Turvaamme pinnat.

Turvaamalla pinnat, turvaamme puhtauden. Jätämme jälkeemme näkymättömän suojan, jolla on merkittävä vaikutus yhteiskuntaan ja ihmisten hyvinvointiin.

Leer más

Keitä olemme

Meillä on unelma. Unelma maailmasta, jossa ihmiset ovat terveempiä ja onnellisempia. Voimme liikkua erilaisissa tiloissa ja kulkuvälineissä turvallisemmin. Hengittää puhtaampaa sisäilmaa. Koskettaa pintoja huolettomammin. Tavoitteenamme on tehdä maailmasta turvallisempi pinta kerrallaan. Tässä tehtävässä apunamme ovat todelliset supervoimat: suomalainen osaaminen ja nanoteknologia.

Palveluratkaisut

Nanopinnoitusratkaisujen avulla parannamme pintojen hygieniaa vähentämällä niiltä taudinaiheuttajia ja haitallisia orgaanisia yhdisteitä. Voimme myös tehdä pinnoista likaa hylkiviä ja helpommin puhdistettavia ilman voimakkaita kemikaaleja. Tämän kaiken saamme aikaan kehittämillämme tehokkailla, ekologisilla ja ihmisille vaarattomilla menetelmillä.

(function (w,d,s,o,f,js,fjs) { if(d.getElementById(o)) return; js = d.createElement(s), fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; js.id = o; js.src = f; js.async = 1; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(window, document, ‘script’, ‘trustmary-embed’, ‘https://embed.trustmary.com/embed.js’)); Trustmary Reviews (function (w,d,s,o,f,js,fjs) { if(d.getElementById(o)) return; js = d.createElement(s), fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; js.id = o; js.src = f; js.async = 1; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(window, document, ‘script’, ‘trustmary-embed’, ‘https://embed.trustmary.com/embed.js’)); Trustmary Reviews

Pintojen turvaajat palveluksessanne

Asiantuntijamme ovat eturintamassa taistelemassa likaa, mikrobeja ja haitallisia orgaanisia yhdisteitä vastaan. Teemme tiloista ja pinnoista ihmisille turvallisempia. Tärkeä työmme paremman pintahygienian puolesta innostaa meitä joka päivä ylittämään asiakkaidemme odotukset. Nautimme siitä, kun tulokset puhuvat puhtaasti puolestamme. 

Hintalaskuri kotitalouksille

Kätevällä hintalaskurilla saat nopeasti alustavan tarjouksen kotisi kylpyhuoneen huollosta ja nanopinnoituksesta.

Yritykset ja organisaatiot

Sopisiko nanopinnoitus kiinteistöönne tai toimitiloihinne? Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen.