Nanopinnoite ekologisuus

Ympäristöystävällinen kylpyhuoneen puhdistus: Nanopinnoitus vähentää kemikaalien käyttöä ja lisää tilojen käyttöikää

Vihreämpi valinta kylpyhuoneen siivoukseen

Kylpyhuoneen puhtaanapito on tärkeä osa kodin hygieenisyyttä, mutta perinteiset puhdistusmenetelmät voivat olla toisinaan sekä aikaa vieviä että ympäristöä kuormittavia. Puhtaanapitoon ei kuitenkaan tarvitse käyttää voimakkaita kemikaaleja tai fyysisesti vaativaa työtä, vaan ottaa avuksi uusi, vihreämpi teknologia – nanopinnoitus.

Nanoksin innovatiivinen nanopinnoitus tarjoaa ratkaisun, joka vähentää tarvetta kemikaalien käytölle ja tekee puhtaanapidosta kevyempää. Nanopinnoituksella käsitellyt pinnat hylkivät likaa, vettä ja rasvaa, minkä vuoksi kylpyhuoneen puhdistaminen sujuu parhaillaan pelkällä vedellä. Nanopinnoitus paitsi säästää ympäristöä, myös helpottaa arjen kotitöitä.

Huolto ennen remontointia

Nanopinnoittamisen yhteydessä tehdään kylpyhuoneen perusteellinen puhdistus ja huolto, sillä itse pinnoitusaine tulee levittää täysin puhtaille pinnoille. Kylpyhuoneen säännöllinen huolto ja siihen liittyvät toimenpiteet ovat avainasemassa pitämään tilan paitsi visuaalisesti miellyttävänä, myös teknisesti toimivana. Jokaista kylpyhuonetta tulisi huoltaa käyttöikänsä aikana, jotta se kestää suunnitellun elinkaarensa ja pysyy siistissä kunnossa. Märkätilojen rakenteet kestävät pidempään kuin pinnat, ja siksi kylpyhuone kannattaa pinnoittaa jo hyvissä ajoin ennen tarvetta varsinaiselle kylpyhuoneremontille.

Tehokkaalla syväpuhdistuksella saamme puhdistettua kylpyhuoneesta sellaiset pinttymät ja liat jotka eivät kotikeinoin enää irtoaisi. Vaihdamme tarvittaessa saumoja, ja käsittelemme ne nanopinnoitteella, sillä niiden huollon jälkeinen pinnoittaminen estää kosteuden pääsyn rakenteisiin. Syväpuhdistuksen ja saumojen vaihdon jälkeen asennettava likaa hylkivä Nanoksi-180™-nanopinnoitus puolestaan tekee pinnoista tehokkaasti hylkiviä ja auttaa pitämään ne puhtaina, raikkaina ja helppohoitoisina. Tämä ei ole vain kosmeettinen parannus, vaan suojaa materiaaleja ja pidentää niiden käyttöikää. 
 

Näiden toimenpiteiden ansiosta kylpyhuone säilyy käytössä pidempään, mikä siirtää suuremman remontin tarvetta usein vuosilla. Kylpyhuoneen huoltaminen auttaa säästämään kustannuksissa, sillä suuremmat remontit ovat usein kalliita ja aikaa vieviä. Samalla säästetään myös luontoa vähentämällä ylikulutusta ja turhaa materiaalien vaihtoa.

Pitkäaikaista suojaa kylpyhuoneen pinnoille

Nanopinnoituksen hyödyt perustuvat siihen, että lika ja rasvat eivät pääse imeytymään materiaaleihin, mikä helpottaa tilojen puhtaanapitoa ja pidentää niiden käyttöikää. Pinnat, laatat ja laattasaumat säilyvät puhtaina pidempään. Siten nanopinnoitus antaa kylpyhuoneelle suojan, joka pitää sen hyväkuntoisena, helposti puhdistettavana ja raikkaana.

Nanopinnoitus kestää käytössä vuosia, ja sen aikana kylpyhuoneen puhdistaminen on helpompaa ja nopeampaa. Kun pinnat hylkivät likaa ja kosteutta, vähenee myös homeen ja sienen muodostumisen riski. Käsittely parantaa kodin hygieniaa, pidentää rakenteiden ja pintojen ikää ja on tämän vuoksi sekä taloudellisesti että ekologisesti älykäs ratkaisu. Nanopinnoitus on ympäristöystävällinen valinta, joka vähentää tarvetta remonteille ja materiaalien uusimiselle, edistäen kestävää kulutusta ja elämäntapaa.

Nanopinnoituksen asennus ja käyttöönotto

Nanoksin asiantuntijat huolehtivat kylpyhuoneen pintojen huolellisesta puhdistamisesta ennen itse nanopinnoituksen asennusta. Pinnoituksen asennus käy nopeasti ja häiriöittä, ja tilat ovat pian valmiit käytettäväksi.

Pinnoitus on tyypillisesti kosketuskuiva 2–6 tuntia asennuksesta, mutta joissakin olosuhteissa kuivuminen voi kestää pidempään. Tiloja voi käyttää, kun pinta ei enää näytä tai tunnu kostealta. Vain suihkun käyttöä tulisi välttää vuorokauden ajan pinnoittamisen jälkeen.

Mitä nanopinnoitus kustantaa?

Kätevällä hintalaskurilla saat nopeasti alustavan tarjouksen kotisi kylpyhuoneen huollosta ja nanopinnoituksesta.