Hublet x Nanoksi

Hublet & Nanoksi yhteistyö terveydenhuollon parissa; Turvallinen ja helppo ratkaisu tablettien yhteiskäyttöön

Pintavälitteiset virukset ja bakteerit voivat levitä kosketustartuntojen kautta sairaaloiden ja laitoshuollon potilaiden keskuudessa. Tartuntataudit ovat tavanomaista vaarallisempia heikentyneelle vastustuskyvylle. Pintojen tulee olla puhtaat, etteivät ne toimi mikrobien välittäjänä. 

Yhteistyökumppanimme Hublet parantaa potilaan hyvinvointia ja helpottaa henkilöstön arkea terveydenhuollon parissa. Hublet Tablettipalvelu tarjoaa turvallisemman loppukäyttökokemuksen käyttämällä välineissään Fotonit®-pinnoitusmenetelmää varmistaen, että pinnat ovat bakteeri- ja virusvapaita.

Hubletin ja Nanoksin yhteistyö lähti liikkeelle ajatuksesta tehdä yhteiskäytössä olevista tableteista kosketusturvallisia; Fotonit® käsittely huolehtii pintojen turvallisuudesta vaihtuvien käyttäjien keskuudessa kestävällä tavalla. Suoja on näin varmempi ja tehokkaampi. Käsittely parantaa myös laitteen käyttökokemusta.

Herttoniemen varasairaalan eristyspotilaille käyttöön Hublet –yhteiskäyttötabletit

Hublet yhteiskäyttötabletteja on hyödynnetty mm. Herttoniemen varasairaalan eristyspotilaiden keskuudessa. Heikentyneen korona-tilanteen vuoksi pika-aikataululla Helsinkiin avatussa varasairaalassa ei ollut entuudestaan viestintään tai viihtymiseen liittyviä potilaspalveluita. Hublet palvelun selkeä etu on sen viruksia ja bakteereita eliminoiva Fotonit® käsittely. https://gethublet.com/fi/herttoniemen-varasairaalan-eristyspotilaille-kayttoon-hublet-yhteiskayttotabletit/

Fotonit® tuo lisäturvaa terveydenhuollon potilaiden keskuuteen. Kemikaalivapaalla ja pitkäkestoisella käsittelyllä voidaan luoda jopa leikkaussalitasoinen hygienia kaikkiin käsiteltyihin pintoihin. Fotonit®-pinnoitus toimii kellon ympäri desinfioiden tiloja jatkuvasti.

Myönteinen asiakaskokemus syntyy avun saamisesta sekä asioinnin sujuvuudesta. Hublet Tabletit tekevät odotusajoista miellyttävämpiä ja tarjoavat viihteen lisäksi mahdollisuuden tuoda potilaalle tietoa sairaalan palveluista, kaikki tämä kosketusturvallisesti.