Kauppakeskuksen nanopinnoitus

Satsaus tilojen hygieenisyyteen paransi asiakasturvallisuutta Kauppakeskus Redissä

Markkinointipäällikkö Pia Rosvall Kauppakeskus Redistä kertoo Fotonit®-pinnoituksen hyödyistä asiakasturvallisuuden lisäämiseksi sekä siitä, miksi he päätyivät valitsemaan tiloihinsa Nanoksin ratkaisun.

Miksi päädyitte valitsemaan meidän ratkaisumme? Koska Rediä kehitetään koko ajan, haluamme kehittää jatkuvasti myös asiakasturvallisuutta – pinnat, joita Redissä käsiteltiin ovat suoraan niitä pintoja, joihin asiakas tiloissamme koskee. Olemme kuulleet positiivisia suositteluja muista kauppakeskuksista ja saaneet dataa tuloksista, jotka olivat todella hyviä. Siksi mekin halusimme tähän mukaan. 

Kun markkinoille tulee jokin turvallisuutta lisäävä innovaatio, joka toimii, se tietysti halutaan itsellekin käyttöön. Redissä kävijämäärät kasvavat todella paljon myös ympäröivän asuinalueen kehittyessä, mikä tarkoittaa sitä, että kasvavan asiakaskunnan turvallisuus tulee turvata entistäkin tarkemmin, mikä helpottuu tällä toimintavarmalla teknologialla. Haluamme, että ympäristömme on turvallinen asiakkaille myös tulevaisuudessa.

“Se että taudit eivät tartu tiloissamme on tuotteen suurin hyöty – Uusi innovaatio poistaa bakteerit pinnoiltamme. Tuotteena tämä on todella turvallinen ja luotamme sen toimivuuteen.”

“Seuraamme tuloksia ja haluamme jatkaa käsittelyä Nanoksin kanssa. Tämä ei ole mikään kertatoimenpide meille. Oli koronatilanne mikä tahansa, tulemme uusimaan käsittelyn ja turvaamaan asiakkaidemme sekä henkilöstömme turvallisuuden myös tulevaisuudessa.” Pia Rosvall jatkaa.

Kiitos Kauppakeskus Redi, kun valitsitte meidät pintahygienian kumppaniksenne.

Enemmän teknologiaa, vähemmän lihasvoimaa.