Korkeasaaressa taataan turvallinen asiakaskokemus nanoteknologian avulla

Korkeasaaren eläintarhassa luotetaan samoihin turvatoimenpiteisiin kuin vuonna 2020. Puistossa päätettiin jatkaa myös tänä vuonna Nanoksin antimikrobisen Fotonit®-pinnoituksen käyttöä uusintakäsittelyllä, jonka Korkeasaaren henkilökunta on kokenut toimivaksi, luotettavaksi ja helposti toteutettavaksi ratkaisuksi.

Korkeasaaressa on tehty kaikki voitava turvallisen vierailun takaamiseksi. Asiakkaiden turvallisuuden tunne on prioriteettina puistossa. Tilat on suojattu Nanoksin antimikrobisella Fotonit®-pinnoituksella, jotta asiakkaat uskaltavat tulla paikan päälle ja tietävät, että heistä ja heidän turvallisuudestaan välitetään.

Normaalissa valossa aktivoituva Fotonit®-pinnoitus tekee työtä vuorokauden ympäri tuhoten pinnoilta taudinaiheuttajia. Pinnat pysyvät hygieenisinä ilman tarvetta voimakkaille kemikaaleille ja desinfiointiaineille.

Pinnoitus varmistaa korkean hygieniatason ja tilojen turvallisuuden jatkuvasti, myös siivousten välissä. Ympärivuorokautinen desinfiointi lisää merkittävästi asiakasturvallisuutta sekä luo henkilöstölle turvallisen työympäristön. Etätyöskentely ei ole vaihtoehto kaikilla työpaikoilla – Fotonit®-pinnoitusratkaisun avulla puisto pystytään pitämään auki turvallisesti.

Sekä viruksiin että bakteereihin tehoava antimikrobinen Fotonit®-pinnoitus on kestävä, pitkäaikainen ja tutkitusti toimiva ratkaisu. Siksi Korkeasaaressa halutaan varmistaa asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus tehokkain keinoin myös jatkossa;

”Puistossa varmistetaan myös tulevaisuudessa asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus jatkamalla pinnoitusten käyttöä samalla linjalla” kertoo Korkeasaaren kiinteistön- ja ympäristönhoidon johtaja Hanna Kurki.