Nanoksi-180™ pinnoitus ja syväpuhdistus julkisiin tiloihin

Julkisten tilojen pinnat ovat päivittäin kovan kulutuksen kohteena. Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisu uudistaa julkisten tilojen pinnat likaa hylkiviksi, joka tekee niistä kulutuksen kestäviä ja pidentää niiden käyttöikää. Käsittely siirtää isomman remontin tarvetta eteenpäin kasvattaen tilojen elinkaarta.

Nanopinnoitus on edistyksellinen menetelmä erilaisten tilojen ja pintojen suojaamiseen. Suojattuun pintaan lika ei tartu eikä imeydy.

Nanoksi-180™ nanopinnoitus on edullinen ja ekologinen vaihtoehto täysremontille. Käsittely lisää niin uusien, kuin vanhojenkin pintojen käyttöikää vuosilla ja helpottaa niiden puhdistusta. Pinnoitus muodostaa näkymättömän ja hengittävän suojan, joka tekee pinnoista likaa ja rasvaa hylkiviä.

Likaa hylkivä Nanoksi-180™ nanopinnoitus sopii niin julkisten tilojen ulko- ja sisätiloihin kuin yritysten ja kotien wc-tiloihin, keittiöihin, pesuhuoneisiin, porraskäytäviin, auloihin, ikkunoihin ynnä muihin kovilla pinnoilla oleviin kohteisiin. Syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla saadaan myös vanhojen tilojen pinnat lähes uudenveroisiksi ilman kallista remonttia. Pintoja ja ympäristöä vahingoittavien puhdistusaineiden käyttö vähenee merkittävästi.

Enemmän teknologiaa, vähemmän lihasvoimaa

Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisu on suomalainen kemikaalivapaa menetelmä, joka auttaa parantamaan myös siivoustyöntekijöiden työergonomiaa: teknologia vähentää lihasvoiman tarvetta ja nopeuttaa työtä. Pinnoitus ei vaikuta tilojen tai pintojen arkipäiväiseen käyttöön. Siivousohjelman mukainen ylläpitosiivous riittää. Ja kausittaiset perussiivoukset vähentyvät merkittävästi.

Käsittely auttaa vähentämään pelkästä kulumisesta aiheutuvia remontteja. Tunnustuksena suomalaisesta työstä menetelmälle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Nanopinnoitusten asiantuntija

Olemme auttaneet nanopinnoitusratkaisuillamme jo tuhansia asiakkaita. Pinnoitusratkaisumme soveltuvat muun muassa seuraaviin julkisiin tiloihin:

  • Kiinteistöjen sisä- ja ulkotilat (julkisivu, seinät, lattiat, piha, katukiveys, metallipinnat)
  • Hotellien kylpyhuoneet ja suurkeittiöt
  • Ravintoloiden wc-tilat ja keittiöt
  • Yritysten wc- ja suihkutilat sekä keittiöt

Opi lisää Nanoksi-180™ nanopinnoituksesta täällä.

Sopisiko nanopinnoitus kiinteistöönne tai toimitiloihinne? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa teihin yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen. Saat meidät myös kiinni numerosta 010 526 7800.