Kylpy­huoneiden ja WC:idennano­pinnoitukset

Onko kylpyhuoneesi nähnyt jo parhaat päivänsä? Huolellisella puhdistuksella ja nanopinnoituksella pesutilat kestävät kauemmin ja saavat raikkaan ilmeen – murto-osalla remontin kustannuksista!

Kylpyhuoneen säännöllinen huoltaminen takaa miellyttävät pesuhetket ja ehkäisee kosteusvaurioita. Nanoksin ammattilaiset puhdistavat pesutilasi tarkasti, uusivat silikonisaumat ja korjaavat tarvittaessa esimerkiksi haljenneet laatat. Tämän jälkeen tila käsitellään nanoteknologiaa hyödyntävällä suoja-aineella, joka estää lian imeytymisen.

Nanopinnoite suojaa tehokkaasti kylpyhuoneen pintoja kalkkijäämiltä, rasvalta, pesuaineilta ja muilta epäpuhtauksilta. Käsittelyn jälkeen myös pesutilojen puhdistus on helpompaa, sillä useimmiten siivoukseen riittää lämmin vesi ja mikrokuidusta valmistettu siivousväline. Suojattu pinta kestää kymmeniä tuhansia pyyhkimiskertoja.

Nanopinnoitus valmistuu nopeasti

Nanoksi tekee kylpyhuoneiden nanopinnoituksia päivittäin ja kokemusta on kertynyt tuhansista kohteista. Ammattilaisemme työskentelevät rivakasti, joten pinnoitustyö kestää kanssamme kokonaisuudessaan vain 1-2 päivää. Tilat ovat täysin käytettävissä usein jo seuraavana päivänä töiden aloittamisesta.

Saunan lauteiden nanopinnoitus

Pidä lauteet kauniina pidempään ja kasvata niiden käyttöikää. Uusien lauteiden käsittely nanopinnoitteella tekee niiden hoidosta helpompaa. Vanhoja lauteita emme suosittele pinnoitettaviksi, sillä puuta ei saa käyttöönoton jälkeen riittävän puhtaaksi.

Laske kylpyhuoneesinanopinnoituksen hinta

Näppärällä hintalaskurillamme saat nopeasti alustavan tarjouksen kylpyhuoneesi huollosta ja nanopinnoituksesta.

Täyttämällä tietosi saat alustavan hinnan heti sähköpostiisi. Asiantuntijamme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä yhteydenotostasi ja keskustelee kanssasi tarkemmin kohteestasi. Voit samalla pyytää meidät myös arviokäynnille.