Fotonit Air hävitti epämiellyttävät hajut rintamamiestalosta

Tilojen pinnoilla voi elää sisäilmaa huonontavia bakteereja, homeita ja hiivoja. Siksi kehitimme ilmaa puhdistavan sisäilmaratkaisun, jonka vaikutus kestää vuosia.

Rintamamiestalossa Keravalla törmättiin vakaviin hajuongelmiin. Talon sisätiloissa oli tupakoitu entisen omistajan toimesta ja etenkin kostealla kelillä tupakanhaju nousi voimakkaasti esiin. Pitkäikäinen rakennus kärsi myös vanhasta tunkkaisesta tuoksusta.

Omistaja päätti lähteä ratkaisemaan ongelmaa Nanoksin Fotonit Air-sisäilmaratkaisulla, joka puhdistaa ilmaa huomattavasti. Tilojen seinille ja kattoon asennettiin valokatalyysiin perustuva pinnoitus, joka hävitti epämiellyttävät hajut talosta kokonaan jo parissa viikossa. 

Fotonit Air-pinnoitusratkaisu reagoi näkyvän valon kanssa tuhoten ilmasta ja pinnoilta epämiellyttäviä hajuja aiheuttavia molekyylejä. Se tehoaa mm. tupakansavuun ja ruuasta ja eläimistä aiheutuviin hajuihin. Pinnoituksen jälkeen sisäilma on tuntuvasti puhtaampaa.

Käsittelyn jälkeen tilat ovat normaalissa käytössä. Ratkaisu antaa lisäaikaa tutkia sisäilmaongelmien syytä. 

”Olemme kokeneet pinnoitteen hyödyt oikein tehokkaaksi. Pahat hajut hävisivät kokonaan parissa viikossa käsittelyn jälkeen. Suosittelisin ehdottomasti palvelua myös muihin kohteisiin, jotka kärsivät ikävistä hajuhaitoista.”

Fotonit Air on ekologinen ja turvallinen tapa parantaa tilojen sisäilmaa. Käsittely soveltuu lähes mille tahansa pintamateriaalille antaen näkymättömän ja hengittävän suojan. Yleensä tilojen kertakäsittely riittää. Lue lisää Fotonit Air-sisäilmaratkaisustamme täällä.