Sairauspoissaolot romahtivat Fotonit® teknologian myötä

Turvallisuus ja tunne siitä ovat keskeisimpiä arvoja Tivoli Sariolan ympäristössä, jonka vuoksi tivolissa on hyödynnetty laajasti antimikrobista Fotonit® teknologiaa jo vuodesta 2020. 

Fotonit® on korkean teknologian hygieniaratkaisu, jolla pidetään kestävästi huolta ihmisistä ja pintojen hygieniasta. Se on toimintavarma eikä kosketuspintojen turvallisuus ole riippuvainen muuttuvista tekijöistä kuten siivouksen tarkkuudesta, tiheydestä tai pintojen ja tilojen vaativuudesta. Käsittelyllä haluttiin varmistaa, että asiakkaat voivat tulla turvallisesti tivoliin, suojata heidän sekä henkilöstön terveyttä ja minimoida tartuntojen leviämistä.

Toimitusjohtaja Ville Sariola kertoo sairauspoissaolojen määrän romahtaneen henkilöstön keskuudessa hygieniatoimenpiteiden myötä. 

”Määrällinen muutos oli valtava, sairauspoissaolot tippuivat edellisistä vuosista merkittävästi. Yhteisessä käytössä olevissa sosiaalitiloissa taudit levisivät normaalisti hyvinkin helposti”, Sariola avaa.

Nanoksin käsittelyn jälkeiset sairauspoissaolot olivat yhden käden sormilla laskettavissa, kun taas aikaisempina kesinä taudit levisivät huomattavasti nopeammin. Hygienia parani kokonaisvaltaisesti. Nanoksin käsittely auttoi ihan selkeästi, sillä käsittelyn jälkeen ei kohdattu pitkiä tai laajoja sairauspoissaoloja, Tivolin toimitusjohtaja jatkaa.

Terveysturvallisuuden eteen tehtiin laajoja ja monipuolisia toimenpiteitä. Poikkeusaika oli todella haastava, epävarmuus oli läsnä jatkuvasti. Oli tärkeää tehdä kaikki mahdollinen turvallisen aukaisemisen suhteen. Laitekapasiteetti oli pienempi, turvatoimenpiteet laajat ja käsittelyn lisäksi rajoitettiin esimerkiksi laitekohtaista käyttöä. 

Nanoksi oli tärkeässä osassa oleva ratkaisu tätä koko prosessia 

“Nanoksin ratkaisu oli tärkeä osa kokonaisuutta, olemme saaneet palvelusta juuri sen hyödyn mitä kaipasimme. Ehdottomasti rahan arvoinen investointi”, iloitsee Sariola