Hotelli Nuuksio

Hotelli Nuuksiossa päädyttiin kotimaiseen hybridiratkaisuun

Hotelli Nuuksion majoitustiloista haluttiin tehdä asiakkaille viihtyisämmät ja turvallisemmat. Tiloja käsiteltiin laajasti Nanoksin hybridiratkaisulla. Hotellin saniteettitiloissa hyödynnettiin likaa hylkivää Nanoksi-180™ nanopinnoitusta ja mm. pääaulassa, ravintolassa ja myynnin takatiloissa antimikrobista Fotonit®-pinnoitusta. 

Nanoksi-180™ parantaa asiakaskokemusta ja ensivaikutelmaa tiloista raikastamalla niiden ilmettä. Käsittely helpottaa myös siivoamista, minkä siivoushenkilökunta olikin jo huomannut. Nanoksin käsittely oli asiakkaalle helppo ja nopea eikä vaatinut sitä, että tilat olisivat olleet poissa käytössä.

Ero käsittelyn jälkeen oli huomattava”

Yleisissä tiloissa hyödynnettiin antimikrobista Fotonit®-pinnoitusta. Fotonit® tekee yleisistä tiloista kosketusturvallisia ja estää tautien leviämistä. Sen avulla voidaan lisätä asiakkaiden turvallisuutta ja varmistaa tilojen terveellisyys. 

Asiakkaiden turvallisuus on Hotelli Nuuksiossa avainasemassa

“Jos on mahdollista saada tiloihin käsittely, joka huolehtii tilojen hygieenisyydestä jatkuvasti niin totta kai otamme sen, kun se on asiakkaille turvallisempaa.” kertoo Toimitusjohtaja Tuija Kyrölä

Hotellissa halutaan kannattaa suomalaisia palveluita ja erityisesti kotimaisuudella oli korkea painoarvo tilausta tehdessä. Myös Nanoksin referensseistä ja esimerkeistä vakuututtiin päätöksen teossa. Asiantuntijamme kävi kartoittamassa tilat etukäteen ja pohti yhdessä hotellin henkilökunnan kanssa, miten mitkäkin tilat käsiteltäisiin.