Kylpyhuoneen nanopinnoittamisen ensimmäinen vaihe on syväpuhdistus

Rakenteiltaan kunnossa oleva vanhakin kylpyhuone saa uuden elämän Nanoksi-180™ kylpyhuonehuollon avulla. Palvelukokonaisuuden jopa oleellisin ja merkittävin vaihe on alussa tehtävä pohjatyö eli huolellisesti tehty syväpuhdistus, erilaisten epäpuhtauksien ja esimerkiksi kalkinpoisto. Käsiteltävän tilan pohjatyöt tehdään aina tapauskohtaisesti ja niihin vaikuttaa mm. tilojen ikä ja kunto.

Kehittämällämme tehokkaalla syväpuhdistusmenetelmällä saadaan poistettua vuosien mittaa kertyneet epäpuhtaudet, kalkkitahrat ja pinttynyt lika. Tilat puhdistetaan monivaiheisella erikoispuhdistusmenetelmällä ja neutralisoidaan. Tarkan ja monivaiheisen syväpuhdistuksen avulla myös vanhojen tilojen pinnat, kaakelit ja saumat saadaan puhdistettua. Teemme puhdistustyöt sekä mekaanisesti että koneellisesti. 

Pitkä kokemus ja asiantuntijuus yhdessä ammattimaisten välineiden ja aineiden kanssa mahdollistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen puhdistukselle. Nanoksin koulutettujen asentajien suorittama puhdistus ei vahingoita saumoja tai pintoja ja kaikki käyttämämme aineet ovat ympäristöystävällisiä.

Myös uudet pinnat tulee puhdistaa huolellisesti ennen pinnoitusta, mutta prosessi on tällöin huomattavasti kevyempi ja kokonaisuus on myös edullisempi. Nanopinnoittaminen on paras vaihtoehto kalkkisaostumien ja muiden epäpuhtauksien ennaltaehkäisyyn, jonka vuoksi pintojen käsittely on erittäin suositeltavaa jo uutena. Silloin ne saavat suojan alusta alkaen, ennen likaantumista ja kalkkeutumista, eivätkä menetä uutuuden loistoaan vuosien saatossa.

 Toteuttamiamme asiakaskohteita

Haluaisitko tietää lisää Nanoksi-180™ -nanopinnoituskokonaisuudesta? Laske kätevästi kylpyhuonehuollon hinta-arvio alla olevalla hintalaskurilla. Asiantuntijamme ottaa teihin yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen. Saat meidät myös kiinni numerosta 010 526 7800.