Fotonit® Air – Tuntuvasti puhtaampaa ilmaa

Lue lisää

Puhtaampaa ja raikkaampaa sisäilmaa Fotonit® Airin avulla

Vaivaako huono sisäilma kotiasi? Esimerkiksi tupakanhaju, tunkkaisuus ja epämiellyttävät hajut voivat vaikuttaa merkittävästi viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Kasvanut määrä tieteellistä näyttöä on osoittanut, että sisäilma voi olla vakavammin saastunutta kuin ulkoilma – jopa suurimmissa ja teollistuneissa kaupungeissa. Ja vietämme 90% ajastamme sisätiloissa.

Sisäilmaan liittyviä riskejä tulee pystyä torjumaan. Siksi kehitimme Fotonit® Air -sisäilmaratkaisun. Fotonit® Air on innovatiivinen ja tehokas tapa parantaa sisäilman laatua ja poistaa epämiellyttäviä hajuja. Kehittynyt ratkaisumme hyödyntää valoa ja ilman happimolekyylejä puhtaamman ilman tuottamiseksi. 

Fotonit® Air perustuu Fotonit®-valokatalyysipinnoitukseen, jonka avulla ilma puhdistuu tehokkaasti ja turvallisesti. Kun Fotonit®-pinnoituksella halutaan vaikuttaa sisäilmaan, pinnoitus asennetaan tilojen seiniin ja kattoon, jolloin ilman liikkuessa ja koskettaessa käsiteltyjä pintoja, siitä poistuu orgaanisia yhdisteitä. Valokatalyysipinnoitus reagoi näkyvän valon kanssa ja tuhoaa tehokkaasti VOC-yhdisteitä. Kattoon ja seiniin tehtävä käsittely ei altistu fyysiselle kulutukselle, vaan kestää pinnoilla vuosia. 

Miksi valita Fotonit® Air?

Ilmanpuhdistus: Fotonit® Air puhdistaa ilmaa tehokkaasti ja turvallisesti. Se poistaa epäpuhtauksia ja allergeeneja, kuten VOC-yhdisteitä ja homeitiöitä. Näin voit hengittää puhtaampaa ja terveellisempää ilmaa.

Hajujen neutralisointi: Fotonit® Air hajottaa epämiellyttäviä hajuja, kuten tupakan hajua, ruoan hajuja ja muita epäpuhtauksia. Se tekee kodin ympäristöstä raikkaan ja miellyttävän.

Pitkäkestoisuus ja kustannustehokkuus: Fotonit® Airin vaikutus kestää vuosia, joten voit nauttia puhtaasta sisäilmasta pitkään ilman tarvetta uusintakäsittelylle tai huoltotoimille: ei käytönaikaisia kustannuksia.

Huomaamattomuus: Näkymätön ja hengittävä käsittely ei ole silmin havaittavissa eikä muuta tilojen ilmettä.

Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys: Fotonit® Air käynnistyy valon avulla, mikä tekee siitä energiatehokkaan ratkaisun. Se ei sisällä haitallisia kemikaaleja tai aiheuta päästöjä.

Avaimet käteen -palvelu

Fotonit® Air -sisäilmaratkaisun avulla parannamme sisäilmaa ruiskuttamalla seiniin ja kattoon Fotonit®-valokatalyysipinnoituksen. Nanoksin asentaja hoitaa palvelun alusta loppuun.

  • Ei vaadi tilojen käyttäjältä valmistelua. Esimerkiksi kalusteita ei tarvitse poistaa käsittelyn aikana.
  • Soveltuu erilaisille pintamateriaaleille.
  • Tilat ovat käytettävissä jo vuorokauden sisällä.
  • Kertakäsittely riittää.
  • Kestää pinnoilla vuosia.

Nanoksi on virallinen IAQe partneri

Edistääksemme sisäilman terveysturvallisuutta olemme mukana myös sisäilman laadun ekosysteemi IAQe:n (Indoor Air Quality ecosystem IAQe) toiminnassa, joka tavoittelee tervettä sisäilmaa ja kansainvälistä liiketoimintaa tuomalla alan huippuyritykset yhteen. 

IAQe lanseerattiin vastaamaan sisäilmayritysten aktiivisen yhteistyöalustan tarpeeseen, joka syntyy puhtaan sisäilman terveysvaikutuksista ja suomalaisten yritysten korkeasta osaamisesta. Ekosysteemin yhteistyökumppaniverkosto koostuu mm. teknologia- ja palveluyrityksistä, tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista, yhdistyksistä, viranomaisista ja kaupungeista.

Fotonit® Air vs. vaihtoehtoiset ilmanpuhdistusratkaisut

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa teihin yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen. Saat meidät myös kiinni numerosta 010 526 7800.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.