Tivoli Sariola huolehtii turvallisuudesta kotimaisen innovaation avulla

Turvallisuus on yksi keskeisistä arvoista Sariolassa ja todella tärkeä elementti tivoliympäristössä. Sariolan väki haluaa varmistaa, että asiakkailla on turvallinen tunne heti saapuessaan tiloihin. 

Kun Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola kuuli ensimmäisen kerran Nanoksin Fotonit®-valokatalyysipinnoituksesta, hän ajatteli, että ratkaisu pitää saada heti myös tivoliin. Itsedesinfioituva Fotonit®-pinnoitus asennettiin kaikkiin kosketuspintoihin, kuten istuimiin, kahvoihin, turvakaariin ja -vöihin.

Valossa aktivoituva Fotonit®-pinnoitus tekee työtä vuorokauden ympäri tuhoten pinnoilta taudinaiheuttajia. Pinnat pysyvät hygieenisinä ilman vahvoja kemikaaleja. Kosketusturvallisesti. 

Investointi terveysturvallisuuteen vaikuttaa merkittävästi sekä asiakkaiden että henkilökunnan hyvinvointiin ja turvallisuuteen. Nanoksin antimikrobinen Fotonit®-pinnoitus hoitaa desinfioinnin henkilökunnan puolesta, josta on ollut valtava apu tivolissa. Henkilökunta pyyhkii pinnat vain pari kertaa päivässä ja se riittää. Nanoksin Fotonit®-pinnoitus auttaa näin tivolia säästämään siivouskustannuksissa ja vähentämään voimakkaiden kemikaalien käyttöä.

Tivoli Sariolassa on oltu erittäin tyytyväisiä turvallisuutta lisäävään Fotonit®-pinnoitukseen, jonka vuoksi he jatkoivat pinnoituksen käyttöä uusimalla käsittelyn myös vuodelle 2021. Myös tivolin asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta hygieniatoimenpiteistä sekä kertoneet, että puistossa on turvallinen olo.

Pinnoituskäsittelyllä voidaan lisätä merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja turvallisuutta. Pinnoitus asennettiin lisäksi tivolin sosiaalisiin tiloihin, jonka myötä sairaspoissaolot ovat vähentyneet huomattavasti.

”Olemme olleet todella tyytyväisiä, pinnoitus helpottaa meidän työntekoamme tivolialueella ja luo turvallisuutta asiakkaille. Voin kyllä suositella tätä pinnoitusta kaikille muillekin!” kertoo Ville Sariola.