Jotta FOTONIT®-pinnoitus toimii parhaalla mahdollisella tavalla, on hyvä huomioida, että erillisille desinfiointiaineille ei ole tarvetta. Pinnoitus pitää pinnat antimikrobisina vuorokauden ympäri. Käsidesin käyttöä pintojen desinfiointiin on syytä välttää.

Miten FOTONIT®-pinnoitus toimii?

Nanoksi Finlandin FOTONIT®-valokatalyysipinnoituksen avulla kosketuspinnat pysyvät vapaina erilaisista taudinaiheuttajista. FOTONIT®-valokatalyysipinnoitus pitää pinnat antimikrobisina jatkuvasti, joten erillisille desinfiointiaineille ei ole tarvetta. Käsidesin käyttöä tulee pinnoilla välttää, sillä niissä olevat haihtumattomat ainesosat kerrostuvat pinnoille, toimivat bakteerien kasvualustana ja pahimmillaan valo ei pääse tämän kerrostuman läpi FOTONIT®-pinnoitukseen. Käsidesiä tulee käyttää vain käsiin kuten on tarkoitettu. 

Pinnoite aktivoituu ympäröivän valon vaikutuksesta ja tuhoaa tehokkaasti viruksia, bakteereja ja muita epäpuhtauksia pinnoilta ja ympäröivästä ilmasta. FOTONIT®-pinnoitteiden tehokkuus on osoitettu laajasti useille eri mikrobeille akkreditoiduissa laboratorioissa.

FOTONIT®-pinnoitteen suositeltu uusimisväli on noin 12 kuukautta ja sitä voidaan käyttää lähes kaikilla pintamateriaaleilla, sekä sisä- että ulkotiloissa, myös erilaisilla sähkölaitteilla. Pinnoitus on täysin turvallinen ihmisille ja ympäristölle.