomattavasti remonttia matalammat. Työ myös valmistuu nopeammin ja tilat ovat pian normaalissa käytössä.

Soveltuu suojaamaan esimerkiksi:

 • yhteiset saunatilat 
 • asuntojen saunat ja kylpytilat
 • mosaiikkibetonipinnat
 • porraskäytävät
 • julkisivut
 • katukivetykset

Nanopinnoitus uudistaa hotellien ja ravintoiloiden märkätilat tehokkaasti ja minimaalisin häiriöin

Nanopinnoittaminen tarjoaa lukuisia hyötyjä hotelleille ja ravintoloille. Se mahdollistaa pintojen päivittämisen tehokkaasti ja minimaalisin häiriöin. Vanhojenkin pintojen ilmettä voidaan uudistaa monivaiheisen syväpuhdistuksen ja huoltotoimenpiteiden avulla, ja likaa hylkivä nanopinnoitus takaa, että tilat säilyttävät siistin ilmeen.

Likaa hylkivä vaikutus auttaa pitämään pinnat puhtaampana, vähentää niiden puhtaanapitoon vaadittua aikaa ja tehostaa siivousta. Siistimmät tilat parantavat tilojen käyttömukavuutta ja lisäävät asiakastyytyväisyyttä. Samaan aikaan investointi kestävyyteen pidentää kiinteistön elinkaarta ja kasvattaa sen arvoa.

Julkisivujen suojaus ja graffitipoisto

Nanoksi tarjoaa julkisivuihin juuri niille tarkoitetut kattavat, tehokkaat ja turvalliset suojapinnoitukset. Suojaus pitää sisällään aina pintojen puhdistuksen ennen suoja-aineen levittämistä.

Löydät valikoimastamme ratkaisut, jotka estävät muun muassa lian, veden, kalkin ja graffitien kiinnittymisen pintoihin. Myös ilmasto-olosuhteiden aiheuttama rapautuminen vähenee pinnoittamisen myötä. Pintojen puhdistettavuus helpottuu kaikenlaisen lian osalta, ja jopa rankkavesisade auttaa omalta osaltaan pitämään pinnat puhtaana. Suojaus pitää julkisivujen ilmeen uudenveroisena vuosien ajan ilman tarvetta huoltokäsittelylle.

Nanopinnoitus ja syväpuhdistus
Nanopinnoitus

Avaimet käteen -palvelu

Tarjoamme avaimet käteen -periaatteella kokonaispalvelun, joka sisältää tilojen monivaiheisen syväpuhdistuksen ja nanopinnoituksen kohteen pintamateriaalin mukaan. Menetelmää on käytetty jo tuhansissa kohteissa ympäri Suomea, niin kodeissa kuin kiinteistöissä ja toimitiloissa.

 • Soveltuu erilaisille pintamateriaaleille
 • Työn aikaiset häiriöt ovat minimaalisia
 • Tilat ovat käytettävissä jo vuorokauden sisällä
 • Oikein asennettuna ja hoidettuna tarjoaa jopa yli 10 vuoden suojan

Suomalainen asiantuntijayritys

Nanoksi on suomalainen nanopinnoituksien asiantuntijayritys. Asiantuntijuus tarkoittaa meille sitä, että tarjoamme markkinoiden parasta laatua, osaamista ja työnjälkeä. Testaamme jatkuvasti uusia pinnoitusmateriaaleja erilaisissa käyttökohteissa ja -ympäristöissä, jotta asiakkaamme voisivat nauttia uusimman teknologian tarjoamista eduista helposti ja luotettavasti. Palvelullemme on myönnetty avainlippu merkkinä palvelun korkeasta kotimaisuusasteesta.

Keskustellaan lisää aiheesta

Sopisiko jokin nanopinnoitusratkaisuistamme kiinteistöönne tai toimitiloihinne? Käytössämme on kätevä soittoajanvarausjärjestelmä, josta voit varata suoraan sopivan ajan asiantuntijamme kanssa. Siirry ajanvarausjärjestelmään ja valitse sopiva aika.

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella ja kertoa, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen.

Ota yhteyttä

 • Max. tiedoston koko: 3 MB.