Nanopinnoitus – Vaihtoehto kalliille kylpyhuoneremontille

Tiesitkö, että kalliille remontille ja nousseille kustannuksille on olemassa järkevä vaihtoehto?

Mikäli kylpyhuoneen ilme kaipaisi esteettistä ehostusta, mutta rakenteellisia vikoja ei ilmene, voidaan kallista kylpyhuoneremonttia yleensä siirtää vuosilla eteenpäin. Tehokas syväpuhdistus ja Nanoksi-180™ nanopinnoituskäsittely on kustannustehokas ja pitkäkestoinen tapa suojata ja uudistaa kylpyhuoneen pinnat. 

Perusteellisen syväpuhdistuksen jälkeen pintoihin asennetaan pinnalle soveltuva likaa hylkivä Nanoksi-180™ nanopinnoite. Eri materiaaleille on niihin soveltuvat omat pinnoitteensa. Käsittely estää likaa ja rasvaa imeytymästä materiaaleihin helpottaen pintojen puhtaanapitoa. Tarvittaessa teemme huoltotyöt, kuten vaihdamme silikoni- ja laattasaumat. 

Pinnat saadaan näyttämään lähes uusilta ja niiden puhtaanapito helpottuu.

Kuinka pinta saadaan kestämään kovaa kulutusta? Se syntyy syväpuhdistuksella ja nanopinnoituksella. Ammattilainen ymmärtää erilaisten pintojen erilaiset ominaisuudet ja tietää, kuinka pinta saadaan kestämään kovaa kulutusta.

Likaa hylkivä pinta pysyy vaivatta puhtaana

Hydrofobisen, likaa hylkivän pinnan ansiosta mm. homeet ja bakteerit eivät saa kasvualustaa ja tilat pysyvät hygieenisenä. Myöskään kalkki ei tartu nanopinnoitettuun pintaan. Syväpuhdistuksen yhteydessä puhdistetaan vanhat kalkkijäämät ja pintaa suojaavan nanopinnoituksen ansiosta ongelma ei palaa.

Oikein hoidettuna nanopinnoitus antaa vuosia kestävän tehokkaan, puhtaanapitoa helpottavan ja tilojen elinkaarta kasvattavan suojan. Pintoja ja ympäristöä kuormittavat voimakkaat kemikaalit sekä työläät siivousmetodit voi nanopinnoitetussa kylpyhuoneessa unohtaa.

Nanopinnoitus kylpyhuone

Nanoksi-180™ nanopinnoituksen hyödyt

  • Likaa hylkivä pinta
  • Käyttöiän pidentyminen
  • Voimakkaiden puhdistusaineiden käytön väheneminen
  • Materiaalin hengittävyys säilyy
  • Vähentää tilojen kosteuskuormaa
  • Estää tehokkaasti sienen ja homeen kasvua pinnassa
  • Arjen kovassa käytössä olevat tilat pysyvät siistin näköisinä pidempään
  • Säästöjä siivouskuluissa
  • Pinnat pysyvät sellaisena kuin suunniteltu ja kestävät kulutusta

Hintalaskuri kotitalouksille

Kätevällä hintalaskurilla saat nopeasti alustavan tarjouksen kotisi kylpyhuoneen huollosta ja nanopinnoituksesta.

Yritykset ja organisaatiot

Sopisiko nanopinnoitus kiinteistöönne tai toimitiloihinne? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.