Itsedesinfioituva Fotonit®-valokatalyysipinnoitus terveydenhuollon tukena

Pintavälitteiset virukset ja bakteerit leviävät kosketustartuntojen kautta sairaaloiden ja laitoshuollon potilaiden keskuudessa. Potilaiden vastustuskyky on usein heikentynyt, jolloin tartuntataudit ovat tavanomaista vaarallisempia. Monet taudinaiheuttajat eivät poistu pinnoilta perinteisien puhdistusmenetelmien avulla.

Hyvän käsihygienian, rokotusten ja tehostetun siivouksen rinnalla edistykselliset korkean teknologian pinnoitusratkaisut estävät näiden leviämisen. Pintojen tulee olla puhtaat, jotta ne eivät toimi mikrobien välittäjänä. Asianmukaisella hygieniatasolla voimme lisätä potilaiden turvallisuutta merkittävästi. 

Itsedesinfioituva FOTONIT®-pinnoitus on tärkeä osa kokonaisturvallisuutta. Me toimimme terveydenhuollon tukena ja tarjoamme kestäviä ratkaisuja tautien torjuntaan. Terveydenhuollon kohteet olivatkin ensimmäisiä asiakkaitamme, kun valokatalyyttinen pinnoitusratkaisu kehitettiin vuonna 2018.

Tutkitusti toimivat nanopinnoitukset kriittisten kohteiden apuna

FOTONIT®-pinnoitusratkaisumme on tehokas ja kestävä menetelmä huolehtimaan jatkuvasta hygieniasta. Normaalia huonevaloa hyödyntävä ratkaisu desinfioi tiloja väsymättä, myös siivousten välissä. Pinnoitukseen lisättyjen valohaavien eli ns. harvesterien ansiosta hämäräkin valaistus riittää käynnistämään reaktion, eikä pinnoitus vaadi lisävaloja tehostamaan reaktiota. Suomalaiseen osaamiseen perustuva ratkaisumme luo tiloihin ympärivuorokautista varmuutta puhtaudesta ja turvallisuudesta. 

Toisin kuin perinteisille desinfiointiaineille, bakteerit ja virukset eivät voi kehittyä vastustuskykyiseksi valokatalyysille. Reaktio perustuu palamiseen, jolle on mahdotonta kehittää resistenssiä.