Fotonit Air auttoi Kokkolan kaupunginteatteria haastavassa sisäilmatilanteessa

Sisäilmahaasteet painavat monen kunnan budjettia. Ongelmien kustannukset mitataan miljardeissa – ja niiden laajuus Suomessa on valtava.

Sisäilmaa parantava Fotonit Air-pinnoitusratkaisu voi pelastaa kriittisessä tilanteessa olevan kiinteistön. Katso videolta, miten Fotonit Air-ratkaisumme pelasti Kokkolan kaupunginteatterin haastavassa tilanteessa. Teatterissa törmättiin vakaviin sisäilmaongelmiin, jotka saivat pohtimaan työskentelyn keskeyttämistä tiloissa.

Henkilökunta alkoi oireilemaan. Jouduttiin miettimään, voidaanko tiloissa työskennellä vai joudutaanko aikataulua siirtämään. Kävi ilmi, että Nanoksilla on käsittely, joka saattaisi auttaa tilanteessa. Viime syksynä pinnoille asennettiin Fotonit Air-pinnoite. Käsittelyn jälkeen tiloihin on pystytty palaamaan ja jatkamaan toimintaa.

”Fotonit pinnoituksen avulla tiloihin on kyetty palaamaan ja pystytty jatkamaan harjoitus – ja esitystoimintaa. Olemme todella tyytyväisiä siihen, että saimme nopealla aikataululla käsittelyn. Se oli meille iso apu – suorastaan pelastus”

Tilojen pinnoilla voi elää sisäilmaa huonontavia bakteereja, homeita ja hiivoja. Siksi kehitimme Fotonit Air -sisäilmaratkaisun, jonka vaikutus kestää vuosia. Seinien ja katon käsittely Fotonit®-valokatalyysipinnoituksella puhdistaa ilmaa tuntuvasti poistamalla pinnoilta mm. allergeenejä, hajuja ja mikrobeja. Se perustuu Fotonit-valokatalyysipinnoitukseen, jonka avulla puhdistamme ilmaa tehokkaasti ja turvallisesti.

Valokatalyysipinnoitus reagoi näkyvän valon kanssa tuhoten ilmasta ja pinnoilta epämiellyttäviä hajuja aiheuttavia molekyylejä. Pinnoituksen jälkeen sisäilma on huomattavasti puhtaampaa.

Sisäilmaratkaisu antaa lisäaikaa tutkia mahdollisia sisäilmaongelmia. Käsittelyn jälkeen tiloissa voi työskennellä, samalla kun selvitetään rakenteellisia ongelmia.