Nanoinnoitettu kylpyhuone

Näin nanopinnoituksen tilaaminen etenee käytännössä

Nanopinnoituksen tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Lue lisää alta!

1. Yhteydenotto

Saat yhteyden meihin helpoiten verkkosivujemme kautta täyttämällä hintalaskurimme tai tekemällä soittoajanvarauksen. Voit halutessasi olla tietysti myös suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme. Saatuamme yhteyden teihin kartoitamme tarpeenne huolellisesti. 

2. Kartoituskäynti tiloissanne

Sovimme mahdollisuuksien mukaan kartoituskäynnin paikan päälle tiloihinne. Käynti on aina ilmainen eikä velvoita asiakasta mihinkään. Käynnillä tutustumme tarkemmin kohteen kuntoon ja tarpeisiin. Tilat on mahdollista kartoittaa myös puhelimitse tai videopuhelussa, jos asiakas näin toivoo.

3. Teemme sinulle tarjouksen

Kartoituskäynnin tai vaihtoehtoisen puhelinkartoituksen jälkeen pääsemme sopimaan tarkemmin tiloissanne tehtävistä töistä. Räätälöimme tarjouksen tiloihin ja niiden tarpeeseen sopivaksi. Tarjoukseen vaikuttavat esimerkiksi kylpyhuoneen koko ja kohteen kunto. Kun olette hyväksyneet tarjouksen, voimme sopia aikataulut ja muut käytännön asiat. Ammattitaitoiset asiantuntijamme huolehtivat siitä, että prosessi on asiakkaalle mahdollisimman miellyttävä ja helppo. Palvelu tarjotaan aina avaimet käteen -periaatteella.

4. Aloitamme kylpyhuoneen käsittelyn huolellisella puhdistuksella

Itse asennus aloitetaan perusteellisella syväpuhdistuksella. Pinnat puhdistetaan jokaisessa kohteessa ennen varsinaista nanopinnoitusta, sillä niiden tulee olla täysin puhtaat ennen pinnoitusaineen levittämistä. Siten nanopinnoite saa puhtaan tarttumapinnan ja pinnoitteen alle ei jää minkäänlaisia epäpuhtauksia. Vaihdamme myös silikonisaumat ja tarvittaessa laattasaumoja. Uudiskohteissa riittää kevyt pesu. 

5. Kylpyhuonehuolto viimeistellään nanopinnoituksella

Kylpyhuonehuolto viimeistellään Nanoksi-180™-nanopinnoituksella, joka hylkii likaa, vettä ja rasvaa. Pinnoitusaine levitetään lattia-, seinä-, lasi- allas- ja hanapinnoille.

Pinnoitus on tyypillisesti kosketuskuiva 2–6 tuntia asennuksesta, mutta joissakin olosuhteissa kuivuminen voi kestää pidempään. Tiloja voi käyttää, kun pinta ei enää näytä tai tunnu kostealta. Vain suihkun käyttöä tulisi välttää vuorokauden ajan pinnoittamisen jälkeen. 

6. Pääset nauttimaan nanopinnoituksen tarjoamasta helppoudesta

Käsittelyn jälkeen pääset nauttimaan sen mukanaan tuomasta huolettomuudesta ja helppoudesta. Nanopinnoitetun kylpyhuoneen puhdistamiseen riittää useimmiten lämmin vesi ja mikrokuituinen siivousväline, kuten mikrokuituliina. Saumojen puhdistamiseen voi käyttää pehmeää harjaa ja tarvittaessa mietoja puhdistusaineita. Näin saadaan poistettua pinnoituksen päälle kertymään päässeet epäpuhtaudet. 

Voimakkaasti hankaavien pesuaineiden ja välineiden, kuten karhunkielen käyttöä tulee välttää, jotta pinnoitus ei vahingoittuisi. Vahvat emäkset ja hapot voivat heikentää suojan kestoa, ja siksi niitä tulisi välttää. Asiantuntijamme jättävät myös tarkemmat hoito-ohjeet kohteeseen käsittelyn jälkeen ja ovat apunanne käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Mitä nanopinnoitus kustantaa?

Haluaisitko tietää lisää Nanoksi-180™ -nanopinnoituskokonaisuudesta? Laske kätevästi kylpyhuonehuollon hinta-arvio alla olevalla hintalaskurilla. Nanopinnoituksen työn osuudesta voi tehdä kotitalousvähennyksen, joka on 60 %.