Nanopinnoitus – Vaihtoehto kalliille kylpyhuoneremontille

Kuinka pinta saadaan kestämään kovaa kulutusta? Se syntyy syväpuhdistuksella ja nanopinnoituksella. Ammattilainen ymmärtää erilaisten pintojen erilaiset ominaisuudet ja tietää, kuinka pinta saadaan kestämään kovaa kulutusta.

Likaa hylkivä Nanoksi-180™ nanopinnoitus suojaa kodin pintoja estämällä likaa imeytymästä niihin. Monivaiheisen syväpuhdistuksen avulla vanhojen tilojen vaikeimmatkin pinttymät saadaan poistettua. Pinnat saadaan näyttämään lähes uusilta ja niiden puhtaanapito helpottuu.

Teemme tarvittaessa saumojen vaihdot ja laattasaumojen paikkausta työn yhteydessä. Laattasaumat ovat huokoista materiaalia ja vaikeasti puhdistettavia kotikeinoin. Kalkki, lika ja mahdollinen home näkyvät niissä helposti. Ammattilaiset osaavat kertoa tuleeko saumat puhdistaa vai vaihtaa. Perusteellisen syväpuhdistuksen jälkeen pintoihin asennetaan pinnalle soveltuva likaa hylkivä Nanoksi-180™ nanopinnoite. Eri materiaaleille on niihin soveltuvat omat pinnoitteensa. 

Kylpyhuoneen puhdistus

Pinttynyt lika on hankala puhdistaa kotikeinoin

Veden kalkkipitoisuus vaihtelee merkittävästi eri paikkakuntien välillä. Kalkki tarttuu pintaan tiukasti ja sen irrottaminen perinteisin keinoin on erittäin haastavaa. Kotikeinoin sitä puhdistettaessa joudutaan käyttämään vahvoja pesuaineita ja monivaiheisia siivousmetodeja. Pintoja käsitellessä pitää osata ottaa huomioon eri materiaalit ja mikä kestää mitäkin. Tietyt materiaalit, esimerkiksi luonnonkivet eivät kestä happoja, jolloin puhdistus on haastavaa.

Mikäli pintaan käytetään vääränlaisia aineita, pintojen materiaali voi vaurioitua, siksi pintoja käsitellessä tulee tietää mitä tekee ja mikä kestää mitäkin.

Kalkki ei tartu nanopinnoitettuun kylpyhuoneeseen. Syväpuhdistuksen yhteydessä puhdistetaan vanhat kalkkijäämät. Nanopinnoituksen ansiosta ongelma ei palaa tiloihin.

Nanopinnoitus kylpyhuone

Nanoksi-180™ nanopinnoituksen hyödyt

  • Likaa hylkivä pinta
  • Käyttöiän pidentyminen
  • Voimakkaiden puhdistusaineiden käytön väheneminen
  • Materiaalin hengittävyys säilyy
  • Vähentää tilojen kosteuskuormaa
  • Estää tehokkaasti sienen ja homeen kasvua pinnassa
  • Arjen kovassa käytössä olevat tilat pysyvät siistin näköisinä pidempään
  • Säästöjä siivouskuluissa
  • Pinnat pysyvät sellaisena kuin suunniteltu ja kestävät kulutusta

Nyt voit tilata käsittelyn myös verkkokaupasta

Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisulla käsitelty pinta on likaa hylkivä. Siksi sen puhtaanapitoon ei tarvita kovaa hankaamista tai voimakkaita kemikaaleja.

Tilaa käsittely nyt verkkokaupasta ja hyödynnä kotitalousvähennys! Se tulee huomattavasti kylpyhuoneremonttia edullisemmaksi ja käsittely on valmis jo päivässä tai kahdessa.

Ennen kuin lika ehtii paikalle.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.