Back to office

Maaliskuussa 2020 työskentelymme muuttui, kun siirryimme joukolla pandemian alta etätöihin. Nyt, puolentoista vuoden kuluttua olemme jälleen muutosvaiheessa. Miten ja missä oloissa teemme työtä pandemian jälkeen? 

Meitä odottaa syksyllä toivottavasti paluu uuteen normaaliin. Palaamme toimistoihin, kouluihin ja harrastuksiin. Ihmisten välisiä kohtaamisia tulee olemaan enemmän. Vaikka koronapandemia saataisiin kuriin, kausi-influenssat, noroepidemiat ja muut influenssat leviävät ihmisten keskuudessa arkeen palatessa.

Nanoksin Fotonit-pinnoitus minimoi terveydellisiä riskejä flunssien ja muiden tartuntatautien levitessä työpaikoille paluun myötä. Teemme tiloista ihmisille terveelliset ja turvalliset itsedesinfioituvalla pinnoituksella. Tehokkaan hygienian avulla vähennämme sairastumisia ja ennaltaehkäisemme tulevia epidemioita. 

Kasvaneiden hygieniavaatimusten vuoksi turvallisuus on aihe, jota yksikään toimija ei voi sivuuttaa. Kokonaisvaltaisilla terveysturvallisuuteen panostavilla toimilla voimme palata turvallisesti toimistoihin ja normaalimpaan arkeen. Suojaamalla yrityksesi kosketuspinnat, turvaat asiakkaittesi ja henkilökuntasi terveyttä lisäten turvallisuuden tunnetta. Se viestii samalla, että välität heistä. Sairastumisten väheneminen lisää myös henkilökunnan tuottavuutta. Jos voimme lisätä työympäristömme terveellisyyttä ja säästää kustannuksissa, miksi emme tekisi sitä?

Pinnoitus kestää kosketuspinnoilla jopa vuoden ilman uusimista. Ekologisen pinnoituksen myötä erilaisten kertakäyttösiivoustarvikkeiden ja voimakkaiden kemikaalien määrä vähenee. Jätämme tiloihin Nanoksin Fotonit-tarrat merkkinä hygieenisistä tiloista ja vastuullisesta työnantajasta.

Lähes 70 % suomalaisista on huolissaan julkisten tilojen pintojen puhtaudesta 

Hiljattain tehdyn kuluttajakyselyn mukaan lähes 70 % suomalaisista on huolissaan julkisten tilojen pintahygieniasta. 

Lähes puolet (45,5 %) on sitä mieltä, että siivouksessa käytetään nykyään liikaa voimakkaita desinfiointiaineita. Voimakkaiden desinfiointiaineiden käyttö kasvattaa jo valmiiksi suurta kemikaalikuormaa ja rasittaa terveytemme lisäksi myös ympäristöä. Voimme vähentää kemikaalikuormaa kääntymällä tehostetun siivouksen sijaan kehittyneen teknologian ja nanopinnoitusratkaisujen puoleen. 

Useampi kuin joka kolmas tutkimukseen vastanneista suosittelisi julkisten tilojen pintojen puhdistamiseen tulevaisuudessa uusia, kemikaalivapaita ratkaisuja kuten nanoteknologiaa.

Keitä me olemme?

Nanoksi Finland Oy on 2017 perustettu nanoteknologiaan ja antimikrobisiin ratkaisuihin erikoistunut suomalaisyritys. Yhdessä Tampereen yliopiston kanssa kehitämme plasmonisia pinnoitusratkaisuja, jotka takaavat äärimmäisen korkean hygieniatason. Voimme tehdä pinnoista myös likaa hylkiviä ja helposti puhdistettavia Nanoksi-180™-pinnoituksen avulla.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, ratkaistaan haasteet yhdessä.