Itsedesinfioituva Fotonit®-valokatalyysipinnoitus terveydenhuollon tukena

Pintavälitteiset virukset ja bakteerit leviävät kosketustartuntojen kautta sairaaloiden ja laitoshuollon potilaiden keskuudessa. Potilaiden vastustuskyky on usein heikentynyt, jolloin tartuntataudit ovat tavanomaista vaarallisempia. Monet taudinaiheuttajat eivät poistu pinnoilta perinteisien puhdistusmenetelmien avulla.

Hyvän käsihygienian rinnalla edistykselliset korkean teknologian pinnoitusratkaisut estävät tautien leviämisen. Kehittämämme itsedesinfioituva Fotonit®-pinnoitus auttaa ylläpitämään korkeaa pintahygieniaa. Antimikrobisen ominaisuuden ansiosta se eliminoi viruksia ja bakteereja kosketuspinnoilta, ja soveltuu erinomaisesti ympäristöön, jossa on korkeat hygieniastandardit. Pintojen tulee olla puhtaat, jotta ne eivät toimi mikrobien välittäjänä.

Me toimimme terveysturvallisuuden turvaajina ja tarjoamme kestäviä ratkaisuja tautien torjuntaan. Terveydenhuollon kohteet olivatkin ensimmäisiä asiakkaitamme, kun valokatalyyttinen pinnoitusratkaisu kehitettiin vuonna 2018. Fotonit® on tehokas ja kestävä menetelmä huolehtimaan jatkuvasta hygieniasta. Normaalia huonevaloa hyödyntävä ratkaisu desinfioi tiloja jatkuvasti, eikä sen toiminta ole riippuvainen muuttuvista tekijöistä. Pinnoitukseen lisättyjen valohaavien eli ns. harvesterien ansiosta hämäräkin valaistus riittää käynnistämään reaktion, eikä pinnoitus vaadi lisävaloja tehostamaan reaktiota.

Pintojen desinfiointi on toiminnassa jatkuvasti, eli pinnat pysyvät aktiivisesti puhtaina puhdistusten ja pyyhintäkertojen välillä. Toisin kuin perinteisille desinfiointiaineille, bakteerit ja virukset eivät voi kehittyä vastustuskykyiseksi valokatalyysille. Sen reaktio perustuu palamiseen, jolle on mahdotonta kehittää resistenssiä. Suomalaiseen osaamiseen perustuva ratkaisumme luo tiloihin ympärivuorokautista varmuutta puhtaudesta ja turvallisuudesta. 

Laske hinta ja paljonko organisaationne voisi säästää pintahygienian paranemisen avulla

Tutkimukset ovat osoittaneet pintahygienian parantumisen vähentävän infektioista aiheutuvia sairaspoissaoloja jopa yli 50 %. Sen lisäksi sairauspoissaolojaksot ovat lyhentyneet. Laskurillamme selvität helposti, mitä Fotonit®-valokatalyysipinnoitus teidän tiloissanne maksaisi, ja millaisia säästöjä voisitte sairauspoissaoloissa saada.