FOTONIT®-pinnoitusratkaisu tuo lisää turvallisuutta vapaa-aikaan

Koskemme päivittäin pintoja, joita tuhannet kädet ovat koskettaneet ennen meitä. Pinnat voivat levittää tartuntatauteja, viruksia ja haitallisia bakteereja ihmisestä toiseen – ja pintojen tehostettu siivous on kallista.

Pandemia on opettanut meitä ennakoimaan. Olemme entistä tietoisempia arjessa piilevistä riskeistä ja etsimme turvallisia vapaa-ajanviettokohteita. Kiinnitämme huomiota terveysriskeihin ja mietimme miten voimme lisätä turvallisuutta elämäämme. 

Vastaamme tartuntatautien leviämiseen yhdessä suomalaisten yliopistojen ja akkreditoitujen tutkimuslaitosten kanssa kehittämällämme FOTONIT®-valokatalyysipinnoitusratkaisulla. Teemme pinnoista kosketusturvallisia, jolloin ne desinfioivat itse itsensä normaalissa huonevalaistuksessa. Nanopinnoiteratkaisujen avulla parannamme pintojen hygieniaa vähentäen niiltä taudinaiheuttajia ja haitallisia orgaanisia yhdisteitä. Voimme tehdä pinnoista myös likaa hylkiviä ja helposti puhdistettavia. Lue lisää likaa hylkivästä Nanoksi-180 ratkaisuistamme täällä.

FOTONIT®-pinnoitus suojaa tutkitusti ja tehokkaasti pintavälitteisiltä taudeilta, jotta voimme elää arkeamme mahdollisimman normaalisti. Minimoimme terveydelliset riskit ja jätämme jälkeemme näkymättömän suojan, jolla on merkittävä vaikutus yhteiskuntaan ja ihmisten hyvinvointiin. Pinnoituksen avulla voimme turvallisesti avata tapahtuma-alaa ja viettää vapaa-aikaa normaalimmin. Ratkaisumme on tärkeä osa kokonaisturvallisuutta, joka mahdollistaa esimerkiksi erilaisten tilaisuuksien ja kokoontumisten järjestämisen.

Tämän kaiken saamme aikaan tehokkailla ja turvallisilla menetelmillämme. Tavoitteemme on tehdä maailmasta turvallisempi pinta kerrallaan, apunamme suomalainen osaaminen ja nanoteknologia. 

Kansainvälisesti palkittu nanoteknologiaan perustuva innovaatio turvaa lentomatkailua

Suomalainen FOTONIT®-pinnoitus on saavuttanut laajasti myös kansainvälistä näkyvyyttä. Osallistuimme alkuvuodesta 2021 kansainväliseen Aviation X Lab -kilpailuun, jonka voitimme yli 100:n kilpailukykyisen innovaation joukosta. Aviation X Lab Accelerate -kilpailu on viiden globaalin ilmailualan jättiläisen, Airbusin, GE Aviationin, Emiratesin, Thalesin ja Collins Aerospacen, jokavuotinen hanke, jonka avulla ilmailualalle pyritään tuomaan uusia innovaatioita. Kilpailu oli nyt avoin yrityksille, joiden COVID-19-tautiin liittyvillä ratkaisuilla voidaan turvata matkailijoiden hyvinvointi koko matkan ajan. 

Aviation X Lab:in kilpailuhankkeessa etsittiin innovatiivisia ja asiakaslähtöisiä ideoita parantamaan ilmailualan terveys- ja turvallisuustoimia sekä palauttamaan luottamusta matkailuun pandemian aikana ja sen jälkeen. 

FOTONIT®-pinnoitus erottui kovien kansainvälisten kilpailijoiden joukosta monimuotoisuuden ja pitkäkestoisen tehonsa ansiosta. Pinnoitus lisää merkittävästi turvallisuutta matkailualalla turvaamalla matkustajan koko reitin lähtöpisteestä lopulliseen määränpäähän. FOTONIT®-pinnoitusta voidaan hyödyntää monilla aloilla aina matkailusta terveydenhuoltoon.

Kilpailuvoiton johdosta pinnoitimme laajasti myös Dubain kansainvälistä lentoasemaa, joka on maailman kolmanneksi vilkasliikenteisin lentoasema. Lue lisää Dubai kansainvälisen lentokentän pinnoituksista täällä.

Myös Korkeasaari, Suomen Kansallisteatteri ja useat laskettelukeskukset kuten Himos, Iso-Syöte ja Messilä ovat ottaneet käyttöönsä FOTONIT®-pinnoitusratkaisumme osaksi kokonaisturvallisuuttaan.

Kosketa huoletta, me turvaamme pinnat.