Keilahallin nanopinnoitus

Bowling Corner hyödynsi laajasti Nanoksin hybridiratkaisua

Bowling Corner halusi turvata asiakkaiden ja henkilöstön terveyden Nanoksin korkean teknologian pinnoitusratkaisuilla.

“Tarve käsittelylle oli kova ja olimme vakuuttuneita teknologiasta. Kun tällainen ratkaisu on olemassa, niin tottakai halusimme sen tiloihimme. Asiakkaamme sekä henkilökuntamme ja heidän terveytensä ovat meille äärimmäisen tärkeitä”, kertoo Katja Bowling Cornerista.

Tiloissa on hyödynnetty Nanoksin ainutlaatuista hybridiratkaisua ja käsitelty kosketuspintoja antimikrobisella Fotonit® teknologialla, kun taas saniteettitilat käsiteltiin N-180™ likaa hylkivällä teknologialla. Fotonit® pinnoituksella tavoiteltiin korkeaa pintahygieniaa ja hygieenisiä tiloja – onhan keilahallissa runsaasti kosketuspintoja. Pinnoitusta hyödynnettiin laajasti, mm. asiakkaiden keskuudessa vaihtuvat biljardikepit käsiteltiin Fotonit® pinnoituksella, jotta taudit eivät leviä käyttäjästä toiseen. Käsittely tuo jatkuvalla desinfioinnillaan lisäturvaa. N-180™ pinnoitusteknologialla taas tavoiteltiin helppohoitoisuutta, siivottavuuden helpotusta sekä tilojen elinkaaren pitenemistä. 

biljardi

“Näemme vahvan jatkopotentiaalin käsittelyllä. Nanoksin edustajan kanssa oli ilo asioida. Käsittely ja aikataulu sujuivat jouhevasti, Nanoksin puolelta oltiin hyvin joustavia ja koko palvelu yhteydenotosta asennukseen sujui kaiken kaikkiaan vaivattomasti.”, Katja jatkaa.

Lisää palveluratkaisuistamme täällä.