FOTONIT® teknologia toimistotiloissa

Työntekijöiden sairauspoissaolokustannukset ovat iso kuluerä yrityksille. Poissaolot, työkyvyttömyys ja tekemätön työ maksavat yhdessä jopa miljardeja vuosittain. Sairauspoissaoloja vähentämällä yritys voi säästää merkittäviä summia. 

FOTONIT® on antimikrobinen korkean teknologian ratkaisu, jolla pidetään kestävästi huolta ihmisistä ja pinnoista. Itsedesinfioituva teknologia suojelee työntekijöitä lukuisilta tartuntataudeilta.

Antimikrobinen FOTONIT®pinnoitus suojaa henkilökuntasi terveyttä

Tärkein tekijä tautien ehkäisemisessä on hyvä hygienia. Nanoksi kehittää aktiivisesti ratkaisuja, joilla voi auttaa asiakkaitaan turvaamaan työpaikan hygienian kestävin keinoin. Korkean teknologian hygieniaratkaisuilla voimme eliminoida pintojen kautta välittyvät tartunnat ja sitä kautta vähentää merkittävästi henkilökunnan ja asiakkaiden sairastumisia sekä ennaltaehkäistä epidemioita. Teemme tiloista ihmiselle turvallisemmat hyödyntäen suomalaista akateemista osaamista ja nanoteknologiaa. 

Toisin kuin perinteisille desinfiointiaineille, bakteerit ja virukset eivät voi kehittyä vastustuskykyiseksi FOTONIT® teknologialle. Reaktio perustuu palamiseen, jolle on mahdotonta kehittää resistenssiä.

FOTONIT®-pinnoituksella minimoidaan terveysriskejä ja kohotetaan työnantajamielikuvaa – henkilökunta huomaa, että heidän hyvinvoinnistaan ja turvallisuudestaan välitetään. Sairastumisten väheneminen lisää myös henkilökunnan hyvinvointia ja tuottavuutta.  

Lukuisat asiakkaamme kertovat FOTONIT® teknologian vähentäneen sairauspoissaolojen määrää. Lue lisää aiheesta täällä.

Kemikaalivapaalla käsittelyllä kohti positiivista muutosta 

FOTONIT® on tehokkaampi ja turvallisempi vaihtoehto kuin perinteinen, koviin kemikaaleihin perustuva perinteinen desinfiointi. Menetelmä myös vähentää siisteydestä ja hygieniasta vastaavien henkilöiden työkuormitusta.

Nanopinnoitusratkaisuilla kasvatetaan kiinteistön elinkaarta ja helpotetaan tilojen puhtaanapitoa. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu merkkinä sen korkeasta kotimaisuusasteesta.

Kosketa huoletta, me turvaamme pinnat.