FOTONIT®-pinnoitus takaa turvallisen asiakaskokemuksen hoitoloissa

Astut sisään hoitolaan. Näet tilassa lukuisia kosketuspintoja, joita tuhannet kädet ovat koskettaneet ennen sinua. Pandemia on saanut meidät pohtimaan entistä tarkemmin turvallista asiakaskokemusta. Kuinka varmistaa terveysturvallisuus liiketiloissa, joissa asioi päivittäin useita ihmisiä?

Hoitoloissa on vaikeaa välttää ihmiskontakteja, sillä etätyöskentely ole vaihtoehto aloilla, joissa palvelun tuottaminen edellyttää läsnäoloa. Tartuntatautien leviämistä voi ehkäistä vain ennakoimalla. Ratkaisullamme voimme parantaa tilojen pintahygieniaa käyttämällä nykyaikaisia ja tehokkaita menetelmiä. 

Nanopinnoiteratkaisumme avulla parannamme pintojen hygieniaa vähentäen niiltä taudinaiheuttajia ja haitallisia orgaanisia yhdisteitä. FOTONIT®-valokatalyysipinnoitus työskentelee vuorokauden ympäri tehden tiloista ihmisille turvallisempia. Asennuttamalla liiketiloihin FOTONIT®-pinnoituksen voit tarjota entistä turvallisemmat tilat työskennellä ja asioida. Se parantaa niin henkilökunnan tyytyväisyyttä, kuin asiakaskokemusta. Lisäämme hyvinvointia terveysturvallisuutta parantavilla ratkaisuillamme. Voimme myös tehdä pinnoista likaa hylkiviä ja helpommin puhdistettavia ilman voimakkaita kemikaaleja. Likaa hylkivä pinnoitus estää lian ja rasvan imeytymisen pintaan, joka suojaa ja pidentää pintojen käyttöikää. Tämän kaiken saamme aikaan tehokkailla ja turvallisilla menetelmillämme.  

Kemikaalivapaat ja ekologiset nanopinnoitukset suojaavat asiakkaitasi

Vastuullisuus on tärkeä osa Nanoksin strategiaa. Nanopinnoitusratkaisumme on kemikaalivapaa ja kestävä vaihtoehto tehostetulle siivoukselle. Itsestään desinfioituvien pintojen ansiosta esimerkiksi kertakäyttösuojusten käyttöä voidaan vähentää hoitoloissa turvallisesti – pienentäen samalla turhan roskan määrää. 

Toisin kuin perinteisille desinfiointiaineille, bakteerit ja virukset eivät voi kehittyä vastustuskykyiseksi valokatalyysille. Reaktio perustuu palamiseen, jolle on mahdotonta kehittää resistenssiä. 

Turvallinen asiakaskokemus on kaiken A ja O. Nanopinnoituskäsittelyn ansiosta työntekijät ja asiakkaat voivat kohdata turvallisesti hoitotilanteessa. Käsittelyllä voidaan vähentää myös henkilökunnan sairauspoissaoloja merkittävästi ja tätä kautta säästää kustannuksissa. Sairastumisten väheneminen lisää myös henkilökunnan tuottavuutta. Jos voimme lisätä työympäristön terveellisyyttä ja säästää kustannuksissa, miksi emme tekisi sitä?

Jätämme tiloihin Nanoksin FOTONIT®-tarrat merkkinä hygieenisistä tiloista ja vastuullisesta yrittäjästä.

Kosketa huoletta, me turvaamme pinnat.