Nanoksi & Yousician – Fotonit® teknologia vähensi sairauspoissaoloja ja toi kustannussäästöjä

Nanoksi kehittää aktiivisesti toimintatapoja, joilla auttaa työympäristön turvaamisessa kestävällä tavalla. 

Yousicianin toimisto haluttiin pitää auki niille työntekijöille, jotka haluavat työskennellä paikan päällä. Toimiston kaikki kosketuspinnat käsiteltiin antimikrobisella Fotonit® pinnoituksella tartuntojen estämiseksi. Tartuntoja on ollut toimiston sisällä todella vähän, vaikka tilat ovat olleet käytössä. Yousicianilla on hyödynnetty Nanoksin käsittelyä jo pitkään ja tuloksiin ollaan oltu erittäin tyytyväisiä.

“Tartunnat eivät ole päässeet leviämään tiloissamme”, kertoo Kaisa Sosala, Senior Office & HR-Manager, Yousician.

Kyse ei ole vain koronasta, vaan flunssista, kausi-influenssoista ja muista vuosittain leviävistä taudeista. Tartuntatautien ennaltaehkäisy ja toimiston hygieenisyys huomioidaan tarkkaan Yousicianilla. Antimikrobisen Fotonit® teknologian käyttöä jatketaan, käsittely on budjetoitu tuleville vuosille.

Fotonit® käsittely on vähentänyt sairauspäiviä ja tuonut sitä kautta kustannussäästöjä. Työntekijät uskaltavat tulla toimistolle ja ovat kiittäneet toimenpiteistä. Käsittelyä todella arvostetaan työntekijöiden keskuudessa. 

“Toimistolla on ollut tartuntoja todistetusti vähemmän, kun pinnat on käsitelty”, Sosala jatkaa.

Toimiston saniteettitiloihin tehtiin samalla Nanoksin likaa hylkivä Nanoksi-180™ pinnoitus. Nanoksi-180™ käsittely siirtää suuremman remontin tarvetta ja helpottaa puhtaanapitoa. Tiloista tulikin kuin uudet. Erinomaisen jäljen vuoksi Sosala tilasi käsittelyn myös kotinsa saniteettitiloihin ja suosittelee palvelua lämpimästi.