Nanoksi-180™ pinnoitus ja syväpuhdistus julkisiin tiloihin

Julkisten tilojen pinnat ovat päivittäin kovan kulutuksen kohteena. Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisu on suomalainen kemikaalivapaa menetelmä, joka auttaa parantamaan tilojen puhtaanapitoa, viihtyisyyttä ja siivoustyöntekijöiden työergonomiaa: likaa hylkivän vaikutuksen ansiosta lihasvoiman tarve vähenee ja puhtaanapito sujuu nopeammin. Käsittely uudistaa julkisten tilojen pinnat likaa hylkiviksi, joka tekee niistä kulutuksen kestäviä ja pidentää niiden elinkaarta. Se siirtää isomman remontin tarvetta eteenpäin kasvattaen tilojen käyttöikää.

Nanoksi-180™ nanopinnoitus on edistyksellinen menetelmä erilaisten tilojen ja pintojen suojaamiseen. Suojattuun pintaan lika ei tartu eikä imeydy.

Käsittely tekee pinnoista hydro- ja oleofobisia eli vettä ja rasvaa hylkiviä, jonka ansiosta niiden puhtaanapito helpottuu merkittävästi. Pinnoituksen biostaattiset ominaisuudet taas vähentävät tehokkaasti mikrobien lisääntymistä suojatulla alustalla. Pinnoitus muodostaa näkymättömän, joustavan ja hengittävän suojan, joten sen alle jäänyt tai sinne mahdollisesti pääsevä kosteus pääsee haihtumaan pois. Käsittely ei muuta pintojen kitkaominaisuuksia.

Likaa hylkivä Nanoksi-180™ nanopinnoitus sopii niin julkisten tilojen ulko- ja sisätiloihin kuin yritysten ja kotien wc-tiloihin, keittiöihin, pesuhuoneisiin, porraskäytäviin, auloihin, ikkunoihin ja moniin muihin runsaalla käytöllä olevien kohteiden pintoihin. Syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla saadaan myös vanhojen tilojen pinnat lähes uudenveroisiksi ilman kallista remonttia. Pintoja ja ympäristöä vahingoittavien puhdistusaineiden käyttö vähenee merkittävästi.

Puhdistus

Enemmän teknologiaa, vähemmän lihasvoimaa

Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisu on suomalainen kemikaalivapaa menetelmä, joka auttaa parantamaan myös siivoustyöntekijöiden työergonomiaa: teknologia vähentää lihasvoiman tarvetta ja nopeuttaa työtä. Pinnoitus ei vaikuta tilojen tai pintojen arkipäiväiseen käyttöön. Siivousohjelman mukainen ylläpitosiivous riittää. Ja kausittaiset perussiivoukset vähentyvät merkittävästi.

Käsittely auttaa vähentämään pelkästä kulumisesta aiheutuvia remontteja. Tunnustuksena suomalaisesta työstä menetelmälle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Nanopinnoitusten asiantuntija

Olemme auttaneet nanopinnoitusratkaisuillamme jo tuhansia asiakkaita. Pinnoitusratkaisumme soveltuvat muun muassa seuraaviin julkisiin tiloihin:

  • Kiinteistöjen sisä- ja ulkotilat (julkisivu, seinät, lattiat, piha, katukiveys, metallipinnat)
  • Hotellien kylpyhuoneet ja suurkeittiöt
  • Ravintoloiden wc-tilat ja keittiöt
  • Yritysten wc- ja suihkutilat sekä keittiöt
Kylpyhuone

Opi lisää Nanoksi-180™ nanopinnoituksesta täällä.

Sopisiko nanopinnoitus kiinteistöönne tai toimitiloihinne? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa teihin yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen. Saat meidät myös kiinni numerosta 010 526 7800.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.