Telia käsitteli kaikki kauppansa suojatakseen asiakkaansa

Telia on tehnyt kaiken voitavan turvatoimenpiteiden eteen. Yhtiö on käsitellyt kaikki myyntipisteensä antimikrobisella Fotonit®-pinnoituksella suojatakseen asiakkaansa ja henkilöstönsä tartuntataudeilta. Tavoitteena on ollut tehdä tiloista asiakkaille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvalliset. Nanoksin pinnoitusmenetelmää on käytetty mm. demo-, korttimaksu- ja vuoronumerolaitteisiin sekä myymälätasoihin ja kassapäätteisiin. 

Fotonit®-pinnoitus on äärimmäisen tehokas, nykyaikaista teknologiaa hyödyntävä pinnoitusratkaisu, jonka avulla varmistetaan korkea hygieniataso kellon ympäri. Fotonit®-pinnoitus desinfioi pintoja jatkuvasti eliminoiden niiltä viruksia ja bakteereita sekä muita taudinaiheuttajia. Pinnoituksen avulla tiloista ja kosketuspinnoista tulee ihmisille turvallisempia paikkoja asioida ja työskennellä. Jatkuvasti desinfioituva ratkaisu tekee työtään myös siivousten välillä, jolloin taudinaiheuttajat tyypillisesti pääsevät leviämään.

Fotonit®-pinnoitus vastuullisuusstrategian tukena

Vastuullisuus on Telian työn keskiössä. Yhtiö haluaa varmistaa terveysturvallisuuden kestävin ja ekologisin menetelmin – turvautumalla nanoteknologiaan taistelussa tartuntatauteja vastaan. Nanopinnoitusratkaisujen avulla voidaan vähentää poikkeuksellisesta desinfioinnista aiheutuvaa kemikaalikuormaa, joka rasittaa terveyttämme ja ympäristöä. Kemikaalivapaa nanopinnoitusatkaisu poistaa perinteisen desinfioinnin ja voimakkaiden kemikaalien käyttötarpeen.

Telian asiakkaat ovat antaneet käsittelystä positiivista palautetta ja kommentoivat tunteneensa olonsa varsin turvalliseksi myymälöissä. He kertovat kokeneensa Nanoksin antimikrobisen pinnoituksen tärkeänä osana koronatoimenpiteitä muiden turvatoimien rinnalla.