Easyfit kuntosali

Kotimaisuudella oli merkittävä painoarvo

Kotimaisuudella oli merkittävä painoarvo, kun Easyfit valitsi kumppania hygieniaan.

Easyfiteissä halutaan tarjota asiakkaille turvallinen ympäristö. Lisääntynyt desinfiointi vaati asiakkailta lisääntynyttä huolenpitoa treenin yhteydessä sekä kulutti valtavasti paperia sekä materiaalien pintoja. Ratkaisuksi kuntosaleille asennettiin antimikrobinen Fotonit® pinnoitus.

Itsedesinfioituvan Fotonit® pinnoituksen myötä laitteita ei tarvitse desinfioida käytön jälkeen. Käsittelyn myötä paperiroskan määrä pieneni neljäsosaan. Laitteiden elinkaari pitenee, ne pysyvät hyvässä kunnossa ja laitehuollot vähenevät. Henkilökunta huolehtii ylläpitosiivouksesta, joka on nyt käsittelyn myötä huomattavasti helpompaa.

Käsittely helpottaa myös asiakkaiden käyttökokemusta sekä turvallisuutta, sillä heidän ei tarvitse huolehtia laitteiden hygieenisyydestä tai puhdistuksesta treenien yhteydessä, vaan voivat keskittyä itse treenaamiseen.

Easyfit kuntosali

Myös käsittelyn hintalaatusuhde vakuutti päätöksenteon yhteydessä. Vaihtoehto tehostetulla siivoukselle ja perinteiselle desinfioinnille tuo huomattavia kustannussäästöjä niin papereissa ja desinfiointiaineissa kuin pintojen huoltotarpeissa.

“Käsittely sujui kaiken kaikkiaan todella hyvin ja toiminta oli ripeää. Nanoksin kanssa oli ilo asioida!” – Satu Tuominen, Customer Service Manager.

Olemme käsitelleet useita Easyfit kuntosaleja ympäri Suomea. Asiakastarinaa varten haastateltiin EasyFit Tapiola, EasyFit Järvenpää, EasyFit Ruoholahti ja EasyFit Vuosaari.