Suunnittelijat, arkkitehdit & rakennuttajat – Ennaltaehkäisevää kiinteistöhuoltoa

Rakennuksen pinnat keräävät katseet ensimmäisenä. Erilaisilla pintamateriaaleilla on myös omat erityispiirteensä. Nanoksi-180™ nanopinnoituksen avulla eri materiaalien pinnat eivät menetä ominaisuuksiaan, vaan ne säilyttävät kauneutensa kovassakin kulutuksessa. Ennen pinnoitusta tehtävän syväpuhdistuksen avulla saadaan palautettua vanhempienkin rakennusten pinnat jopa alkuperäiseen kuntoonsa.

Pinnalle levitettävä nanopinnoitus luo hydrofobisen, huomaamattoman ja hengittävän suojan, joka hylkii vettä, likaa ja rasvaa. Se auttaa säilyttämään rakennuksen sisä- ja ulkopintojen materiaalien ulkonäön ja varmistaa, että pinnat kestävät vuosia. Suojauksen avulla estetään likaa ja rasvaa imeytymästä materiaaleihin helpottaen samalla pintojen puhtaanapitoa. Oikein hoidettuna pinnoitus antaa vuosia kestävän tehokkaan, ekologisen ja kiinteistön elinkaarta kasvattavan suojan.

Pinnoitusratkaisumme soveltuvat lähes minkä tahansa pintamateriaalin käsittelyyn, esimerkiksi metallille, puulle, lasi- ja muovipinnoille. Useimmat suoja-aineet pohjautuvat uuden teknologian piidioksidiin SiO2 nanokoossa. Aineet ovat turvallisia niin ihmisille, eläimille kuin ympäristöllekin.

Katso missä Nanoksi-180™ nanopinnoitusta on jo hyödynnetty!

Nanoksi on suomalainen nanopinnoituksien asiantuntijayritys. Olemme toteuttaneet vuosien aikana tuhansia pinnoituksia ympäri Suomea niin koteihin, liiketiloihin, kauppoihin, kauppakeskuksiin ja huvipuistoihin kuin julkisiin kohteisiin, kuten kouluihin, palvelutaloihin ja sairaaloihin. Palvelullemme on myönnetty avainlippu merkkinä palvelun korkeasta kotimaisuusasteesta. Lue lisää likaa hylkivästä nanopinnoitusratkaisusta täältä.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa teihin yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen. Saat meidät myös kiinni numerosta 010 526 7800.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.