Back to Office

Työntekijöiden sairauspoissaolokustannukset ovat iso kuluerä yrityksille. Poissaolot, työkyvyttömyys ja tekemätön työ maksavat yhdessä jopa miljardeja vuosittain. Sairauspoissaoloja vähentämällä yrityksesi voi säästää merkittäviä summia. 

Pandemia on opettanut meitä ennakoimaan. Kiinnitämme entistä enemmän huomiota työpaikan turvallisuuteen, jota voidaan lisätä tehokkailla nanopinnoitusratkaisuilla. Ne toimivat tärkeänä osana kokonaisturvallisuutta. FOTONIT®-pinnoitus suojelee työntekijöitä tartuntataudeilta myös normaaleissa olosuhteissa.

Antimikrobinen FOTONIT®pinnoitus suojaa henkilökuntasi terveyttä

Tehokkaan hygienian avulla vähennämme henkilökunnan ja asiakkaiden sairastumisia sekä ennaltaehkäisemme epidemioita. FOTONIT®-pinnoituksemme tehoaa tartuntatauteihin, kuten kausi-influenssat ja norovirukset vähentäen työntekijöiden sairauspoissaoloja merkittävästi. Teemme tiloista turvallisemmat hyödyntäen suomalaista osaamista ja nanoteknologiaa. Ratkaisumme desinfioi tiloja kellon ympäri tuhoten pinnoilta tehokkaasti virukset, bakteerit ja haitalliset mikrobit. 

Toisin kuin perinteisille desinfiointiaineille, bakteerit ja virukset eivät voi kehittyä vastustuskykyiseksi valokatalyysille. Reaktio perustuu palamiseen, jolle on mahdotonta kehittää resistenssiä.

Turvallinen paluu toimistolle

Tehokkailla turvatoimilla estetään esimerkiksi norovirusten ja muiden pintavälitteisten tartuntatautien leviäminen ihmisten palatessa lomilta työpaikoille, kouluihin ja päiväkoteihin. Ratkaisumme avulla lisätään tilojen turvallisuutta, sekä vältetään vuosittain toistuvat noroepidemiat ja muut pintavälitteiset taudit. FOTONIT®-pinnoituksella minimoidaan terveysriskejä ja kohotetaan työnantajamielikuvaa: henkilökunta kokee, että heidän hyvinvoinnistaan ja turvallisuudestaan välitetään. Sairastumisten väheneminen lisää myös henkilökunnan tuottavuutta. Jos voimme lisätä työympäristömme terveellisyyttä ja säästää kustannuksissa, miksi emme sitä tekisi? 

Kemikaalivapaalla käsittelyllä kohti positiivista muutosta 

Pintojen perinteinen desinfiointi vaatii lukemattomia toistoja ja litroittain puhdistusaineita. Lisäksi voimakkaiden desinfiointiaineiden käyttö kasvattaa jo valmiiksi suurta kemikaalikuormaa ja rasittaa terveytemme lisäksi myös ympäristöä. Voimme vähentää kemikaaleja kääntymällä tehostetun siivouksen sijaan kehittyneen teknologian ja nanopinnoiteratkaisujen puoleen. 

Vastuullisuus on avainasemassa työssämme. Parannamme tilojen hygieniatasoa huomattavasti kestävin ja ekologisin menetelmin. Nanopinnoitusratkaisut ovat kemikaalivapaa ja pitkäkestoinen ratkaisu, jolla lisäämme tilojen turvallisuutta merkittävästi.

Nanopinnoitusratkaisuilla myös kasvatetaan kiinteistön elinkaarta ja helpotetaan tilojen puhtaanapitoa. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu merkkinä sen korkeasta kotimaisuusasteesta.

Tiloihin jätettävät FOTONIT®-tarrat viestivät turvallisuudesta merkkinä hygieenisistä tiloista ja vastuullisesta työnantajasta.

Kosketa huoletta, me turvaamme pinnat.