Nanoksi & Hartela – vahva kumppanuus sai alkunsa halusta mahdollistaa turvallisen kohtaamisen

Nanoksi kehittää ja tarjoaa asiakkailleen toimintatapoja, joilla se voi auttaa työympäristön turvaamisessa kestävällä tavalla. Nanoksin ja Hartelan kumppanuutta on pohjustanut vahva tahto hyödyntää kiinteistöissä kestäviä ratkaisuja.

Hartela on rakennusmaailman edelläkävijä hyödyntäessään kiinteistöissään kemikaalivapaata innovaatiota hygieenisyyden varmistamiseksi. Huhtikuun lopussa Hartelan pääkonttorissa Helsingin Ilmalassa toteutettiin Nanoksin Fotonit®-pinnoitus. 

Kaikki Hartelan nyt kehitteillä olevat toimistotalot tulevat hyödyntämään Fotonit®-pinnoitusta. Hartela tunnetaan kestävän kehityksen edistäjänä osana laajempaa ​vastuullisuustyötään. Yhtiölle on tärkeää hyödyntää ympäristöystävällisiä ratkaisuja kaikissa toiminnoissaan. Tarkoituksena on rakentaa Nanoksin ja Hartelan välille pitkäaikainen ja vahva kumppanuus. Nanoksi on todella iloinen siitä, että pitkäaikainen kehitystyö kantaa hedelmänsä.

”Halusimme varmistaa, että toimistoille paluu pitkän pandemian jälkivaiheessa tuntuu henkilöstöstämme turvalliselta. Nanoksin pinnoite tuo hyvän lisäsuojan toimistomme monikäyttötiloihin”, kertoo Hartela Etelä-Suomen Hankekehitysjohtaja Ilmari Hämäläinen.

”Toimitilojen kehittämisessä olemme etsineet laajasti ratkaisuja turvallisempien kohtaamisten ja työympäristöjen toteuttamiseksi. Yhteistyö Nanoksin kanssa antaa vastauksen toimitilojen pintojen turvallisuuden osalta tähän kokonaisuuteen. Yhdessä kohti turvallisempia ja terveellisimpiä toimitiloja”, selventää Hämäläinen.

Tänä päivänä hygienian merkitys on korostunut entisestään. Nanoksi tarjoaa konkreettisia ratkaisuja hyvään pintahygieniaan sekä mahdollistaa sosiaaliset kohtaamiset. Näemme oletusarvona sen, että tämän päivän kiinteistöissä huolehditaan toimintavarmasta hygieniasta.

“Ajatuksenamme on se, että Fotonit®: ia hyödynnetään juuri tällaisissa kohteissa, joissa ihmiset kohtaavat jatkuvasti toisiaan. Ratkaisumme mahdollistaa yhteisöllisyyden ja turvalliset kohtaamiset”, iloitsee Myyntijohtaja Jukka Laks.

Fotonit® on kustannustehokas ja toimintavarma eikä kosketuspintojen turvallisuus ole riippuvainen muuttuvista tekijöistä kuten siivouksen tarkkuudesta, tiheydestä tai pintojen ja tilojen vaativuudesta. Tilojen hygieenisyydellä on suora vaikutus hyvään työntekijäkokemukseen ja turvallisuuden tunteeseen.

”Nanoksin kanssa yhteistyö on ollut sujuvaa ja saumatonta. Heidän tuotteensa on selkeä ja turvallinen. Olemme keskustelleet myös laajemmasta yhteistyöstä”, Hämäläinen jatkaa.

Fotonit®-pinnoitus kestää hyvin kulutusta ja jopa 12 kuukautta ennen kuin uusintakäsittely on tarpeen. Ratkaisu tuo lisäsuojaa etenkin tiloihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Lisäksi se on tehokkaampi ja turvallisempi vaihtoehto kuin perinteinen, koviin kemikaaleihin perustuva perinteinen desinfiointi.