FOTONIT®-pinnoitus suojaa senioreita

Pandemia on vaikuttanut erityisesti ikäihmisten elämään ja palvelukoteihin. Hoivakodeissa on useita kosketuspintoja, joiden kautta tartuntataudit ja vaaralliset virukset voivat levitä palvelutalojen asukkaiden keskuuteen. Senioreiden vastustuskyky on usein heikentynyt, jolloin tartuntataudit ovat tavanomaista vaarallisempia. Paremmalla hygieniatasolla ja ennakoivilla toimenpiteillä voimme lisätä hoivakotien turvallisuutta merkittävästi.

Ratkaisumme tekee tiloista turvallisemmat nanoteknologian ja suomalaisen osaamisen avulla. Kehitimme FOTONIT®-valokatalyysipinnoituksen parantamaan tilojen hygieniatasoa ja lisäämään niiden turvallisuutta. Kosketuspinnoille asennettava FOTONIT®-pinnoitusratkaisu huolehtii ympärivuorokautisesta pintahygieniasta, joka tekee tiloista asukkaille terveellisemmät. 

FOTONIT®-pinnoitus estää tartuntatautien leviämisen kaikilta pinnoilta. Tehokkaan hygienian avulla vähennämme asukkaiden ja henkilökunnan sairastumisia hoivakodeissa sekä ennaltaehkäisemme tulevia epidemioita. Kaiken tämän saamme aikaan tehokkailla ja turvallisilla keinoilla. Kemikaalivapaa ja pitkäkestoinen ratkaisumme desinfioi tiloja kellon ympäri tuhoten pinnoilta tehokkaasti virukset, bakteerit ja muut taudinaiheuttajat. 

Nanopinnoitusratkaisut pelastivat hoivakodin jokavuotiselta ongelmalta

Korkea hygieniataso on äärimmäisen tärkeä ikäihmisten palveluita tarjoavissa hoivakodeissa. Tamperelainen Viola-kotiyhdistys ry ratkaisi pitkään jyllänneen ongelman nanopinnoitusratkaisuillamme. Hoivakotia piinasi vuosittain toistuva norovirusepidemia, joka ei nujertunut tehostetullakaan hygienialla. Hoivakodissa oltiin kokeiltu kaikkia tehostamistoimia ja silti tilanteeseen ei pystytty vaikuttamaan. Viola-koti kaipasi kipeästi uudenlaisia nanoteknologiaan perustuvia ratkaisuja. Kohteen pesutiloihin asennettiin likaa hylkivä pinnoitus ja wc-tiloihin virukset ja bakteerit eliminoiva FOTONIT®-pinnoitus. Nanopinnoitusten myötä tiloista tuli asukkaille turvallisemmat. Pinnoitusratkaisumme nujersivat vuosittain toistuneen epidemiakierteen, joka ei ole enää käsittelyn jälkeen Viola-kodissa toistunut. 

“Pinnoitteen myötä asiakasturvallisuus on parantunut, eikä epidemioita ole enää tullut, mikä on merkittävä asia asiakasturvallisuuden parantamiseksi”, kertoo Elina Konsala Viola-kodista. 

Kosketa huoletta, me turvaamme pinnat.