FOTONIT®-pinnoitus turvaa asiakaskokemuksen kauppakeskuksessa

Liikkuessamme kauppakeskuksissa ja erilaisissa liiketiloissa koskemme lukemattomia määriä kaiteita, nappuloita ja muita pintoja, joita tuhannet kädet ovat koskeneet ennen meitä. Pinnat voivat levittää viruksia, bakteereja ja tartuntatauteja. Myös niiden tehostettu siivous vie runsaasti resursseja. Kauppakeskuksissa tapahtuu jatkuvasti ihmisten välisiä kohtaamisia, joissa tartuntataudit voivat levitä. Saatamme miettiä, miten voimme palata turvallisesti kauppakeskuksiin ja normaaleihin vapaa-ajanviettotapoihin?

Virukset ja bakteerit saattavat elää pinnoilla useita kuukausia, jopa vuosia. Tehokkain tapa turvata hygienia on jatkuva ja pitkäaikainen ratkaisu. Käsittelemme FOTONIT®-pinnoituksella kahvat, kaiteet, tasot ja kaikki mahdolliset kosketuspinnat, joista taudit voisivat tarttua. Pinnoitus desinfioi tiloja ympäri vuorokauden ja huolehtii jatkuvasta hygieniasta, jopa siivousten välillä. 

Turvaa asiakkaittesi ja henkilökuntasi terveys tutkitusti toimivalla FOTONIT®pinnoitusratkaisulla

FOTONIT®-valokatalyysipinnoituksemme sopii erityisesti tiloihin, joissa liikkuu runsaasti ihmisiä. Se desinfioi pintoja jatkuvasti eliminoiden niiltä viruksia ja bakteereita sekä muita taudinaiheuttajia. Pinnoituksen avulla tiloista ja kosketuspinnoista tulee ihmisille turvallisempia paikkoja asioida ja työskennellä. 

Ratkaisumme hyödyntää nanoteknologiaa ja normaalia huonevalaistusta. Normaalissa valossa aktivoituva FOTONIT®-valokatalyysipinnoitus estää tehokkaasti erilaisten tartuntatautien leviämisen pinnoilta. Lisävaloille ei ole tarvetta pinnoituksen tehostamiseksi. Kehittyneelle teknologialle hämäräkin valo riittää aktivoimaan reaktion. 

Vastuullisuus on avainasemassa työssämme. Tavoitteemme on tehdä tiloista turvallisemmat kestävin ja ekologisin menetelmin. Vähennämme kemikaalikuormaa ja parannamme siivousalan työntekijöiden ergonomiaa kääntymällä kehittyneen teknologian ja kemikaalivapaiden ratkaisuiden puoleen.

Nanopinnoitusratkaisuillamme voidaan lisätä kiinteistöjen elinkaarta vähentämällä raskaiden kemikaalien käyttötarvetta. Voimme tehdä pinnoista myös likaa hylkiviä Nanoksi-180-pinnoituksen avulla, joka estää likaa ja rasvaa tarttumasta pintaan. Käsittely pidentää pintojen käyttöikää, helpottaa tilojen puhtaanapitoa ja auttaa vähentämään siivouskustannuksia.

Kosketa huoletta, me turvaamme pinnat.