Suunnittelijat, arkkitehdit & rakennuttajat – Ennaltaehkäisevää kiinteistöhuoltoa

Rakennuksen pinnat keräävät katseet ensimmäisenä. Erilaisilla pintamateriaaleilla on myös omat erityispiirteensä. Nanoksi-180™ nanopinnoituksen avulla eri materiaalien pinnat eivät menetä ominaisuuksiaan, vaan ne säilyttävät kauneutensa kovassakin kulutuksessa.

Nanopinnoitus luo hydrofobisen, huomaamattoman ja hengittävän suojan, joka hylkii vettä, likaa ja rasvaa. Suojauksen avulla estetään likaa ja rasvaa imeytymästä materiaaleihin helpottaen pintojen puhtaanapitoa. Oikein hoidettuna pinnoitus antaa vuosia kestävän tehokkaan, ekologisen ja kiinteistön elinkaarta kasvattavan suojan.

Nanopinnoitus säilyttää suunnitteilla olevan rakennuksen sisä- ja ulkopintojen pintamateriaalien ulkonäön ja varmistaa, että pinnat säilyvät uudenveroisina kymmeniä vuosia. Ne kestävät erilaisia olosuhteita ja käyttöä muuttumattomina, koska nanopinnoitettuihin pintoihin ei imeydy tai tartu lika.

Ammattilaisemme tuntevat pinnat perinpohjin. Siten he osaavat myös käsitellä ja suojata ne.

Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisu antaa suunnittelijalle vapaat kädet materiaalien valintaan, sillä materiaalien pinnan kauneus ja sävymaailma säilyvät sellaisina kuin suunniteltu. Nanopinnoitusratkaisu suojaa herkemmätkin pinnat tehokkaasti, helpottaa niiden puhdistusta ja vähentää siivoustyöntekijöiden lihasvoiman tarvetta.

Kuinka pinta saadaan kestämään kovaa kulutusta? Se syntyy syväpuhdistuksella ja oikealla pinnoituksella.

Nanopinnoitus, julkiset tilat
Pinnoitetut pinnat on helppo pitää puhtaina ja ne säilyttävät sen kauneuden, jonka arkkitehti niille ajatteli.

Turvallinen ja kemikaalivapaa nanopinnoitusratkaisu muuttaa likaa keräävän pinnan likaa hylkiväksi. Investointi kestävyyteen pidentää kiinteistön elinkaarta ja kasvattaa kiinteistön arvoa. Käsittely siirtää isomman remontin tarvetta eteenpäin.

Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisu on kotimainen, ja kemikaalivapaana myös vastuullinen valinta. Tunnustuksena suomalaisesta työstä palvelulle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Opi lisää Nanoksi-180™ nanopinnoituksesta.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa teihin yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen. Saat meidät myös kiinni numerosta 010 526 7800.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.