Nanoksi & Kinttupiste: Terveydenhoidollista jalkojen hoitoa ammattitaidolla ja kokemuksella

Haastattelimme Sirpa Siekkeliä, jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanutta laboratoriohoitajaa. Siekkelin perustama, Turussa toimiva jalkahoitola Kinttupiste tarjoaa terveydenhoidollista jalkojenhoitoa ammattitaidolla ja kokemuksella. Siekkeli korostaa hygienian merkitystä työssään. Sairaalatasoisen välinehuollon lisäksi aseptinen työskentely ja tilojen siisteys muodostavat Kinttupisteen hygienian kokonaisuuden.  

Hygienian merkitystä painottava Siekkeli kiinnostui Nanoksin ratkaisuista kuullessaan niistä. Nanoksin asiantuntijuus ja akateeminen tausta vakuuttivat Siekkelin. Ratkaisujen taustalla on tutkittua tietoa ja laajaa yhteistyötä erilaisten suomalaisten yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Sirpa korostaa sitä, että hyödynnetyn tiedon tulee perustua tutkimuksiin ja faktoihin. Kuluttajille hän haluaa tuoda lisää tietoa hygienian tärkeydestä ja miten se vaikuttaa jalkojen hyvinvointiin. Jalkojen omahoito-ohjeet kuuluvat jalkahoidon yhteyteen. 

Kinttupisteen hoitolassa on käsitelty mm. ovenkahvat, maksupäätteet, tietokoneet ja hoitotuolien alustat antimikrobisella Fotonit®-pinnoituksella. Itsedesinfioituva pinnoitusratkaisu varmistaa pintojen jatkuvan hygienian, myös siivousten ja pyyhintäkertojen välissä. Tämä parantaa terveysturvallisuutta tiloissa, mikä on äärimmäisen tärkeää Kinttupisteessä. Kinttupiste on tehnyt merkittävästi töitä sen eteen, että asiakkaan on turvallista tulla hoitolaan. Siekkeli suosittelee kaikille jalkojenhoidon ammattilaisille Fotonit®-valokatalyysipinnoitusta. Fotonit®-tuotetta voi tilata www.podopoint.fi -sivuilta, tai Kinttupisteen myymälän kautta. 

Siekkelin kotiin on asennettu myös Nanoksin likaa hylkivä Nanoksi-180™ nanopinnoitus, joka hylkii näkyviä epäpuhtauksia kuten likaa ja rasvaa. Likaa hylkivän pinnan ansiosta, käsitellyt tilat on helppo pitää puhtaana, ilman voimakkaita kemikaaleja. Pinnoitus estää tehokkaasti sienen ja homeen kasvua pinnassa. Märkätilat pysyvät täten pidempään puhtaana ja niiden siivoamiseen tarvittu aika vähenee. 

Lisätietoa Kinttupisteestä:

Sirpa Siekkeli https://kinttupiste.fi/yritys/