Keilahallin nanopinnoitus

Bowling Corner hyödynsi laajasti Nanoksin hybridiratkaisua

Bowling Corner halusi turvata asiakkaiden ja henkilöstön terveyden Nanoksin korkean teknologian pinnoitusratkaisuilla. Keilahallin kosketuspinnat on suojattu antimikrobisella Fotonit®-pinnoituksella. Saniteettitilat käsiteltiin puolestaan likaa hylkivällä Nanoksi-180™-pinnoituksella.

Fotonit®-pinnoituksella tavoiteltiin parempaa hygieniaa ja terveysturvallisuutta tiloihin, joissa on runsaasti kosketuspintoja. Pinnoitusta hyödynnettiin laajasti pinnoilla, joiden kanssa asiakkaat ovat tekemisissä. Pinnoitustyössä otettiin huomioon kaikki yksityiskohdat, jotta taudit eivät leviäisi käyttäjästä toiseen. Esimerkiksi asiakkaiden keskuudessa vaihtuvat biljardikepit käsiteltiin Fotonit® pinnoituksella. Käsittely huolehtii jatkuvasta desinfioinnista ja tuo lisäturvaa.

Nanoksi-180™ pinnoitusteknologialla taas tavoiteltiin helppohoitoisuutta, siivottavuuden helpotusta sekä tilojen elinkaaren pitenemistä. Likaa hylkivät pinnat auttavat pitämään pinnat puhtaana ilman voimakkaita kemikaaleja.

“Tarve käsittelylle oli kova ja olimme vakuuttuneita teknologiasta. Kun tällainen ratkaisu on olemassa, niin tottakai halusimme sen tiloihimme. Asiakkaamme sekä henkilökuntamme ja heidän terveytensä ovat meille äärimmäisen tärkeitä”, kertoo Katja Bowling Cornerista.

biljardi

“Näemme vahvan jatkopotentiaalin käsittelyllä. Nanoksin edustajan kanssa oli ilo asioida. Käsittely ja aikataulu sujuivat jouhevasti, Nanoksin puolelta oltiin hyvin joustavia ja koko palvelu yhteydenotosta asennukseen sujui kaiken kaikkiaan vaivattomasti.”, Katja jatkaa.

Lisää palveluratkaisuistamme täällä.