FOTONIT®-pinnoitus mahdollistaa turvallisen harrastamisen liikuntapaikoissa

Liikuntapaikoissa tartumme kahvoihin, kaiteisiin, kädensijoihin ja lukuisiin muihin pintoihin, joihin tuhannet muut kädet ovat jo aikaisemmin koskeneet.

Pandemia on saanut meidät entistä tietoisemmaksi pintojen koskettamiseen liittyvistä riskeistä. Olemme joutuneet miettimään, mikä on turvallisin tapa nauttia julkisista liikuntapaikoista tai harrastaa joukkuelajeja? Virukset ja bakteerit, kuten  esimerkiksi noro ja listeria voivat säilyä tartuttavina pinnoilla jopa vuosia.

Antimikrobisen valokatalyysipinnoituksen avulla suojaamme kosketuspinnat, jotta liikuntatiloissa voi harrastaa turvallisesti. FOTONIT®-pinnoitus asennetaan runsaassa kosketuskontaktissa oleviin pintoihin, joista taudit voivat tarttua kävijästä toiseen. Normaalissa huonevalossa toimiva pinnoitus desinfioi käsiteltyä pintaa jatkuvasti, myös siivousten välillä. Se aktivoituu kaikilla näkyvän valon aallonpituuksilla ja työskentelee tauotta minimoiden riskin tartuntatautien leviämisestä. Jo parin tunnin sisällä käsittelystä tiloissa voidaan saavuttaa jopa sairaalan leikkaussalitasoinen hygieniataso.

Nanoteknologian avulla ihmisille turvalliset tilat

Huolehtimalla korkeasta hygieniatasosta takaat asiakkaillesi ja henkilökunnallesi turvallisen ympäristön. Nanopinnoitusratkaisulla lisätään turvallisuuden tunnetta ja viestitään asiakkaille ja henkilökunnalle, että heistä ja heidän turvallisuudesta välitetään. 

FOTONIT®-pinnoitus suojelee asiakkaitasi ja työntekijöitä taudeilta myös normaaleissa olosuhteissa. Tehokkaan hygienian avulla vähennämme henkilökunnan sairastumisia ja ennaltaehkäisemme tulevia epidemioita. Tulevaisuutta ajatellen on tärkeää, että virusten leviäminen pystytään havaitsemaan ja torjumaan ajoissa. Tämän kaiken saamme aikaan tehokkailla, turvallisilla ja ekologisilla menetelmillä. 

Jätämme tiloihin Nanoksin FOTONIT®-tarrat kertomaan tilojen hygieenisyydestä ja vastuullisesta yrittäjästä.

Kemikaalivapaa ratkaisumme poistaa perinteisen desinfioinnin ja voimakkaiden kemikaalien käyttötarpeen

Voimakkaiden desinfiointiaineiden käyttö kasvattaa jo valmiiksi suurta kemikaalikuormaa ja rasittaa terveytemme lisäksi myös ympäristöä. Voimme vähentää kemikaalikuormaa kääntymällä tehostetun siivouksen sijaan kehittyneen teknologian ja nanopinnoiteratkaisujen puoleen. Hyödynnämme kestäviä ja ekologisia menetelmiä tehdessämme maailmasta turvallisemman paikan. Nanopinnoitusratkaisut ovat kemikaalivapaa ja pitkäkestoinen ratkaisu, jolla voidaan lisätä terveysturvallisuutta merkittävästi. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu merkkinä sen korkeasta kotimaisuusasteesta.

Esimerkiksi HopLop, Heureka, Forssan Suvi-ilta ja lukuisat kuntosalit turvautuvat nanopinnoitusratkaisuumme taistelussa tartuntatauteja vastaan.

Harrasta huoletta, me turvaamme pinnat.