Ratkaisu turvallisempaan potilaskokemukseen Mäntsälänkulman hammaslääkäriasemalla

Terveydenhuollon parissa tiedetään hyvin millainen merkitys puhtaudella on. Tiloissa on äärimmäisen tärkeää huolehtia korkeasta hygieniasta. Kemikaalivapaalla ja pitkäkestoisella käsittelyllä voidaan luoda jopa leikkaussalitasoinen hygienia pinnoitettuihin tiloihin.

Mäntsälänkulman Hammaslääkärit luottaa suomalaiseen valintaan, kun kyse on asiakkaiden ja henkilökunnan terveydestä. Hammaslääkäriasema on suojattu Nanoksin antimikrobisella  Fotonit®-pinnoitteella, joka eliminoi virukset ja bakteerit – tehokkaasti ja tutkitusti.

Mäntsälänkulman Hammaslääkäriasemalla oli päätetty, että tiloissa halutaan tarjota potilaille ja henkilökunnalle kaikki mahdollinen lisäsuoja mitä vain voidaan. Hammaslääkäriaseman tiloissa käsiteltiin kaikki kosketuspinnat, joihin ihminen voisi joutua koskemaan. Tiloihin etsittiin helppoa, turvallista ja tutkittua ratkaisua, josta olisi tarjolla riittävästi tietoa. Juuri näistä syistä hammaslääkäriasemalla päädyttiin Nanoksin itsedesinfioituvaan  Fotonit®-pinnoitukseen.

«Pinnoitus on tuonut potilaskokemukseen lisäsuojaa ja turvaa.»

Investointi terveysturvallisuuteen antaa pitkäkestoisen ja jatkuvan suojan desinfioituessaan kellon ympäri.

Nanoksin  Fotonit®-pinnoitusratkaisu toimii tärkeänä osana ennakoivaa terveydenhuoltoa. Ennaltaehkäisevien toimenpiteiden kustannukset ovat kirkkaasti matalammat kuin kustannusvaikutukset sairastumisesta. Aluksi kustannukset saattavat nousta, mutta pitkällä aikavälillä syntyy merkittäviä säästöjä. Kun estetään virusten leviäminen, vähennetään myös sairaspoissaoloja, joista syntyy merkittävää säästöä työnantajille.

Tehostettuun siivoukseen ja ylenpalttiseen desinfiointiin voidaan saada helpotusta antimikrobisella  Fotonit®-pinnoituskäsittelyllä. Pinnoituksen myötä teknologia huolehtii pintojen desinfioinnista korvaten perinteisten desinfiointiaineiden käyttötarpeen. Tämän myötä tiloissa voidaan palata normaaliin siivoukseen.

Fotonit®-pinnoitus ei suojaa ihmistä vain koronavirukselta vaan myös muilta vuosittain jyllääviltä viruksilta ja bakteereilta kuten esimerkiksi kausi-influenssoilta ja noroviruksilta.

Kiitos, kun luotatte meihin pintahygienian kumppanina. Tehdään yhdessä maailmasta turvallisempi, pinta kerrallaan.